Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor salontafel schuren en schilderen:

Salontafel schuren en schilderen

Ik zou graag willen weten hoe duur het zou zijn om bijgaande salontafel van geperst hout glad te laten schuren en vervolgens te schilderen. De lengte van de tafel is 140 cm en de breedte 69 cm.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor salontafel schuren en schilderen uit heel Nederland:

Handgemaakte meubels schuren en verven.

1 dressoir 1 kast (spekkast 2 deurs) 1 computerkast 1 salontafel 1 eetkamertafel

(Diepe) krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Het verwijderen van krassen (enkele tot 0,5mm diep) dmv polijsten dan wel schuren/polijsten uit een glazen salontafel van +/- 80x140cm.

Kersenhout blad van de eetkamertafel schuren

Het betreft een eetkamertafel van 200x100 cm en een salontafel van 120x120 cm

Salontafel schuren en lakken

Graag wil ik de salontafel op bijgevoegde laten opknappen, schuren & lakken.

Eiken tafels schuren en afwerken

Ik overweeg om mijn massief licht Eiken salontafel en dito hoektafel te (laten) schuren en voorzien van een laag die vocht indringen tegengaat of in ieder geval vertraagt. Lichte(re) kleur graag behouden. Graag offerte voor alleen het bovenblad óf de hele tafel? Salontafel 137 x 70 cm, hoektafel 70 x 70 cm. Beide tafels hebben gebruikssporen, vochtkringen of donkere verkleuring door warmte van waxinelichtjes.

Salontafel behandelen

Ik wil graag onze salontafel opnieuw laten schuren en eventueel lakken. Er zitten diepe groeven/krassen in de tafel omdat iemand er met zijn schoenen op heeft geleund helaas.

Salontafel en eettafel herstellen, schuren en lakken

Onze eettafel en salontafel zijn beschadigd. Onze kinderen hebben de houten meubels bewerkt en er zitten nu krassen en gaten in. Ook is de lak op sommige plekken weg. Graag zou ik deze willen laten herstellen. Het gaat op zware eiken meubels welke gelakt zijn. De eethoektafel is 200 x 100 cm en 77 cm hoog. De salontafel heeft 2 lades en meet 130 x 74 x 40 cm hoog. Ik wil de meubels helemaal laten herstellen, schuren en opnieuw laten lakken. Ik hoor graag wat de kosten zijn

Eettafel en salontafel opschuren en lakken

Ik wil graag mijn Eiken eettafel en Eiken salontafel op laten schuren en daarna mat behandelen. Afmeting eettafel: 1.60 x 1.00 meter. Poten 10.5 cm dik x 78 cm hoog Afmeting salontafel: 1.00 x 1.00 meter, poten 7 cm dik x 40 cm hoog. Graag uw prijsopgave hiervoor.

Salontafel van acaciahout schuren en lakken

Salontafel van acaciahout, schuren en lakken met 2 componenten lak siera brown.

Tafels laten schuren en lakken

Wij willen twee tafels laten schuren en lakken. Het gaat om een eettafel van 120 x 240 cm en een salontafel. We laten de tafels graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.