Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gestuct huis laten schilderen:

Gestuct huis laten schilderen

Het gaat om het reinigen en schilderen van een gestucte woning. Het gaat om de buitenkant. De kleur is wit. Woning staat in Kranenburg. Net over de grens bij Nijmegen in Duitsland.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gestuct huis laten schilderen uit heel Nederland:

Plafond stucen

In mijn net aangekochte huis zijn we het verlaagde plafond aan het verwijderen. Maar boven het verlaagde plafond moet het opnieuw gestuct worden. We spreken hier over het plafond in de woonkamer en gang. De totale oppervlakte omvat zo\'n 35 m2. Mijn vraag is eigenlijk of het oude stucwerk op de muren (stucwerk houdt op net na het verlaagde plafond) aangevuld kan worden tot het plafond en dat dit dan netjes overloopt. Ik zie uit naar uw reactie. Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafonds spuiten

Oud huis maar alles vers glad gestuct. Nu graag kijken of de plafonds te spuiten zijn en wat het kost. Hoeveel moet er afgeplakt. En wat betekent het voor het later verven van de muren. Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren slopen, wanden en plafonds stucen

Wij hebben een huis gekocht. De muren en plafonds dienen gestuct te worden. Graag verschil aanbrengen in offerte met alleen stucen en het meespuiten van wanden en plafonds. Verder dienen er een dragende en waarschijnlijk niet dragende muur weggehaald en ondersteund te worden. Wanden Vierkante meter: 245 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) De andere klus is het wegbreken van twee muren (een dragend en een niet dragend) uit een bestaande keuken. De lange wand (78 x 2.8 m) heeft een volledige steunbalk nodig. De korte wand waarschijnlijk steun op de hoek of een paal circa 2.20 m2.

Woning strak stukadoren

Wij hebben een huis gekocht in Rozenburg en willen na de verbouwing alles super strak op de muur hebben. Deels bestaande muren waar stucwerk op zit en delen zijn afgetimmerd met stucplaten. Ongeveer 80 m2 wand en 40m2 plafond. Er komt een gietvloer in zonder plinten dus moet echt strak gestuct. Daarna alles met latex spuiten. Foto's zijn beschikbaar.

Stuken van het huis

Wij willen graag onze huis gestuct hebben. Het gaat om alle plafonds en muren. Het gaat om ongeveer 100 m2 wanden en 100 m2 plafond minimaal.

Wanden sauzen

Ik wil mijn muren in mijn nieuwe huis laten sausen. Een gerenoveerde woning. De wanden zijn gestuct. Kunt u de verf of dekkende latex mee aanbieden?

Badkamer betegelen

Wij willen de badkamer laten tegelen. De badkamer is 3,60 bij 2 meter. De vloer en wanden. De wanden zijn circa 2.40 meter. De wandtegels tot twee meter hoogte zetten. De oude tegels zijn eraf en er is al gestuct. De nieuwe tegels zijn al in huis dus graag zo spoedig mogelijk. Vloertegels van 60 x 60 cm en de wandtegels zijn 30 x 60 cm.

Schilderen in huis

Ik wil 1 muur laten schilderen in de woonkamer. Muur is 2,5 meter hoog en 9 meter lang. Muur is op 1 plek flink beschadigd. Muur is pas 6 maanden geleden gestuct en geverfd. Muur heeft nu een gat dat precies op de helft van de muur bevindt. Gaat moet opgevuld worden en daarna moet de muur geverfd worden in een kleur. Want muur heeft nu een licht blauwe kleur (skyblue). Ik heb nog geen materiaal gekocht dus dat moet ook nog aangeschaft worden. En ik zou graag deze klus door een Gamma klusser willen laten uitvoeren. Graag zou ik een gedetailleerde offerte van u willen ontvangen. Bij voorbaat dank.

Kabels wegwerken (frezen, kabelgoot, stuccen), stopcontacten verplaatsen, meterkast vernieuwen

We hebben na aankoop van een huis een aantal klussen: ELEKTRA: 1) Het onzichtbaar wegwerken van kabels voor TV en Audio in de woonkamer. (Kabelgoten infrezen? ) 2) Het verplaatsen van stopcontacten van heuphoogte naar beneden. 3) Het vernieuwen van stoppenkast (met nog oude stoppen) naar een moderne 4) Het weghalen van een stopcontacten hoog op de muur, dichtmaken en glad afwerken 5) Muren verfklaar (glad gestuct) opleveren WATER 6) Weghalen van enkele wastafels op de 1e verdieping, veilig afdoppen en muur verfklaar opleveren Ivm planning en verhuizing graag zsm op of na 11 dec starten.

Stuckwerk in een nieuw huis

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. De wanden zijn behangklaar en die willen we graag gestuct en geverfd hebben. Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius