Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Nijmegen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Nijmegen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Nijmegen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Nijmegen of directe omgeving.

2256 klanten uit Nijmegen bevelen een bij Casius in Nijmegen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Nijmegen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevel schilderen van een bedrijfshal, binnenschilderwerk in een woonhuis, huis buiten schilderen, buitenzijde vrijstaande woonvilla schilderen, alle muren en plafonds latexen, buitenmuren van schilderwerk voorzien, totale woning laten schilderen, voor- en achtergevel schilderen, schilderen van een Canexel caravan, muren en plafonds met latex spuiten afwerken, klassiek schip schuren en schilderen, buitenschilderwerk bij een hoekwoning, buitenzijde huis schilderen, gehele huis laten schilderen, deuren, kozijnen, dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Nijmegen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Nijmegen:

Salontafel schuren en schilderen

Ik zou graag willen weten hoe duur het zou zijn om bijgaande salontafel van geperst hout glad te laten schuren en vervolgens te schilderen. De lengte van de tafel is 140 cm en de breedte 69 cm.

Voor- en achtergevel schilderen

Voorzijde huis houten rabatdelen ongeveer 5 meter breed en 4 m hoog wit schilderen. Achterzijde huis houten rabatdelen ongeveer 5 meter breed en 2,50 meter hoog wit schilderen. Daarnaast 6 kozijnen en 1 deur blauw schilderen. Er is op enkele plaatsen houtrot aanwezig. Dit dient te worden verwijderd. Alles is buitenschilderwerk.

Dakgoot aan voor- en achterzijde schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de dakgoten aan de voor- en achterzijde. De goten zijn totaal 11 meter lang en goed bereikbaar.

Gestuct huis laten schilderen

Het gaat om het reinigen en schilderen van een gestucte woning. Het gaat om de buitenkant. De kleur is wit. Woning staat in Kranenburg. Net over de grens bij Nijmegen in Duitsland.

Woning afwerken met latex

Per 15 februari zijn we de eigenaars van deze woning. We willen graag een offerte voor het laten spuiten van de wanden en het plafond. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Pplafond Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Deuren, kozijnen, plafond en muur schilderen

13 deuren, 5 kozijnen, pfafond badkamer, granol gang en overloop schilderen. Het granol ook iets bijwerken. Plafond badkamer is circa 8 m2 nieuw stucwerk. Het granol zal circa 18 m2. Gaarne per deel specificeren.

Plafond schilderen van woon- en slaapkamer

Schilderen van huiskamer plafond en slaapkamer plafond. Woonkamer plafond is 45 vierkante meter en slaapkamer plafond is 12 vierkante meter. Totaal: 57 vierkante meter

Muur schilderen in studentenkamer

Ik heb lekkage gehad wat opgelost is. Echter dient er 1 wand geschilderd te worden in mijn studentenkamer. Deze wand is ongeveer 9 m2 groot.

Renovlies in nieuwbouwwoning aanbrengen

Wij zijn op zoek naar renovliesbehang voor onze nieuwbouw woning welke eind oktober/ begin november wordt opgeleverd. Het zou gaan over de begane grond + eerste verdieping. Het gaat om circa 80 m2 glad behang. Optioneel afwerking met latex aanbieden. Een deel in kleur.

Dakkapellen schilderen

Er moeten 2 dakkapellen en 2 goten geschilderd worden bij mij en de buren. Het zal moeten gebeuren door middel van een steiger, maar wellicht dat er een steiger beschikbaar is, daarom de kosten van de steiger apart vermelden op de factuur. De lengte van de goot is 2 x 6 meter dus 12 meter. Te doen: Beschadigde en gebladderde verf verwijderen Schuren waar nodig Kale delen gronden 2x aflakken met hoogglans (kleur wordt nog bepaald)

Beitslaag verwijderen van de keldertrap

In verband met behandeling tegen houtworm moet de beitslaag van de keldertrap verwijderd worden. Gehele trap, 10 treden, ook onderkant treden en zijkant trap. Niet de leuning. Staat aan rechterkant ongeveer 4 cm vandaan de rioolbuis.

Trapgat en halletje behangen en sauzen

Graag willen wij ons trappengat in ons huis laten behangen. In het trapgat moet een klein stukje worden afgestoken. Ook het halletje boven behangen. We hebben 8 rollen behang gekocht. Rollen van 10 meter lang. Ook het plafond boven het trappengat en in het halletje latexen. Daar is al eerder latex op aangebracht. Vliesbehang en behangplaksel is voorradig.

Spuiten met latex

Het betreft een bestaand appartement van totaal 120 m2, waarvan de muren en plafonds (alles al wit, vrijwel geen aanslag) met latex gespoten dienen te worden. Op een deel van de hal na waar latten zitten, daar komt spanplafond. Het betreft plafond en muren van een ruime woonkamer, een hal, keuken (weinig muur) en twee slaapkamers. Badkamer en toilet worden vernieuwd, dus niet nodig. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen in woonkamer, keuken, hal en trappenhuis

Behangen van woonkamer, keuken, hal, trappenhuis. Totale is oppervlakte ongeveer 125 m2, het oude behang zal moeten worden verwijderd. Behang is nog niet gekozen, waarschijnlijk zonder motief. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Behangen van de slaapkamer

Ik wil een slaapkamer gedeeltelijk laten behangen. Oppervlakte circa 14-15 vierkante meter. Een muur zit onder een schuin dak, rechts is circa 1,6 meter en links circa 4 meter hoog. Andere kleine muur rechthoekig. Zie foto.

Latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Eind juni wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd en wij willen daar in week 27 150 m² binnenmuren laten voorzien van latex spuitwerk. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Badkamertegels schilderen

Vloer donker, wanden wit schilderen

Badkamerplafond sauzen

Plafond badkamer 6,5 m2 sauzen. Badkamer is pas vernieuwd. Plafond gang spuiten: 9 m2.

Behang op een muur aanbrengen

Muur van ongeveer 9 m2 behangen met papierbehang met patroon. Graag binnen 14 dagen. Behang is reeds in huis, overig materiaal niet. De muur is kaal.

Muurtje behangen

Ik zou graag een wand van ongeveer 9 m2 laten behangen met papierbehang met patroon. Het behang is reeds in huis, de over materialen nog niet. Kunnen de werkzaamheden binnen 14 dagen uitgevoerd worden?

Plafond schilderen

Gaat om plafond huiskamer, keuken, hal is +- 40 m2. Hoeft niet te worden voorgestreken, is eerder gedaan door verzekeringspartij ivm lekkage.

Plafond verven

Gaat om het plafond van de huiskamer, keuken, hal is +- 40 m2. Het hoeft niet te worden voorgestreken, is al eerder gedaan door verzekeringspartij na een lekkage. Het moet alleen opgefrist worden. We krijgen 24 mei de sleutel. Bij voorkeur in die week of iets later, maar uiterlijk 31 mei uitvoeren.

Nieuwbouwappartement binnen volledig schilderen

4e kwartaal 2017 zullen wij ons nieuwbouw appartement 'behangklaar' opgeleverd krijgen. Dit willen wij daarna natuurlijk volledig geschilderd krijgen. Witte plafonds en de meeste muren waarschijnlijk wit, mogelijk een enkele muur in een andere kleur en de keuken met verf waar vet e.d. makkelijk afgewassen kan worden. Appartement van 129 m2, Woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 hallen, badkamer, toilet

Trapgat en overloop schilderen of behangen

Ik wil graag het trapgat en een kleine overloop schilderen, indien mogelijk. Wij willen graag een strakke witte muur, maar weten niet of dat mogelijk is met onze muur. Er is gestuct. Indien schilderen niet mooi wordt dan andere optie behangen. Het gaat om ongeveer 21 m2 totaal.

Kozijnen en deuren schilderen

Graag uw offerte voor het schilderen van raamkozijnen op de 1e verdieping, aan de buitenzijde: 4 kozijnen, 2 enkel en 2 dubbel. Exclusief lak, ik heb zelf al lak van Sikkens gekocht. RAL 9010.