Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Meteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Meteren heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Meteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Meteren of directe omgeving.

23 klanten uit Meteren bevelen een bij Casius in Meteren aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Meteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, buitenschilderwerk hout, behangen van hele nieuwbouwwoning, buitenmuur huis laten verven, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Meteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Meteren:

Schilderen buitenwerk

Ik zoek een schilder die buitenschilderwerk kan uitvoeren bij mijn woning. Er moeten 3 grote kozijnen, 2 kleinere kozijnen en 2 deuren geschilderd worden. Het gaat om werk aan de begane grond en de eerste verdieping. Het zijn houten kozijnen.

Dakkapel schilderen

Houten dakkapel van 2 meter breed x 1,5 m hoog schilderen op de tweede verdieping. Kleur RAL 9010. Dakkapel heeft twee naar binnen draaiende ramen. Schilderwerk is al even geleden, er moet ook opnieuw grondverf op. Dakkapel is wat lastig bereikbaar, want we hebben een aanbouw op de begane grond. Steiger kan wellicht op aanbouw worden geplaatst.

Woning met renovlies behangen en schilderen

Mijn nieuwbouw huis is klaar (hopelijk in Juli 2019). Het gehele huis wil ik laten behangen met renovlies 200gr en laten schilderen in een gewenste kleur.

Glasvliesbehang verwijderen

Wij willen in de woonkamer, keuken en hal graag het glasvliesbehang laten verwijderen. Het gaat om 95 m2. Het behang is er door ons in 2010 opgeplakt en daarna geverfd. Het zit helaas niet goed genoeg vast om er over heen te kunnen stucen en daarom moet het er af. Graag hoor ik wat het kost en of jullie in week 3 of 4 kunnen komen.

Behangen en schilderen van nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning de wanden afwerken met glasweefselbehang en vervolgens sauzen (wit). In eerste instantie voor alle 3 de verdiepingen, schatting 300 m2 in totaal. Voor de wanden op de begane grond, graag glad glasweefselbehang. Voor de wanden op de verdiepingen is glasweefselbehang met ruit ook mogelijk. Inmeten is mogelijk op 26 april van 15h30 tot 16h30. Bouwplan het kanteel op de plantage te Meteren.

Nieuwbouwwoning afwerken met latexspuitwerk

Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk bij een hoekhuis

Ik wil mijn hoekhuis aan de buitenzijde opnieuw laten schilderen. Al het houtwerk moet geschuurd worden en daarna opnieuw geschilderd. Ik ontvang graag een prijsopgave voor twee opties. De 1e optie is alles in één kleur schilderen, RAL 9010. De 2e optie is twee kleurstellingen, namelijk wit en alles wat nu blauw is moet dan grijs worden. Er moeten ook boeiboorden en drie regenpijpen worden geschilderd. Er zijn 2 kozijnen aan de garage uitgevoerd in kunststof. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Kamers behangen

Behangen van 3 kamers; behang en plaksel gekocht door klant: - kamer 1: 4 wanden vinylbehang met medaillonpatroon. Kamer is ca. 5m x 3m x 2,5m - kamer 2: 1 wand vinylbehang zonder patroon ca 2,7m x 2,5m en 2m wanden gedeeltelijk 1,5m x 2,5m - kamer 3: 1 wand papier behang met patroon ca 3,7m x 2,5m en 3m wanden vinylbehang zonder patroon. Kamer is ca 3m x 3,7m x 2,5m