Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Laag Keppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Laag Keppel heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Laag Keppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Laag Keppel of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Laag Keppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Laag Keppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Laag Keppel:

Behangen met vliesbehang

Het betreft het behangen van de hal op 1e verdieping van 27 m2, een slaapkamer van 17 m2, het trapgat naar zolder en de zolder zelf van 18 m2. Totaal circa 62 m2. De klus moet voor 1 oktober uitgevoerd zijn en is inclusief afkitten. Het glasvliesbehang schaffen wij zelf aan en het sauzen doen wij ook zelf.

Buitenschilderwerk

Kozijnen en dergelijken schilderen, voor en achter. Deze zomer in ieder geval al het voorwerk, bv slechte delen uitstukken en in grondverf afschilderen kan ook in 2013. Huis: voorkant: 3 ramen (1,10m breed) en 1 voordeur met glaspui, boven, eerste verdieping dakkapel van ongeveer 2,4m. Achterkant: ramen over volle breedte van huis = 10 m. Ook op 1e verdieping ramen over volle breedte van huis. Hier wordt/is recentelijk een en ander vernieuwd (ramen, panelen) en behoeft dus geen herstelwerk. Ook windveren van schuur van ongeveer aan beide kanten 2m.