Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenmuren schilderen:

Buitenmuren schilderen

Wit maken buiten muren met onderaan grijze rand. Ca. 200 m2
Onze klant uit Hoevelaken (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren schilderen uit heel Nederland:

Schilderen van buitenmuren

We willen graag onze buitenmuren laten schilderen in licht grijze kleur. het Het is een 'twee onder één kap woning' met een plat dak en heeft grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Aan de linkerzijde ligt de garage die 'gekoppeld' is aan de garage van de buren. Boven de garage is de grootste oppervlakte van zo'n 10 x 3 meter met één klein raam. Aan de rechterzijde is de woning gekoppeld aan het huis van de buren. Ik schat dat de totale oppervlakte tussen 50 en 100 m² ligt.

Bestaande woning stucen + (deels) isolatie afwerking

Wij willen graag onze buitenmuren laten stucen. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. Deb hoogte verschilt van 1 m, 2,60 m tot uittekende punten van net hoger dan 2,60 m. Afweging is wel om gehele woning of alleen voor- of achterzijde (100 m2) te laten stucen. Eventueel tevens in RALkleur schilderen. buitenwerk. De huidige ondergrond is metselwerk. Met isolatie+ gald afwerkingen. glad. Gaat om vrijstaande woning.

Buitenmuur schilderen

Buitenmuren van schuurtje schilderen met vochtwerende verf. Zijn gebakken gevelstenen de totale oppervlakte is ongeveer 15 m2 en het moet wit geschilderd worden.

Het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevels van mijn vrijstaande woning kan kaleien. Het ongeveer om 200 m2. Naast kaleien van de buitenmuren eventueel nog schilderen. Tevens ook offerte voor kozijnen en alle houtwerk buitenkant meenemen. Ik wil daarbij alleen maar benaderd worden door partijen die veel ervaring hebben met deze techniek icm schilderwerk.

Nieuwbouw appartement behangen en eventueel schilderen

Ons appt wordt naar alle waarschijnlijkheid eind juni/begin juli opgeleverd. Wij willen graag vliesbehang door het gehele huis m.u.z. van de badkamer en de toilet als vervanging van de stukadoor De muren zijn 2.60 m hoog. Mijn inschatting is dat het om ongeveer 185/200 m2 gaat ( in de buitenmuren zitten in totaal 8 french windows, dat scheelt enerzijds veel m2 maar anderzijds zijn er daardoor natuurlijk vrij veel hoeken. wij nemen aan dat u waar nodig zelf schuurwerk verricht om de muren glad te maken. Wij zien uw globale offerte graag tegemoet, gesplitst in behangwerk en indien wij dat wensen schilderwerk van dat behang in 1 of meer (standaard) kleuren. Als wij voor u kiezen krijgt u op de inmeetdag , 2 april, de gelegenheid de maten te nemen en dan een definitieve offerte uit te brengen.

Buitengevels schilderen

Geachte heer/mevrouw, Graag willen wij een prijs indicatie voor het schilderen van de buitenkant van onze woning. Het betreffen gestucte buitenmuren voor onze (2 onder 1 kap) woning (stucwerk over piepschuim). Het is hoogstwaarschijnlijk de eerste schilderbeurt sinds de bouw van de woning (1997). De woning is goed toegankelijk, maar een deel van de werkzaamheden zal vanaf de steiger gedaan moeten worden. Het betreft ongeveer 100 m2, waarbij rekening is gehouden met 20% extra gezien er ook een dakterras aanwezig is (waarbij de rand rondom moet worden geschilderd). Onze buren willen hoogstwaarschijnlijk meedoen met de actie, wat de totale oppervlakte naar ca 200 m2 brengt. De opdracht zou gegund kunnen worden aankomende zomer (indien de vochtpercentages acceptabel zijn). In de bijlage de (oorspronkelijke) woonhuis brochure, ter verduidelijking van de situatie.

Buitenmuren wit schilderen

Schilderen buitenmuren ( wit) en kozijnen waarschijnlijk in grondverf (overleg). De totale oppervlakte is 70 m2, en daar gaan nog een aantal ramen van af. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden zijn.

Buitenschilderwerk huis

Wij overwegen de buitenmuren van ons huis te schilderen en zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Ons huis is volledig van stucwerk voorzien en in het stucwerk is een soort van siergrind verwerkt. Het gaat om circa 300 m2 te verven muur. We zien uit naar uw berichtje.

Woning buitenom geheel laten schilderen

Wij willen graag onze woning rondom laten schilderen. Betreft een oud pand, maar het is geen monument. Betreft een grote klus, met veel daklijsten, deuren, kozijnen en een serre. Er is sprake van achterstallig onderhoud, dus ook van scheuren en houtrot. Dat gerepareerd moeten worden. Daarnaast willen wij de buitenmuren laten impregneren.

Buitenmuur verven

Schilderen van de buitenmuren van een vrijstaande woning (uit mbi steen 1976). Oppervlak ongeveer 200 m2. De spouwmuren zijn onlangs volledig geïsoleerd met purschuim.

Partners

Partners van Casius