Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hoevelaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hoevelaken heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hoevelaken u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hoevelaken of directe omgeving.

80 klanten uit Hoevelaken bevelen een bij Casius in Hoevelaken aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hoevelaken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, schilderen benedenverdieping: entree, woonkamer, keuken en 3 deuren, bestaande villa wanden met latex afspuiten, schilderwerk, alle kozijnen van buiten schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hoevelaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hoevelaken:

Buitenmuren schilderen

Wit maken buiten muren met onderaan grijze rand. Ca. 200 m2

Het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage

De boeidelen aan één kant van de woning. De garagedeuren, 2 ramen aan de zijkant van de woning van 70cm x 150cm. Een loopdeur met kozijn, en een raam 1.5 x 2 Deurkozijn en deur schilderen. 5 raamkozijnen en boeidelen voorzijde. De Nok van de woning, boeidelen. Daarnaast hebben wij twee grote multiplex deuren van een schuur, die ook geschilderd moeten worden. Deze deuren zijn 2.80 hoog x 3 meter breed plus een breed.

Buitenschilderwerk op de begane grond

Ik wil binnenkort wat buitenschilderwerk laten verzorgen op de begane grond van onze twee-onder-een-kapwoning. Het gaat om 4 houten kozijnen met ramen en om 3 deuren, de voor- en achterdeur en garagedeur. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Plafond witten na lekkage

Na het oplossen van lekkage zit er een nare plek op mijn plafond, dus moet het plafond worden gewit. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Ik wil de offerte graag voorleggen aan de verzekering, daarna wil ik de klus graag laten uitvoeren.

Keukenkasten lichter maken

Tien keukendeurtjes en twee+drie zijkanten van de keukenkasten schilderen, een ladeblok met 4 laden en een koof. De koof is ongeveer 2.5 meter x 25 a 30 cm hoog. De keuken is nu beukenachtig van kleur en dat wil ik lichter van kleur hebben. De deurtjes zijn, denk ik, met fineer/folie overtrokken. Kunt u deze schilderen of er andere folie overtrekken? Graag wil ik een indicatie van kosten.

Buitenschilderwerk van hout en metselwerk

Het houtwerk van onze vrijstaande semi bungalow dient te worden geschilderd. Dit zijn de kozijnen, dakkapel en de boeidelen. Daarnaast willen wij al het metselwerk laten wit sauzen met damp-openverf.

Plafond van een boerderij laten spuiten

Betreft een oude boerderij met balkenplafond, de balken zijn grenen, wil graag alles ral 9010 zijdeglans hebben muv het oude gebint en de ringbalk, alles moet afgeplakt worden, is nu woonkamer, keuken. Plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex - moet wit gespoten worden. Vloeren afplakken Vierkante meter: 160m2

Behangwerkzaamheden

1 Muur met oppervlakte 7,5 m2, waarvan ongeveer 1,5 m2 een schuine rand heeft. Behang afhalen en opnieuw behangen met 2 soorten behang (onderste gedeelte andere print dan bovenste gedeelte). 1 Muur 9,5 m2 behang afhalen en opnieuw behangen. Behang is aanwezig.

Schilderwerk buiten tussenwoning

Schilderwerk tussenwoning uit ongeveer 1975. Het gaat om buitenwerk. Kozijnen, deuren, boeidelen etc.