Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor twee trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje:

Twee trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje

Het gaat om een 14 treeds open trap met trapleuning van 4 meter een hekje van ongeveer 2.5m en een 12 treeds dichte trap. Deze dienen geschilderd te worden.
Onze klant uit Heelsum (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje uit heel Nederland:

Behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021

Graag ontvang ik een offerte voor de wandafwerking van mijn nieuwbouwwoning. Ik wil deze voorzien van glad glasvlies/renovlies behang, afgewerkt met een witte kleur (mogelijk RAL 9010). De muren worden behangklaar opgeleverd door de aannemer. Verder wil ik de plafonds en nog andere zaken geschilderd hebben. Behangen is ongeveer 200 m2 in totaal: * Begane grond woonkamer, open keuken en gang; * 1e verdieping (muv badkamer); * Trappenhuis van begane grond tot aan nok van het dak. Sauzen plafonds ongeveer 110 m2 in totaal. Totale verwachte werkzaamheden: - Eventuleel egaliseren van de wanden; - Eventueel voorstrijken; - Naadloos aanbrengen van glasvezelbehang; - Dekkend wit sauzen met professionele muurverf; - Eventueel afkitten van randen en hoeken; - Sauzen van alle plafonds muv zolder; - Schilderen van alle deurkozijnen en binnendeuren; - Schilderen van 2 houten trappen en balustrade eerste verdieping; Graag laat ik mij informeren met welke kwaliteit behang en verf u werkt en welke garantie u biedt. Verder wil ik graag weten wat de totaalprijs is en wat u vraagt per m2. De uitvoeringsdatum van de werkzaamheden zal waarschijnlijk medio januari 2021 zijn. Zodra de opleverdatum bekend is, kunnen wij samen een definitieve planning maken.

Trap schilderen

Gaat om echt hard houten trap, zit al in de olie, maar is niet mooi geworden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Trap/ balustrades schilderen in een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning willen wij graag de trappen/balustrades, behalve de stootborden en traptreden zelf, laten verven. Beide trappen zijn voorzien van een grondlaag en moeten dus nog afgewerkt worden, behalve de traptreden en stootborden. Ik denk dat elke trap 12-13 treden heeft. Ook moeten er 2 balustrades geschilderd worden, een van ongeveer 2-2,5 meter en een van 0,5-1 meter. Rond juni/juli zouden we waarschijnlijk kunnen beginnen.

Trappen schilderen

Houtwerk naast trappen schilderen en muren Sauzen. Houtwerk van de trap moet geschilderd worden, bekleding haal ik er zelf af, graag in overleg wat voor soort verf. Daarnaast nog eventueel muren sauzen.

Trappen schilderen

Het schilderen van 2 open trappen incl. hekwerk voor een nieuwbouwhuis (16 treden per trap)

Trap schilderen

Ik wil de trappen laten schilderen. Beneden trap 15 treden dicht. Boven trap(naar zolder) open. Betreft een woning uit 2018. Na oplevering niets aan gedaan.

Trappenhuis schilderen

Het schilderen van mijn hele trappen huis inclusief voorportaal en het schuren en schilderen van twee trappen. Muren, kozijnen, plafonds en 15 deuren ( eenzijdig ) met relief ( huis uit ca. 1917) + klapdeur met kleine ruitjes ( dubbelzijdig) en de binnenkant van de voor deur. 1 van de trappen is kaal en de andere niet.

Benedenverdieping verbouwen + houtwerk trappen

We willen graag onze benedenverdieping verbouwen. Allereerst willen we twee kleine niet dragende muurtjes weghalen (hoogte 2,70 m). De wc die daar in zit moet worden verplaatst. De hal moet worden verkleinen waardoor er een grotere woonverdieping ontstaat. Een nieuwe muur moet vervolgens worden geplaatst, 2,70 hoog bij 2 m breed. De afwerking heb ik geen voorkeur voor. In deze muur moet een glazen deur worden toegevoegd. Daarnaast de huidige vloer eruit halen en een nieuwe gietvloer met vloerverwarming erin zetten, geen voorkeur voor op elektra of water. Het betreft (40m2), daarnaast twee radiatoren verwijderen, wat plafondlichtpunten en stopcontacten verplaatsen en/of toevoegen. Daarnaast drie houten trappen netjes wit schilderen (zit nog grondlaag op sinds de bouw van het pand in 2015).

Trappen schilderen

Wij hebben open trappen naar souterrain en naar de 1e verdieping. Er lag vloerbedekking op en dat hebben we er zelf afgehaald. We willen deze graag zwart geschilderd of gelakt hebben. Daarna zullen we mogelijk voor het geluid nog een loper erop plaatsen. Graag een offerte. +/-30 treden. Verdeelt over twee trappen.

Schilderen wanden en trappen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat alleen om wanden 250 m2 en 2 trappen. De trappen zijn in de grondverf gezet. Nieuwbouwwoning. De wanden zijn best glad en moeten geschilderd worden.

Partners

Partners van Casius