Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning behangen (80 m2):

Woning behangen (80 m2)

Ik wil graag ongeveer 80 m2 behangen met (Reno)vliesbehang.
Onze klant uit Harderwijk (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning behangen (80 m2) uit heel Nederland:

Behanger gezocht voor papierbehang

Ik wil graag een muur van 3 bij 2 meter laten behangen met papier behang. De vorige "behanger" heeft het helaas verprutst, dus moet alles overnieuw. Ik beschik over al het materiaal hiervoor. Mogelijk moet de wand hier en daar iets hersteld worden. Gezien de oplevering van de woning dient deze klus vóór 20 december plaats te vinden.

Stucen benedenverdieping na verwijderen van behang

Wij kopen een woning die op de benedenverdieping volledig behangen is en willen dit verwijderen en vervangen door een wand die schilderklaar is. Ik schat de woonkamer op zo’n 65 vierkante meter muur in totaal, inclusief de keuken, en de hal moet daar dan nog bij. Inschatting van 15 vierkante meters. De plattegrond van de nieuwe woning zit in de bijlage. We willen het graag glad gestuct hebben. Het behang verwijderen willen we laten doen door jullie afhankelijk van de kosten hiervan. Medio maart 2020 kan met deze klus gestart worden.

Pvc vloer plm 120 m2 + wanden en plafonds schilderen, stucen, behangen

Per 2-1-2020 hebben wij de sleutel van een bestaand huis. Er moet op de begane grond en op 1e en 2e verdieping pvc-laminaat (PLM. 120 m2) gelegd worden. Er zit vloerverwarming met plavuizen, waarschijnlijk moet dit eerst geëgaliseerd worden. Dit gaat om de benedenverdieping: serre, woonkamer, hal. Graag ook behang, stuc en schilderwerk voor de begane grond en 1e en 2e verdieping aan plafond en wanden. Hoeveel m2 dit is, vind ik lastig te bepalen, wellicht is het handig als u even langskomt om de situatie te bespreken en alle maten op te meten? Verder zijn er nog een aantal klusjes die moeten gebeuren, zoals de binnen- en buitenkant van de keukendeuren schilderen en van de schuine ruimten in de slaapkamer, waarachter opbergruimte is, de wanden ervan vervangen. Daarnaast graag ook nog 5 deuren vervangen. Het is een grote woning met een woonoppervlak van 181 m2. Op funda kunt u het huis terug vinden. Graag zou ik voor 1 maart deze klus af willen hebben.

Badkamer en wc behangen

Wij willen in onze nieuwbouw woning de badkamer en wc gedeeltelijk laten behangen. De wc is 1 m2 en de badkamer is 12 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Glasvliesbehanger gezocht

Ik wil graag de wanden van mijn toekomstige woning laten behangen met glasvlies behang. Ik beschik zelf over het behang. De wanden van ongeveer 100 m2 worden behangklaar opgeleverd.

bestaande woning stucen en behangen

Mijn huis is in de jaren 80 gebouwd (huurwoning) en ik wil het plafond van de kamer, keuken en gang gestuct hebben. Tevens wil ik de wanden gestuct en behangen hebben. Daarvoor wil ik een offerte opvragen. Het zou gaan om ongeveer 30m2 aan wanden en 30m2 aan plafonds.

Behangen van een muur

Oud behang van betonnen muur (nieuwbouw woning) eraf halen en nieuwe erop plakken. Het gaat om totaal 5,35 x 2,63 m2. Contact het liefst via de mail.

Schilderwerk binnen en toiletruimte betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het binnenschilderwerk voor een woning. En voor het opnieuw betegelen van de toiletruimte en een nieuw hangtoilet plaatsen. Wij willen daar begin februari intrekken. Vanaf 3 januari rond 12:00 uur kan er begonnen worden. Het schilderwerk betreft 158 m2. We willen de muren en plafonds in alle kamers gewit hebben. Op twee verdiepingen kan er direct geschilderd worden en op een verdieping moet er behang verwijdert worden en daarna weer opnieuw behangen. Het behang laten we graag regelen door de vakman en de verf regelen we zelf. Verder zoeken we iemand voor het opnieuw betegelen van de toiletruimte en sanitair ophangen. De oppervlakte is ongeveer 1 x 1,5-2 meter. Materiaal graag regelen door de vakman, maar in overleg. Toiletpot en oude tegels graag weghalen en afvoeren. Volgende week, 4 december om 14:00 uur, kan er een bezichtiging gedaan worden.

Behangen van een aantal wanden in mijn woning

De gang en hal muren zijn niet geheel glad dus denk aan renovatie behang. Het zou opzich ook met vliesbehang mogen maar dan moeten jullie even kijken. Het gaat intotaal om 20 m2

Behangen van gehele woning

Het hele huis met een oppervlakte van rond de 100 m² moet behangen worden. Ik heb 14 rollen van 13 meter gekocht. We hebben alle muren kaal en klaargemaakt.

Partners

Partners van Casius