Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Harderwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Harderwijk heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Harderwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Harderwijk of directe omgeving.

328 klanten uit Harderwijk bevelen een bij Casius in Harderwijk aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Harderwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Harderwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Harderwijk:

Gevels vrijstaande woning keimen

graag willen wij onze woning wit laten keimen met de onderste rij stenen een zwarte band. Het gaat om ongeveer 200m2. Het betreft een vrijstaande woning met schuine kap.

Muren en plafond sausen

Er is bij ons woning al gestuct, maar het moet nog gesaust worden. Muren zijn dan 218 m2 en 125 m2 plafond. Graag zou ik een offerte willen.

Woning behangen (80 m2)

Ik wil graag ongeveer 80 m2 behangen met (Reno)vliesbehang.

Muren sauzen van nieuwbouwappartement

Het betreft een nieuwbouw appartement. Stukadoor is klaar met de wanden glad maken. Nu wil ik de muren laten sauzen van 2 slaapkamers, woonkamer en gang. Oppervlakte is ongeveer 180 m2. Misschien is versterking aan de randen tegen scheuren noodzakelijk.

8 binnendeuren, 4 binnendeurkozijnen en 4 vensterbanken schilderen

Ik ben begonnen aan het schilderen van 8 binnendeuren, 4 binnendeurkozijnen en 4 vensterbanken, echter ben ik niet tevreden met het tot op heden behaalde resultaat en zou ik deze klus zodoende graag uit willen besteden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Beschikbaarheid op korte termijn is hierbij erg belangrijk. Bij voorbaat

Latexspuiten van de wanden en plafonds

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw hoekhuis gehuurd in Harderwijk. Wij wensen een offerte voor het Latex Spuiten van de wanden. De muren zijn behang en sauzen klaar. De hoogte van de muren zijn standaard 2,60 meter. LET WEL, het spuitwerk betreft alleen de gelijkvloers en 1ste verdieping. Zolder wordt niet geverfd. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen op de 1e verdieping schilderen

Schilderen kozijnen buiten 1e verdieping. 2 kozijnen van 190 x 130 cm en een kozijn van 90 x 130 cm. Plus een houten tussenplaat van 90 cm.

Dressoir, TV-kast en boekenkast schilderen

Ik wil graag een dressoir, tv kast en boekenkast schilderen. De boekenkast is 2 bij 1 meter. Het dressoir is 2,5 bij 1,5 meter en de tv kast 1,5 bij 0,8 meter.

Plafond witten met latex

Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen buiten en binnen schilderen

De raam- en deurkozijnen, boeidelen en deuren van onze woning moeten geschilderd worden. Buitenkant ongeveer 12 kozijnen en aan de binnenkant 3 kozijnen.

Schutting schuren en beitsen

Ik wil mijn schutting laten beitsen. Het betreft 10 schuttingdelen (ongeveer 1,8 meter) (19 planks) en twee deuren. Beide kanten moeten worden gebeitst.

Witten van beschadigde wanden

Dit weekend zijn onze wanden door een ongelukje erg vervuild en dit willen we laten herstellen via de verzekering, graag ontvang ik van jullie een offerte voor het opnieuw witten van onze wanden. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spuiten van plafond en wanden in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in april of mei 2018 worden opgeleverd. Wij willen daar 220 m² wanden en 35 m² plafonds laten voorzien van latex spuitwerk. De wanden en plafonds worden na de oplevering eerst glad gestuukt door een andere partij. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Binnendeuren spuiten

In totaal 7 binnendeuren verven of spuiten. Ze zijn nu bruin gefineerd en ik wil ze wit hebben.

Badkamertegels overschilderen

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het laten verven van de badkamertegels, wand en vloer. Op de wand zitten tegels die circa 20 x 30 cm zijn. Op de vloer zijn de tegels 20 x 20 cm. De tegels glazen niet, maar zijn wel glad. De wandtegels zijn beige en op de vloer grijs. Met name de wandtegels moeten wit worden.

Slaapkamer behangen en balkondeuren schaven

Het betreft het behangen van een slaapkamer. De ruimte is ongeveer 4 bij 3 meter en heeft schuine wanden. Er is 1 wand zeker 3 meter hoog. Er zal gekozen worden voor een effen behang. Het soort behang is nog niet duidelijk. Verder dienen de balkondeuren opnieuw gesteld te worden. De deuren gaan niet meer open.

Behangen van 2 slaapkamers

2 x een slaapkamer behangen. 1 kamer van 4 bij 4 meter. En een kamer van 5 bij 3 meter. Behangen kopen we zelf.

Behangen kamer

Kleine slaapkamer met schuine wanden behangen. Kamertje van 3 bij 4 meter. Behang kopen we zelf, barok vinyl behang.

Verven buiten

Verven achterkant buiten van een woonhuis (rijtjes huis), begane grond en 1e verdieping. Stopverf vervangen van ramen. Gaat achter om kozijnen en deuren. Voordeur ook schilderen.

Binnenschilderwerk

In verband met verhuizing graag binnenschilderwerk door vakman. Gaat om muren/plafonds, waaronder enkele zwarte muren die weer (gebroken) wit moeten worden. Totaal ongeveer 273 m2 schilderwerk.

Trap schilderen

Draaitrap in hoogglans wit schilderen. Zit nu deels antislip op (schelpenzand) maar dat mag er af. Verf reeds in bezit, van Sikkens.

Spuiten wanden nieuwbouwwoning

Het spuiten van alle muren van een nieuwbouw woning. Betreft gehele woning. In eerste instantie alleen de wanden. Aantal m2 van de wanden weet ik niet precies. Vloeroppervlakte ongever 133m2. Wanden ongeveer 2.70 hoog.

binnenshuis schilderen en behangen

Woonkamer, slaapkamers behang verwijderen. Hal + trap schilderen. Woonkamer plinten verwijderen en spachtelputzen. Slaapkamers behangen(3). Plafonds witten. CV + leidingen schilderen woonkamer en slaapkamers.

plafond schilderen en muren met latex ...

plafond schilderen en muren met latex verf