Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor vloer schilderen:

Vloer schilderen

Het betreft een vloer in een woonkamer. De vloer is ca. 85 m2. De vloer is afgewerkt met egaline en wordt geschuurd voordat er geverfd wordt. Onder de egaline is grotendeels beton gestort. Er ligt vloerverwarming in de gehele vloer. De betonnen ondervloer is maanden geleden gestort en de egaline laag een maand geleden, dus het is voldoende droog om te kunnen verven. We willen graag een donkere betonnen kleur. Contact graag via de mail.
Onze klant uit Groenlo (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer schilderen uit heel Nederland:

Egaliseren van een vloer

Wij zijn momenteel onze natuurstenen vloer aan het verwijderen. Deze had grote scheurvorming door het verkeerd en te strak leggen. Nu willen we deze vloer laten egaliseren met een betonnen afwerking welke we daarna willen schilderen met een coating. Het gaat om ongeveer 70 M2. Zal een totale laag van ongeveer 15 mm zijn. Kunt u ons hiervoor een prijsindicatie geven

Badkamer schilderen

Ik ben opzoek naar een vakman die mijn muren en tegels kan schilderen van de badkamer. Muur en vloer samen zijn ongeveer 40 M2.

Zolder verbouwen en kamers maken en dakkapel plaatsen

Wij willen twee dingen: wij zouden graag een dakkapel willen hebben en de zolder verbouwen in twee kamers. Ik heb een kale zolder met een hoog plafond. Ik wil graag een dakkapel van ongeveer 5 meter breed met rolluiken, binnen en buiten afwerken, aan de voorkant. Vergunning zou nodig zijn en willen we graag uitbesteden. Tekeningen mogen we van de buren hebben. We willen een kunststof constructie. Van de zolder willen we 2 slaapkamers maken, washok en een plafond met vlizotrap in. De kamers willen we afgewerkt met stucwerk, schilderen hoeft niet. Vloer leggen doen we zelf. Wel willen we elektra, verwarming en isolatie. De zolder is ongeveer 11 m lang 5.5 m breed en 4 meter hoog.

Plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex

VvE graag willen we plavuizen plaatsen in de hal en en de volgende drie verdiepingen van de hal / stop plaats lift .Globaal is hal per woonlaag 15 a 18 vierkante meter ( moet exact nog opgenomen worden) De bedoeling is om plavuizen te plaatsen over de oude vloer heen en af te werken aan de zijkanten zodat weer netjes en modern uitstraling heeft op de beneden verdieping en de drie woonlagen er boven.Ik verwacht dus bij elkaar 72 vierkante meter .De vraag is wat kost het om de plavuizen die we bij Praxis willen aankopen per vierkante meter prijs voor het leggen kost . (De plavuizen kopen we dus apart bij Praxis en de tijd die nodig is voor 72 vierkante meter plaatsen over vier lagen Dan tweede vraag om de buiten kant van de liften in grijs of zwart te verven wat verven dan kost (4 stuks)

Extra etage op plat dak

Ik wil een extra verdieping op mijn platte dak. Het gaat erom dat alles wordt afgewerkt. Van vloer tot stucen van schilderen tot noem het maar op! Ik wil ook radiatoren en elektra. Het dak is 9 x 4 meter. Ik denk dat het dak sterk genoeg is, buren hebben ook een opbouw. Vergunning en tekeningen moeten nog. Graag ondersteuning bij offerte aanvraag. We willen een houten of een prefab constructie.

Balkonvloer egaliseren en schilderen

Mijn balkon heeft een betonvloer met ribbels. Graag wil ik de vloer egaal hebben met liefst ook nog een kleurtje. De afmeting is 3 m × 4 m.

Slaapkamer opknappen: schilderen en laminaat leggen

Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 2.80 m x 3.80 m schilderen en laminaat laten leggen. Het is een huis uit de jaren '60 en ik denk dat het plafond 2.60 m hoog is. Op de vloer ligt tapijt, dat moet eerst weggehaald worden. De wanden zijn behangen, doit kan ik er eventueel zelf afhalen. De ondergrond zal dan de kalkmuur zijn en hier zullen gaatjes gevuld moeten worden, dan wil ik het schilderen met muurverf.

Vloeren schilder

Ik wil een vloer laten schilderen, omdat het is gaan verkleuren door de zon. Het gaat om 85 m2. Ik hoor graag wat de opties zijn.

Betonnen vloer schilderen

Ik wil een bestaande betonnenvloer van 60 m2 laten schilderen. Het is een kantoorruimte. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.

Betonvloer schilderen of sealen

Wij zijn niet tevreden over onze betonvloer ( wel netjes en weinig scheuren) maar er trekt te veel vuiligheid in nu willen we de vloer laten sealen of schilderen, ik verwacht dat de vloer wel gestraald moet worden omdat er al verschillende dingen zijn geprobeerd maar deze hechten niet goed. Het gaat om ca 130 m2 begane grond en ca 70 m2 1ste verdieping .

Partners

Partners van Casius