Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Groenlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Groenlo heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Groenlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Groenlo of directe omgeving.

23 klanten uit Groenlo bevelen een bij Casius in Groenlo aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Groenlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, buitenschilderwerk hout, behangen van hele nieuwbouwwoning, buitenmuur huis laten verven, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Groenlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Groenlo:

Vloer schilderen

Het betreft een vloer in een woonkamer. De vloer is ca. 85 m2. De vloer is afgewerkt met egaline en wordt geschuurd voordat er geverfd wordt. Onder de egaline is grotendeels beton gestort. Er ligt vloerverwarming in de gehele vloer. De betonnen ondervloer is maanden geleden gestort en de egaline laag een maand geleden, dus het is voldoende droog om te kunnen verven. We willen graag een donkere betonnen kleur. Contact graag via de mail.

Compleet huis spuiten met latex

Oude school omgebouwd tot woning circa 125m2 plafond en 250m2 wand (verdeeld over 2 verdiepingen)

Renovliesbehang aanbrengen

Wij zijn de trotse bezitters van een nieuwbouwwoning. Deze woning wordt waarschijnlijk (onverwacht snel) in week 38 al opgeleverd. Graag willen wij de woning laten behangen met renovlies behang, het liefst 200 grams. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 270 m2. Onze vragen zijn: - Zijn jullie in de gelegenheid om op deze korte termijn de muren te behangen? - wat is de totaalprijs van deze oppervlakte, dus zonder meerkosten of verrassingen achteraf? - Waarom moeten wij voor jullie kiezen? Wat maakt jullie uniek? Wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer en keuken sausen

Betreft de woonkamer en de keuken: muren en plafond sausen. Na 20 november en voor 6 december moet het gebeuren. Vloeroppervlakte/plafond ongeveer 50 m2. En dan muren rondom.

Ik wil graag de ...

Ik wil graag de verwarmings-radiatoren(2) laten spuiten en laminaat laten leggen