Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor recreatiewoning schilderen aan de buitenkant:

Recreatiewoning schilderen aan de buitenkant

Ik wil de buitenkant van de recreatiewoning van 66 m2 schilderen. Het gaat om de kozijnen, deuren en boeiboorden.
Onze klant uit Ermelo (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor recreatiewoning schilderen aan de buitenkant uit heel Nederland:

Recreatiewoning renoveren

De woning (ouder dan 50 jaar) moet winterhard worden gemaakt. Het is nu een zomerhuis, maar dient te worden "omgebouwd" tot 4-seizoenshuis. Dit houdt het volgende aan werkzaamheden in: - Isolatie vloer/plafond + leggen nieuwe houten vloer, oude verwijderen. +- 128 m2. - Vervanging kozijnen + glas (naar HR++) in totaal 6 kozijnen met verschillende afmetingen. - Aanleggen CV (nu enkel verwarmd met houtkachel woonkamer) alle vertrekken, 5 ruimtes. - Vervanging keukenblok, oude moet verwijderd worden. - Verwijderen houtkachel + afwerking. - Leggen van leiding van woning naar gastank (graafwerk), 70 meter 50 cm diep. - Schilderen en sauzen van binnenwanden 100 m2 en buitenmuur, 100 m2.

Recreatiewoning aan buitenzijde renoveren

Het betreft een recreatiewoning van 50 m2 uit de jaren '60. De buitenzijde dient te worden opgeknapt. Er zal dubbel glas geplaatst moeten worden, rot hout verwijderen, opnieuw behandelen en schilderen. Ook het dak moet vernieuwd worden, inclusief de isolatie. Daar de woning in het bos staan willen wij graag gebruik maken van duurzaam materiaal.

Houten recreatiewoning schilderen

Onze houten recreatiewoning moet geheel geschilderd worden aan de buitenzijde. Er is een foto beschikbaar in bijlage.

Gevelbekleding aanbrengen bij recreatiewoning

Voor een recreatiewoning (foto beschikbaar als bijlage). Klant wil graag advies wat mogelijk is: gevels bekleden met kunststof of laten schilderen.

Onderhoud schilderwerk

Onderhoud (contract) recreatiewoning voor hout aan de buiten zijde, schilderen en lakken. Woning gebouwd in 2011. Het gaat om kozijnen en deuren plus een aantal houten palen. Het jaarlijks controleren en herstellen van gebreken in het schilderwerk.

Recreatiewoning schilderen/beitsen

Goed onderhouden recreatiewoning (50 m2) heeft verfbeurt nodig (donkergroen en rietgeel, verf is op voorraad). Nakijken, opschuren, ramen voegen, bijgronden en afbeitsen incl. de kunststof goten. Woning is helemaal van hout. Foto bijgevoegd.

Buitenkant recreatiewoning schilderen

Het betreft het schilderen van een recreatiewoning. De kozijnen en een gedeelte gevelbekleding dient geschilderd te worden. De deuren dienen aan de binnen- en buitenzijde geschilderd te worden.

Buitenboel schilderen

Onze recreatiewoning in Lemele moet geschilderd worden aan de buitenkant. Daarnaast hebben wij in huis een aantal deuren en kozijnen die geschilderd moeten worden.

Chalet schilderen en behangen

Chalet schilderen en behangen. Muren behangklaar maken en behangen in een recreatiewoning met drie kamers. Schilderen plafonds van 3 kamers. Houten wanden zijn momenteel ook behangen. Aantal m2 weet ik niet precies.

Het betreft de achtergevel van een ...

Het betreft de achtergevel van een houten recreatiewoning. Deze heeft achterstallig onderhoud. De werkzaamheden bestaan uit het schuren, bijwerken en opnieuw schilderen.