Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Ermelo of directe omgeving.

216 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Ermelo:

Chalet tuinhuisje schilderen aan de buitenkant inclusief kozijnen

Ik wil mijn Chalet tuinhuisje laten schilderen. Hij is van hout, brede schrootjes, de kozijnen en daklijsten zijn van hardhout. Nu zit er alihol op en dat begint te bladderen op sommige plekken. De delen zijn nog allemaal hard. De Chalet is ongeveer 9,5 meter lang, 3,5 meter breed en ongeveer 3 meter hoog. We willen graag de hard houten delen, zijde glans zwart en de overige delen redelijk naturel/lichter.

Recreatiewoning schilderen aan de buitenkant

Ik wil de buitenkant van de recreatiewoning van 66 m2 schilderen. Het gaat om de kozijnen, deuren en boeiboorden.

Deuren en deurposten laten schilderen

Ik zoek een partij die in mijn woning deur(posten) kan schilderen. Het gaat in totaal om 9 deuren en deurposten. En hier en daar nog wat stukjes. De oude verflaag, op terpnatiebasis is verkleurd. Ik zou graag willen dat het er weer mooi strak spierwit (geen ralkleuren) uit komt te zien.

Plafond latexen

Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spachtelputz sausen

Wijnvlekken op muur, nooit eerder geverfd, 6 jaar oud. Spachtelputz. Offerte voor verzekering.

Trap schilderen in wit

Graag ontvang ik per mail een prijsopgave voor het schilderen van een trap. Deze trap is wit, her en der wat lichte beschadigingen. De trap moet in kleur 9010 geschilderd worden. Afhankelijk van de prijs zou ik ook een prijs voor een tweede trap willen. Deze trap is van hout en ik denk gelakt. Ook deze trap moet in de kleur 9010.

Kamertje schilderen en behangen

Wij willen graag een kleine kamer laten schilderen en behangen. Het gaat om een kamer van 295 cm lang, 253 cm breed en 250 cm hoog. Het plafond moet gesausd worden en er moet een houten raam worden geschilderd. Er zit nu 1 laagje oud behang op de wanden, dat kunnen wij er eventueel zelf afhalen. Daarna willen wij er nieuw behang op laten plaatsen, dat we nog gaan uitzoeken. We ontvangen graag uw offerte.

Binnenmuren sauzen

Ik wil een paar binnenmuren laten schilderen op 25 en 26 juli tegen een tarief van 15 euro per uur.

Spuitwerk aanbrengen

Graag wil ik een globale prijsopgave voor het laten spuiten van de volgende woning: 20 m2 plafond (schuine wand) en 145 m2 normale muur. Het gaat om verf (-spuiten).

Beitsen van een houten huisje

Ons vakantiehuisje moet aan de buitenkant gebeitst worden. Het is al een keer gedaan enige jaren geleden. Het huisje is in zijn geheel van hout en is ongeveer 65 vierkante meter en geheel vrijstaand. Bij voorkeur ontvangen wij een prijs per mail.

Schilderen van een chalet

Schilderen van de binnenkant van mijn chalet. Houtwerk, kozijnen, ramen en deur met kozijn. Het zijn 5 deuren en 5 ramen met kozijnen. Graag eerst contact over een indicatie van de kosten, later op afspraak de mogelijkheid langs te komen.

Recreatiewoning schilderen/beitsen

Goed onderhouden recreatiewoning (50 m2) heeft verfbeurt nodig (donkergroen en rietgeel, verf is op voorraad). Nakijken, opschuren, ramen voegen, bijgronden en afbeitsen incl. de kunststof goten. Woning is helemaal van hout. Foto bijgevoegd.

Schilderwerk vakantiehuis

Het betreft het schilderen van het houtwerk van onze vakantiewoning.

Schilderwerk buiten

Bruin gebeitste overstek en boei schilderen in witte glans - of halfglanslak van eerste kwaliteit merkverf. Horizontaal oppervlak op 2 meter 70 hoogte, 32 m2. Overstek en boei tot nokhoogte 6 meter 85, 26 m2. Volledige specificatie van werkzaamheden en verf.

Plafonds spuiten

Het spuiten van drietal plafonds met een gezamenlijke oppervlakte van 35 m2

Schilderen dakrand + raam

Er is een paar maanden terug een opbouw geplaatst op ons platte dak. Het raam en de dakrand staat in de grondverf maar moet nog 2x gelakt worden. De dakrand is op 2,5 m hoogte, nok opbouw op 7 meter. We zoeken een goede schilder die secuur werkt en op korte termijn de klus kan uitvoeren.

Behangen en schilderen tienerkamer

Behangen en schilderen tienerkamer van 3 x 4 meter.

Sauzen woonkamer en schilderen plinten

Sauzen van de muren en schilderen van de plinten in de woonkamer in een lege woning. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. De kamer is +/- 2.63 meter hoog. Graag in de 1e week van februari 2011.

2 wanden behangen

2 wanden behangen met een oppervlak van 5 m bij 2,60 m per wand.

Kozijnen in ons huis schilderen. Het ...

Kozijnen in ons huis schilderen. Het betreft hier 8 kozijnen en 1 boei deel bij de voordeur.

verbouwde zolder te schilderen ...

verbouwde zolder te schilderen oppervlakten al deels voorbehandeld, deels onbehandeld 4 spanten, plafondplinten en vloerplinten, 2 deurkozijnen, 2 profieldeuren

Een aantal muren waaronder het trapgat ...

Een aantal muren waaronder het trapgat dient te worden voorzien van een nieuwe verflaag. Op enkele muren bevindt zich nog behang dat verwijderd dient te worden ( indien nodig )