Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerk na lekkage:

Schilderwerk na lekkage

Vanwege lekkage van de douche heb ik waterschade in de keuken. Er moeten 2 gipsplaten vervangen worden en gewit worden en verder moet de muur boven de tegeltjes geschilderd worden, plafond is 10,5 vierkante meter.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerk na lekkage uit heel Nederland:

Hoogwaardig schilderwerk aan trappenportaal

Agv van Waterschade, het schilderen/herstellen van houten trapdelen (4 verdiepingen), leuningen en panelen. Tevens herstellen van kleine pleisterwerk plafonds van grappenportaal. Het geheel is in relatief goede staat echter door lekkage op vierde verdieping is op alle niveaus lokaal schade ontstaan dat hersteld mag worden. Woning uit 1910

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Laminaat leggen en schilderen

Goedendag, Ik wil rond de 25 m2 laminaat laten leggen met plinten en rond de 20 m2 schilderwerk aan een wand laten uitvoeren. Het laminaat is maar 4 maanden oud. Ik wil een offerte voor de verzekering want ik heb lekkage gehad. Er is wel een verklaring van de verhuurder opgestuurd maar dat is niet voldoende. De uitvoering is nog niet zeker.

Herstel schilderwerk dakrand na lekkage

Na een lekkage van het pannendak is er herstel nodig van het schilderwerk. De plek welke opnieuw geschilderd en gerepareerd? Moet worden zit aan de onderkant van het dak. Het gaat om 3 strekkende meters bij 30 millimeter. De kleur moet zwart en wit zijn.

Stucwerk en schilderwerk na waterschade

Door een forse lekkage in mijn woning is er waterschade ontstaan aan 20 m² wanden en 45 m² plafond. Op de wanden zit aangetast Spachtelputz dat er eerst moet worden afgestoken. Daarna moet het gerepareerd worden met nieuw Spachtelputz. Op het plafond zit oud stucwerk met een structuur. Daarop zitten diverse grote vlekken. Ik laat graag even hier beoordelen wat daar de juiste aanpak voor is, zonder dat de structuur verdwijnt. Ik heb de offerte ook nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag dit najaar laten verzorgen.

Schilderwerk herstellen na lekkage

Ik heb op 20 juli veel waterschade gekregen in mijn woning door een lekkage van de cv-installatie. Alle trappen waren nat, gelukkig heb ik snel gehandeld en alles droog kunnen krijgen. Echter, een klein stuk muur van 1 m² is vervuild / verkleurd geraakt en ook de onderkant van het trappenhuis is nat geworden en nu vertoont het schilderwerk diverse scheuren (rond 2 mm breed en 40 cm lang). Ik wil de situatie hier graag even door een schilder laten beoordelen. Ik wil een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden. Ik heb die offerte ook nodig voor een verzekeringsclaim.

Behang- en schilderwerk na waterschade

Ik heb lekkage gehad op de bovenverdieping van mijn woning. Op 2 augustus komt er een schade-expert van de verzekering de schade opnemen. Ik wil graag voor die tijd een offerte ontvangen voor het vervangen ongeveer 20 m² behang in een slaapkamer en voor herstel aan wat schilderwerk bij kozijnen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Ik kan wegens reuma niet zelf het oude behang verwijderen, dat moet ook in de prijs worden opgenomen.

Schade door lekkage herstellen

Door heftige regenval is de dakgoot naar binnen overgelopen wat schade heeft veroorzaakt aan het plafond en een aantal muren. Ik weet niet zeker of het (gips plaat) plafond (deels) vervangen moet worden maar het schilderwerk moet zeker opnieuw gedaan worden. Misschien vallen er na inspectie nog meer dingen op. Het plafond is ongeveer 2 x 3 meter de muren zijn allemaal kleine stukjes van in totaal zo'n 15 m2.

Waterschade herstellen

Door lekkage aan het CV-Systeem bij de buurman hebben wij vochtplekken in de scheidingsmuur. Tevens schade aan behang en schilderwerk. Voor de opstalverzekering van de buurman hebben wij een offerte nodig. Tevens heeft de buurman ook schade en wil graag een offerte laten maken.

Dakgoot repareren

Ik ontdekte tijdens schilderwerk dat ik momenteel lekkage heb aan een stukje dakgoot. Er moet een stuk hout van 2 meter lang en 25 tot 30 cm hoog worden vernieuwd. Daarin zit een dakgoot met bitumen dat op de naad lekt. Ik laat dat graag herstellen en ontvang hiervoor uw offerte.

Partners

Partners van Casius