Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Elst of directe omgeving.

238 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Elst:

Twee open trappen van een nieuw laklaag voorzien

Graag komen wij in contact met schilders die bij ons in Elst (Gld) onze twee open trappen weer van een nieuwe laklaag willen voorzien. De trap is inmiddels 3 jaar geleden voor het laatst afgelakt en mag weer een nieuwe laag hebben. Het gaat om twee open trappen van ongeveer 15 treden.

Tafel overspuiten of verven

Tafel in een andere kleur lakken/spuiten/verven

Schilderen muren en 2 trappen van nieuwbouwwoning

Wij willen onze woning laten schilderen. De muren worden behangklaar opgeleverd. Het gaat om ongeveer 244 m2. Ook willen wij een offerte voor het schilderen van twee trappen.

Trap schilderen

Ik zoek een schilder/trappenspecialist voor het schilderen van een trap met stootborden, inclusief herstellen van lichte beschadigingen, het schuren en afkitten van naden. Het gaat om een trap met 16 treden.

Deuren en kozijnen buiten schilderen

Schilderen van 2 raamkozijnen met een draairaampje, voordeur met kozijn, schuurdeur met kozijn.

Nieuwe handdoek radiator schilderen

Wij willen graag een matte zilverkleur radiator, helaas te duur voor ons budget, maar verven is ook een oplossing. Dan wel door een professionele schilder.

Schilderwerk na lekkage

Vanwege lekkage van de douche heb ik waterschade in de keuken. Er moeten 2 gipsplaten vervangen worden en gewit worden en verder moet de muur boven de tegeltjes geschilderd worden, plafond is 10,5 vierkante meter.

Latex in woning spuiten

Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Vrijstraande woning rondom schilderen

Ik wil mijn huis graag laten schilderen aan de buitenzijde. Gaat om een vrijstaande woning. Onder andere dubbele deuren, voor- en achterdeur, 3 ramen, een hoekraam en een serre op de begane grond. .Op de verdieping gaat het om 4 kleine ramen. Laatste keer dat de boel geschilderd is is circa 3 jaar geleden.

Latex spuiten op de muren

Het betreft 150 m2. In 3 ruimtes, 2 muren en een schouw, hebben wij ook een andere kleur nog. De wanden glad stucwerk en ze zijn al wit, maar wij willen een andere kleur wit. Uitvoering in april, tussen 3 en 5 april. Bellen mag uiteraard ook. Graag de voicemail inspreken als ik niet opneem.

Wanden spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Huiskamer sauzen en schilderen

Huiskamer opknappen: - 1 wand behangen met glasvezelbehang en sausen, dat is 30 m2. Het oude behang moet er nog afgehaald worden. - plafond sausen, dat is 41 m2. Licht reinigen en sausen. - muren sausen, dat is 30 m2. Ook licht reinigen en dan sausen. - 2 gladde deuren en deurkozijnen schilderen. Licht opschuren en verven. De verf heb ik. In de periode van 14 t/m 18 maart uitvoeren. Op 18 maart moet het af zijn. Er kan 11 maart ook begonnen worden.

Glasweefselbehang en sauswerk in een nieuwbouwwoning

Nieuwbouw woning van beneden tot boven (3 etages) voorzien van glasweefselbehang. Het gaat om ongeveer 130 m2. Daarna eventueel alle wanden sauzen. Graag offerte maken met tweedeling, 1 voor alleen behang en 1 voor sauzen.

Sauzen van de woonkamer en keuken

Graag laat ik de wanden in mijn woonkamer en keuken sauzen. Het gaat om in totaal ongeveer 80 tot 85 m2. Ik wil het graag voor de winter uitgevoerd hebben.

Plafonds en muren schilderen

Voor mijn nieuwe woning in Elst (Gld) ben ik op zoek naar een binnenschilder voor de plafonds en muren in alle ruimtes in de woning, woonoppervlak ongeveer 95 m2. Kleur: wit (plafonds) en gebroken wit/creme (muren). Alle muren zijn glad (bouwbehang). Alle vloeren (behalve toilet en badkamer) zijn kaal, dus hoeven niet te worden afgedekt. Gewenste datum: vanafof z.s.m. daarna. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen van de totale prijs, inclusief materialen. Mocht meer informatie nodig zijn, dan hoor ik dat graag. Ik hoop van u te horen.

Buitenschilderwerk bij vrijstaande woning

Buitenschilderwerk van vrijstaande woning met 47 kozijnen. Gemiddelde raamoppervlak 2 m2, geen panelen. Ook 2 dubbele openslaande tuindeuren, 4 gewone glasdeuren en 1 voordeur. Begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping 2 ramen. Garage aan het huis vast, die heeft ook nog twee deuren. Woning van 2007, de verf ziet er nog goed uit. Kwestie van opschuren en lakken. Verf nog niet aanwezig, in overleg te leveren. Bijna wit, RAL 9010?

Wanden en plafond latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 15m2

Buitenkant woning schilderen

voor het schilderen voor de buitenkant van mijn eengezinswoning -voorkant 2 boven kozijnen met draairaam grote kozijn beneden met draairaam en voordeur kozijn met deur achterkant kozijn met deur grote kozijn onder en 2 kozijnen met draairaam kozijnen licht en draai delen donkergrijs het ziet er verder redelijk goed uit het is puur een opvrisbeurt

Witten plafonds en sausen van de muren

Plafonds witten en muren sauzen binnen. Gaat om woonkamer, keuken, werkkamer, gang en hal. Ongeveer 130 a 140 m2 aan plafonds schat ik zo en ook nog ongeveer 130 a 140 m2 aan wanden.

Divers schilderwerk

Schilderwerk binnen en buiten in verband met verbouwing. Binnen: aantal kozijnen en deurposten in keuken en garage. Buiten: zijfront garage - 4 meter bij 2.20 meter.

Schilderen dakkapel

Het schilderen van de dakkapel met een breedte van 6 meter. Er zal ook een steiger nodig zijn.

Schilderwerk buitenkant woning

Onze woning in Elst is toe aan de eerste schilderbeurt sinds de oplevering 4 jaar geleden. Het gaat om het buitenwerk. Gaat om kozijnen, deuren en de goten. Twee-onder-een-kap woning.

Dakgoot schilderen

Dakgoot van hout aan de voorkant van het huis opnieuw schilderen. Dakgoot van 6 meter. Verf is aanwezig.

Diverse schilderwerkzaamheden in woonhuis

5 ruitjes in deur plaatsen, deur schilderen. Keukenmuur welke voorzien is van spuitwerk behandelen zodat deze nat afgenomen kan worden. Plafond zolder schilderen. Dakkapel schilderen. Het gaat om binnenschilderwerk.

Schuren en verven houten trappen

Het schuren en verven/lakken van een 2 houten trappen.