Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor dichte trap zwart verven:

Dichte trap zwart verven

De trap heeft een houtskleur en moet nu zwart geverfd worden. Er zitten zwarte antislipstrepen ingefreesd. Het is een dichte trap.
Onze klant uit Elburg (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dichte trap zwart verven uit heel Nederland:

Het vervangen van onze wenteltrap door een dichte trap

Momenteel hebben wij een stalen wenteltrap, zie de link voor een voorbeeld. Wij willen heel graag een dichte trap en onder de trap een trapkast maken. Dit mag zo klein mogelijk, de draai is de plek waar deze zal moeten komen dus denk niet langer dan 1.5m breed. Kunt u ons een offerte sturen met globale indicatie van de kosten inclusief plaatsen? Als u de trapkast ook kunt maken mag dit apart in de offerte meegenomen worden. We horen graag van u en als u op locatie wilt komen kijken ook van harte welkom. Vriendelijke groet.

Traprenovatie, laminaat leggen en stootborden

Dichte trap beneden 12 tredes en open trap boven 12 tredes. Het is de bedoeling dat hier stootborden en laminaat terecht komt, deze hebben wij al aangeschaft het gaat puur om de installatiekosten.

Traptreden verbreden

We hebben een oude dichte trap die naar ons idee wat stijl is. Graag zouden we de treden wat dieper/breder willen. Het gaat om 15 treden. Hierna gaan we de trap bekleden.

Het schilderen van twee dichte trappen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 2 open trappen inclusief leuningen. Het gaat om 15 tredes per trap. De trappen moeten waarschijnlijk eerst geschuurd worden. Waarschijnlijk houten trap in grondverf.

Een traprenovatie uitvoeren met aanwezige materialen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn trap kan renoveren. Wij hebben een dichte trap, 15 treden en willen met overzetredes en stootborden de trap renoveren. Materialen hebben we zelf, we zoeken iemand die de materialen wil inmeten en plaatsen.

Steektrap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe dichte steektrap 94 breed 260 lang 306 hoog. Er zit momenteel geen trap in. Graag ontvang ik een offerte.

Grind vloer hele huis

Grindvloeren. Binnenlaat 5.80 x 10.60 meter. Totaal ongeveer 130 m2 plus 1 x open trap 1 x dichte trap incl aluminium lijst en plinten. Geseald en glinstertjes. Wat zou dit ons kosten. De trap ook afwerken met stootborden. Dit gaat over een vloerverwarming heen.

houten trap opnieuw bekleden

De trap opnieuw bekleden met houten traprenovatiedelen. 13 treden met linkse hoek. Betreft standaard dichte trap uit 1980. Met stootborden. Ik zorg er voor dat de trap kaal is als u begint.

Een dichte trap renoveren en leuning plaatsen

Ik zoek een trappenspecialist die mijn dichte trap kan renoveren. Het is een trap met 13 treden en 1 draai. Ik wil graag dat er iets over de bestaande trap gezet wordt. Ik vind de combinatie zwarte bovenkant witte zijkant en witte rechtopstaande kant heel mooi. Materiaal zal in overleg kunnen. Zit niet vast aan een bepaald materiaal. Ook heb ik geen leuningen die zou ik er eventueel graag bij laten plaatsen (ligt aan de prijs)

Traprenovatie

Ik heb een klusjesman man nodig voor de traprenovatie. Het gaat om 2 trappen. Elke trap heeft 12 treden (totaal 24 treden). Het gaat om een dichte trap met een kwartslag. De stootborden en traptreden(laminaat)kopen we bij de Praxis. Renovatie gaat medio mei plaats vinden.

Partners

Partners van Casius