Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kleine studio schilderen:

Kleine studio schilderen

Ik wil mijn studio (één ruimte) laten schilderen. De studio is 25m2, het gaat om 2 muren en het plafond. Er zit een hardnekkige nicotine aanslag op. Ik hoop dat iemand me hiermee zo spoedig mogelijk kan helpen.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine studio schilderen uit heel Nederland:

Studio schilderen

Ik zoek een partij die mijn gehele studio, die een vloeroppervlakte van 20 m2 heeft, kan schilderen. De studio is goed bereikbaar.

Studio stucen en schilderen

Graag zou ik de wanden en het plafond in mijn studio in Amsterdam laten stucen en daarna ook verven. Het betreft een studio van 30m2 in het voormalige GAK-gebouw in Amsterdam. In 2014 is het gebouw volledig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt. Mijn studio is destijds door de eigenaresse afgewerkt met spachtelputz. Dit wil ik graag laten vervangen door strakke witte muren. De wanden zijn bij elkaar net iets minder dan 50 m2. Het plafond is 25 m2. Daarnaast wil ik in de keuken coating aanbrengen op het stucwerk tegen vuil en vet. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Schilderwerk in een studio

Ik ben op zoek naar een schilder die een studio van 20 m2 kan schilderen.

Betonvloer schilderen in betonlook

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor het schilderen van een al geëgaliseerde vloer in betonlook. Het gaat om een studio met een oppervlakte van 27,5 m2. Misschien kan dit ook in de badkamer gedaan worden. In totaal gaat het dan om iets meer dan 30 vierkante meter.

Muren schilderen in een nieuwbouw studio

Wij krijgen op 15 december de sleutel van onze nieuwbouw studio. We zoeken een vakman die vanaf die datum de muren kan schilderen. Het gaat om ongeveer 70 m² die ook eerst moet worden voorzien van een primer. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Bedrijfspand in oude staat brengen

Lezer, Eind september gaan wij verhuizen uit ons bedrijfspand en voor de oplevering moeten er een aantal zaken gerepareerd / in oude staat hersteld worden. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Luxaflex vervangen; 2. TV ophanging repareren en schilderen van de wand; 3. Geluid studio geheel verwijderen en kamer c.q. ruimte opleveren in de staat zoals ontvangen (dit is een muziek studio die wij hebben); 4. Reclame lichtbak buitengevel, verwijderen en de gevel herstellen. De materialen zullen we zelf verzorgen. Ik hoor graag of ik hiervoor bij jullie kan zijn en wat de eventuele kosten zijn.

Muren wit schilderen

Ik wil graag de muren in mijn studio in Amsterdam opnieuw wit laten schilderen. De studio is 50 m2 groot.

Wanden schilderen in een appartement

Wij willen in ons appartement enkele wanden laten schilderen. Het gaat om 2 kamers waar 3 wanden geschilderd moeten worden, waarvan 1 wit. Verder is er een studio waar 1 wand donkerblauw moet en de rest wit. Als laatste gaat het om 2 x een hal en een trapopgang. Daar willen we de helft donkerblauw en de andere helft wit laten schilderen. Het aantal m² hebben we niet opgemeten. We hebben al verf gekocht. We laten de situatie hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte.

Klussen in huis

De werkzaamheden zijn als volgt: - De keukenkast moet opnieuw aan de muur worden gehangen, deze hangt nu los - Een muur met vochtplekken moet worden behandeld en geverfd, idem plafond.Dit is ongeveer 1 m2; - Raamomlijsting van 3 ramen geschuurd/geverfd en mogelijk gerepareerd, oud-Amsterdams hangsysteem met koord binnenzijde raam; - Gordijnrails opnieuw fixeren; - Houten eiken vloer geschuurd, gaten gedicht en opnieuw witwaxen, white oil-verf. Dit is ongeveer 25 m2; - TL-lamp vervangen, in bed/kastomlijsting gefixeerd; - Scheuren in muur dichten, in studio van 27 m2 en badkamer; - Nieuw houten kozijn plaatsen boven verwarming; - Verwarming opnieuw fixeren in muur, hangt scheef; - Magneetsluiting aanbrengen in bedkast, ontbreekt bij enkele deur; - Nieuw douche putje plaatsen; - Nieuwe kit aanbrengen in badkamer; - Entree-deur schilderen.

Laminaat leggen en muren schilderen

Op dit moment wordt er een kantoorpand omgebouwd tot studio's. Ik zal daar op 1 maart de sleutel van een studio krijgen van ongeveer 30 m². Ik heb inmiddels laminaat, ondervloer en plinten gekocht en wil die daar laten plaatsen. Vooraf moeten de muren worden afgewerkt. Het zijn kale betonnen muren bij de oplevering. Ik laat de muren graag beoordelen en overleg dan over de afwerking. Ik wil de muren laten schilderen. Misschien moet er eerst glasvezelbehang worden aangebracht. De juiste volgorde is wat mij betreft eerst de muren afwerken en dan het laminaat leggen.