Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Ede of directe omgeving.

940 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: offerteaanvraag VVE kleinschalige appartementen, renovlies plaatsen, woning stucen en verven, witte kalkzandsteen muren kaleien, plafond spuiten en muren sausen, renovlies behang in gehele woning, gevel kaleien nieuwbouwwoning, schilderen en stukken hout vervangen boeidelen garagecomplex, vliesbehang in rijksmonument aanbrengen, 6 kamerwoning binnen schilderen en sauzen, glasvezelbehang aanbrengen en latexen, huis binnen wit verven, kozijnen schilderen buiten en binnen, woonkamer, trappengat en houtwerk trappengat schilderen, spuiten alle plafonds en enkele muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Ede:

Appartement witten

Witten van wanden en plafonds in een appartement van 70 m2. De plafonds zijn 2.50 hoog. Ik zou graag de klus willen starten in de 2e week van september.

Sauswerk

Graag offerte voor 50 m2 sausen van hal, muur bij de trap en de overloop beneden en boven. Graag in 1 kleur

Kunststof deuren spuiten

6 kunststof binnen deuren laten spuiten.

Houten trap laten schilderen

Graag mijn open houten trap opnieuw schilderen en mogelijk opschuren.

Kleine studio schilderen

Ik wil mijn studio (één ruimte) laten schilderen. De studio is 25m2, het gaat om 2 muren en het plafond. Er zit een hardnekkige nicotine aanslag op. Ik hoop dat iemand me hiermee zo spoedig mogelijk kan helpen.

Wandafwerking nieuwbouwwoning

Ons nieuw te bouwen herenhuis wordt medio 2019 opgeleverd. Wij zijn op zoek naar een vakkundig bedrijf dat voor ons de wandafwerking (behangen/schilderen) kan verzorgen. De woning omvat 153 m2 woonoppervlakte.

Muren aan de binnenzijde schilderen

Het gaat om het schilderen van de muren. Ik denk dat het om zo'n 140 m2 gaat. Graag zou ik een offerte aanvragen bij jullie bedrijf voor dit schilderwerk. Betreft allemaal binnen schilderwerk. 5 kamers (zie afbeelding)

Sausen van binnenmuren

Het betreft een oud militair pand die tot woning is omgebouwd met 2 woonlagen. De wanden (4 meter hoog) en de schuine kanten zijn totaal ongeveer 250 m2. Ik wil ze graag wit hebben, gespoten of met roller.

Plafond van woonkamer en keuken witten

Graag een vrijblijvende offerte voor het witten/spuiten/verven van 45 m2 woonkamer en keuken is 1 ruimte.

Nieuwbouwwoning muren en plafonds spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. Wanden en muren moeten gespoten worden. Wanden zijn allemaal al behangklaar en de plafonds allemaal gestuct. Wanden Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Oud houten plafond met balken schilderen

In een oud kazernegebouw worden woningen gebouwd en ik heb er daarvan 1 gekocht. Ik zoek nu een schilder die daar medio februari een oud houten plafond van ongeveer 58 m² kan schilderen. Het is een plafond met meerdere houten dwarsbalken over de gehele lengte en de hoogte van de ruimtes is ongeveer 350 cm. Ik kan foto's sturen om e.e.a. te verduidelijken. Ik ontvang graag uw offerte.

Huis van buiten schilderen

Buitenkant huis schilderen met wijzonol dekkende donkerbruin lak

Plafond spuiten

Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trappen schilderen

Wij willen graag een dichte trap van 16 treden laten schilderen en een open trap naar zolder. De trap staat al in de grondverf en is nieuw, het betreft een nieuwbouwwoning.

Wanden en plafond spuiten met latex

Onlangs zijn onze muren glad gestuukt door een stukadoor. Het plafond had al een spachtellaag. Nu willen wij graag de muren en het plafond in een wittint laten spuiten. (opm. Aan voor en achterkant van kamer bevinden zich verwarmingselementen waar omheen gespoten moet worden. ) Onze stukadoor adviseert de muren voor het verven eerst te behandelen met voorstrijkmiddel. Evt. Kunnen we dit zelf doen afhankelijk van de kosten. -Graag een matte uitstraling. (We dachten aan krijtverf, maar mogelijk is dat bij wit niet zichtbaar. Misschien geeft een andere verfsoort ook een matte uitstraling. ) -Zelf kleurnummer aanleveren of heeft u een kleurenwaaier? -Op welke termijn kan de klus gedaan worden? -Hoe lang duurt de klus? -Kunnen grote meubels afgedekt midden in de ruimte blijven staan? -Welke kwaliteit verf wordt er gebruikt? -Wat gaat het kosten en wordt er vooraf een vaste prijs afgesproken? Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Renovliesbehang aanbrengen en schilderen

Wij willen in onze nieuw bouwwoning renovlies laten aanbrengen. Het is ongeveer 225 m2 (wandoppervlak). Wij willen het in week 28 of 29 laten aanbrengen. Daarna graag schilderen. Het plafond op de benedenverdieping zou ik ook graag mee willen laten schilderen, zodat alles 1 geheel is.

Woonkamer en slaapkamers behangen

De wanden worden helemaal gladgestreken en waar nodig al gestuct. We zoeken nog een goede behanger die onze woonkamer (40 m² vloeroppervlak) en 4 slaapkamers van gemiddeld 12 m² vloeroppervlak per kamer, kan behangen. Vo9or de slaapkamers heb ik 5 rollen per kamer gekocht. Voor de woonkamer zullen het tussen de 15 en 20 rollen worden. Half vliesbehang en de rest papierbehang. Het liefst tussen 12 en 24 juni.

Buitenschilderwerk van het huis

Het betreft het schilderen van de dakranden en 7 a 8 kozijnen. Bij de dakrand dienen de schroeven eerst weggewerkt te worden voordat men deze kan schilderen. De vrijstaande woning is goed bereikbaar, aan de achterzijde is er wel een vijver tegen de woning aan. Hier kan dus geen steiger geplaatst worden.

Zolderverdieping spuiten in een nieuwbouwwoning

Rond half december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij ontvangen graag een offerte voor latex spuitwerk op de zolderverdieping. Het gaat om de schuine dakdelen met groen spaanplaat, circa 50 m², en de muren, circa 25 m². De nokhoogte op de zolder is 3,6 meter. We willen de klus graag voor de kerst afgerond hebben.

Slaapkamerplafond en -muren schilderen

Graag mijn slaapkamerplafond en muren schilderen, het vloeroppervlak van de kamer is ongeveer 3 bij 4 meter. De muren zijn nu behangen en ik denk dat het hier over heen geschilderd kan worden. Het plafond moet gewit worden. De vloer is nieuw dus deze moet worden afgeplakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Appartement schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schilderen van de muren en plafonds in 4 kamers in mijn appartement. Het appartement heeft een vloeroppervlakte van 55 m2. Ook wil ik graag 6 binnendeuren laten schilderen.

Schilderen van trappen

Ik heb twee trappen die geschilderd moeten worden, inclusief trapkast.

Renovlies aanbrengen en sauzen

Graag zouden wij een offerte willen opvragen voor het plaatsen en latexen van renovlies op de begane grond en 1e verdieping. Het betreft een nieuwbouwwoning in Ede. Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Renovlies + Afspuiten latex

Binnen schilderen en behangen

Ik wil graag alles binnen laten schilderen: De wanden, plafonds.

Gevel schilderen van een bedrijfshal

Ik ontvang graag een offerte voor het schilderen van de bakstenen gevel van een bedrijfshal. Het dient in een antraciet kleur geschilderd te worden. De oppervlakte is ongeveer 700 m2.