Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Duiven of directe omgeving.

397 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Duiven:

Anhydriet nieuwbouw vloer verven

Ik wil graag 110 m2 anhydriet nieuwbouw vloer laten verven in een gemengde kleur. Het gaat om een geheel. Meubels zijn dan nog niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Binnen- en buitenschilderwerk volledige woning

Ik wil alle ramen en deuren van buiten laten schilderen en boven in de nok een raam vervangen door een schot (dichtmaken). Binnen alles schilderen kozijnen en binnen deuren. Is een 2 onder 1 kap woning. Betreft ongeveer 10 deuren, 10 kozijnen, erker en schuifpui.

Beukenhouten stoeltjes verven in verschillende kleuren

Wij willen graag van u weten wat het ons zou gaan kosten om 4 van de stoeltjes zoals op foto in 4 verschillende kleuren te laten spuiten. Wij horn graag van u. Met vriendelijke groet,

Latex spuitwerk bestaande woning

We kopen een bestaande woning, die we willen opfrissen alvorens te bewonen Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Pfafond en muren sauzen

Gehele benedenverdieping sauzen in een aantal kleuren. kleur komt wel overeen met nu op plafond en wanden aanwezige kleur). Betreft ca 63 m2 plafond en ca 85 m2 muren (volgens opgaaf schilder die gemeten heeft)

Buitenschilder- en herstelwerk

Ik wil graag mijn windveren laten repareren, mogelijk delen vervangen en schilderen. Ik heb houten windveren. Het zal gaan om 4 maal 8 meter. Er zitten wat stukken in die verrot zijn en vervangen moeten worden.

Deuren, kozijnen, goten en dakkapel schilderen

Deuren, kozijnen, goten en dakkapel schilderen. Het betreft de voorzijde en zijkant van de woning. NB: klant kon moeilijk aangeven om hoeveel het gaat, ze wil graag dat de vakman eerst komt kijken.

Behang vervangen

Ik wil, in verband met lekkage en daardoor schimmel aan de muur, 3 wanden behangen hebben. Dus het oude behang moet er ook afgehaald worden.

Gestuukt plafond witten

Ik wil graag mijn plafond laten witten. Het is een strak plafond met een lichte structuurlaag. Het zal ongeveer 50 m2 zijn.

Spuiten of sausen van het plafond

Spuiten of sausen 70 m2 gestukadoord schuurplafond. Graag een prijs inclusief vloer en wanden afplakken. Het plafond wil ik laten sausen of spuiten met latex, wit.

Plafond met latex spuiten

10 jaar oud Schuurplafond spuiten vloeren en wanden moeten schoon blijven plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 70m2

Wanden latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Glasvliesbehang aanbrengen en schilderen

Glasvlies leveren en plakken op gladde, egale afgestucte muren van 2.90 meter hoog. Ongeveer 100 m2. Schilderen met Histor Carnaval S0510-G90Y, ook ongeveer 100 m2. Graag eerst een indicatie van kosten voor bovenstaande.

Kennismaking

Geachte heer, Wij richten ons op de particulieren schilders sector. Hierbij zijn wij op zoek naar een vakkundige schilder die kan assisteren bij één of meerdere projecten. U kunt in de avond uren contact op nemen voor een kennismaking. Bij voorbaat dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Dion Janssen

Behangen trappengat

Trappengat behangen. Het behang is aanwezig. Van beneden verdieping naar eerste verdieping en van eerste verdieping naar de zolder. Aantal m2 weet ik niet precies.

Plafond witten

Plafonds witten. De te witten plafonds zijn ongeveer 60 m2 kamer en keuken, een hal van plm 4 m2 en een halletje van 2 m2 en de wc 2 m2. Totaal ongeveer 68 m2. Alles is net door stukadoor glad gemaakt en de vloer is nog afgeplakt. Afkitten is niet nodig. A.u.b. op korte termijn. Hoeft dus eigenlijk geen voorbereidend werk te gebeuren.

Buiten-schilderwerk

Schilderen buitenkant, voor en achter van een huis met 2 verdiepingen.

Voordeur schuren en lakken

Voordeur schuren en lakken. Zonder glas.

3 slaapkamers moeten voorzien worden van ...

3 slaapkamers moeten voorzien worden van behang. De kamers zijn leeg en de muren zijn kaal. Het gaat om 2 kamers van ca. 3 bij 4 meter en 1 kamer van 2bij 3 meter.

Wij willen graag de muur behangen ...

Wij willen graag de muur behangen hebben. Mijn man durft het niet aan en nu zit ik met een lelijke kale muur... help! Debby.

Betreft "kleine klus" voor het behangen ...

Betreft "kleine klus" voor het behangen van 1 muur in nieuwe kinderkamer. Behang heeft doorlopend motief.

Kozijnen buiten zijde gehele woning ...

Kozijnen buiten zijde gehele woning schuren en nieuwe verflaag aanbrengen. Ook is aan de achterzijde de muur ooit wit gemaakt, maar dit moet nodig opnieuw. Kleuren kozijnen wordt voor merendeel wit en zwarte accenten.

Sausen keukenplafond en muren ongeveer ...

Sausen keukenplafond en muren ongeveer 75m2; Sausen studeerkamerplafond 25m2 en kleine reparaties aan schilderwerk binnenkozijnen en deuren.

schilderen van 2 open trappen. Huidige ...

schilderen van 2 open trappen. Huidige kleur licht geel. Trappen moeten wit worden geschilderd

opknapbeurt gehele huis van zolder, ...

opknapbeurt gehele huis van zolder, slaapkamers, woonkamer en keuken. Bestaande behanglagen en verf lagen verwijderen en muren en kozijnen schilderen evt muren behangen. Tevens ook plafonds schilderen.