Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Doorwerth te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Doorwerth heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Doorwerth u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Doorwerth of directe omgeving.

69 klanten uit Doorwerth bevelen een bij Casius in Doorwerth aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Doorwerth bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 16 huizen schilderen, 16 huizen schilderen (3 types 1 vrijstaand 2 type 2 onder 1 kap), buitenmuur schilderen, buiten schilder werk voor-en achterkant herenhuis, wanden en plafond behangen, gehele woning schilderen, buitenschilderwerk, gevlinderde betonvloer behandelen 460 m2, voordeur schilderen, schilder of spuitwerk binnenshuis, behangen van diverse ruimtes in oktober 2020, plafonds en muren van 8 vertrekken sauzen, buitenkant huis wit schilderen, schilderen buiten, buitengevels reinigen en wit keimen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Doorwerth staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Doorwerth:

Schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden

Het gaat om buitenschilderwerk van deuren en kozijnen van een vrijstaand pand van 12 jaar en is 6 jaar geleden nog geschilderd. Betreft 20 kozijnen / vensters met kruisroeden en 5 deuren. Wat zijn kosten inclusief verf en de kosten exclusief verf.

Houten gevel, kozijnen en deuren schilderen

Buitenschilderwerk

Plafond latex spuiten

In een bestaande woning de plafonds graag spuiten met een nieuwe laag latex. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Verven of spuiten plafond

Graag wil ik het plafond van de beneden etage laten verven/spuiten met witte verf. Er zit spackstuc op. Ik krijg het zelf niet mooi met verven. Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gang behangen met glasvliesbehang

Ik wil de gang opnieuw behangen met glasvliesbehang. Het oude behang is al verwijderd. Het gaat om tussen de 30 en 40 m2. Eventueel wil ik ook nog twee muren van 3 x 2.7 meter en 4 x 2.7 meter laten behangen maar dit is optioneel.

Buitenschilderwerk

Wij zoeken iemand die en kan schilderen en kan beitsen (gedeelte v.d. woning is van beits voorzien). Het betreft een eengezinswoning - een verschoven tussenwoning. Gaat om kozijnen, deuren en geveldelen die van hout zijn.

Schilderen ca 155 m2 muur

Schilderen van circa 155 m2 muren. Gaat om de binnenwanden van een appartement. Muren zijn kaal en vloerbedekking is nog niet gelegd. Uit te voeren tussen 14 en 17 augustus (week 33). Verf is aanwezig.

Schilderwerk hout

Schilderwerk buiten betreft een wc-raampje, een doucheraampje en de ruit aan de voorkant van de woonkamer. Schilderwerk binnen betreft acht deurposten en paneeldeuren en twee raamkozijnen.

Glasvezel behangen

Graag zouden wij twee slaapkamers voor een deel willen laten behangen met glasvezel behang. De muren zijn 5,5x2,5m en 10x2,5m. Het zijn drie muren plus een klein stukje. Op een wand zit al glasvezelbehang, daar willen we hetzelfde als wat er al zit. Graag advies bij aanschaf, bij Praxis of bij u aan te schaffen. Op welke termijn is dit mogelijk?

Ongeveer 75 meter wanden sausen met ...

Ongeveer 75 meter wanden sausen met couleur locale en plafond (ongeveer 55 meter) witten.

Wij betrekken eind juli een nieuwe ...

Wij betrekken eind juli een nieuwe woning. Woning is 3 jaar oud en in zeer goede staat. Wij willen wat wanden in een andere kleur gesaust, of behangen. Betegelen met sierstrips van gashaard. Aanbrengen van op maat te maken brede houten planken in twee kamers en wellicht aanleg van electra op zolder (is nog niet zeker)

wij wonen nu 6 jaar in een mooi huis dat ...

wij wonen nu 6 jaar in een mooi huis dat een schilderbeurt nodig heeft; die willen wij gebruiken om er mer kleur in te brengen, maar ja..welke kleruren en waar?