Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitengevels keimen:

Buitengevels keimen

Ik wil de buitenmuren van mijn vrijstaande woning laten keimen. Het bouwjaar van de woning is 1993. De woning heeft rondom een goothoogte van 5.40 meter. De gevel is gemetseld in gele baksteen en is rondom goed bereikbaar. De totale gevelopp. Excl. raam en deuropeningen is 160-170 m2. De uitvoering kan plaatsvinden in nader overleg. Ik zie met belangstelling een offerte tegemoet.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevels keimen uit heel Nederland:

Buitengevels keimen

Ik heb van onze bestaande woning uit 1980 de gevels laten stucen. Nu wil ik het stucwerk laten keimen. Totaal circa 80 m2. Het betreft een bungalow, dus alles laag.

Buitengevels renoveren

Onze vrijstaande woning is geschilderd, maar de verf is niet damp-open, waarschijnlijk een acrylaat dispersie, meer info is helaas niet bekend over de verf. Om de spouwmuren te kunnen laten isoleren, moet deze verf verwijderd worden. Daarna zou er een damp-open verf aangebracht moeten worden, Keimen? Tevens zijn er een paar scheuren in de buitenmuur, die ook herstelt moeten worden. En natuurlijk wil ik uiteindelijk een isolatie in de spouw. De oppervlakte van de woning is 125 m2.

Buitengevels keimen

Het betreft een nieuw te bouwen vrijstaande woning die gekeimd moet worden. Het gaat in totaal om 191 m2. De kavel is vanuit alle kanten goed te bereiken.

Nieuwbouwwoning van buiten keimen

Naar verwachting wordt er in februari gestart met de bouw van onze vrijstaande woning, die naar verwachting in het 3e kwartaal van 2017 zal worden opgeleverd. Wij willen de buitengevels van de woning laten keimen. Het aantal m² is met behulp van de bouwtekening te berekenen. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden.

Keimen alle buitengevels

Keimen gehele buitenkant ongeveer 160 m2. Offerte inclusief materialen, voorrijkosten/rijvergoeding, arbeidsloon en btw

Buitengevels keimen

Ik wil graag mijn buitengevels laten keimen. Het gaat om ongeveer 100 m2. Dit zijn alle zijden. Ook hebben we veel kozijnen. Het gaat om een vrijstaand huis. Het huis heeft totaal 3 verdiepingen.

Buitengevels wit keimen

Ik wil de buitenkant van mijn woning wit keimen met het materiaal StoLotusan, vuil loslatende toplaag. Thans is de woning met witte verf eerder gekeimd. De oppervlakte is ongeveer 100 m2 en het keimen dient te geschieden tot ongeveer 30 cm boven de grond (bestrating). Het schilderwerk van de plint valt buiten deze aanvraag.