Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Doetinchem of directe omgeving.

561 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien, gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf, woning laten schilderen buitenzijde, behangen met glasvlies, glasvezelbehang, reno o.d. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Doetinchem:

Woonkamer/keuken/hal schilderen

Woonkamer/keuken/hal schilderen (ca 58 m2), tevens de plafonds hiervan (ca 54 m2), Graag zelf nog alles even nameten. 3 radiatoren en 5 deuren schilderen. De schilder moet beoordelen of er aan de wanden direct gewerkt kan worden. Deze klus bij voorkeur vanaf 4 mei laten starten.

Garagedeur binnen en buiten schilderen + kozijn buiten schilderen

We willen graag dat de garagedeur van binnen en buiten geschilderd gaat worden inclusief afwerking aan BZ dat mee geschilderd dient te worden. Ook willen buiten de overstek van het huis, een groot kozijn, en de 4 sets luiken geschilderd hebben. Het gaat om een standaard garagedeur van 3 meter breed, kozijn is 5 meter breed, er zitten 4 ramen in, en het is 2,50 meter hoog. Het overstek is 25 meter lang. Graag ontvang ik een offerte.

Twee wanden in de woning schilderen

Ik wil twee wanden in de woning laten schilderen (25 m2).

Wanden nieuwbouw woning spuiten met latex

Wij hebben een nieuwe huurwoning per 17 juni. De wanden (125 m2) worden sausklaar opgeleverd. Deze willen we graag allemaal wit laten spuiten door een latex spuiter.

Buitenschilderwerk

Ik wil graag de hele woning aan de buitenkant laten schilderen. Alle deuren en kozijnen. Ik weet niet precies hoeveel het er zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Wanden latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

Buitengevels keimen

Ik wil de buitenmuren van mijn vrijstaande woning laten keimen. Het bouwjaar van de woning is 1993. De woning heeft rondom een goothoogte van 5.40 meter. De gevel is gemetseld in gele baksteen en is rondom goed bereikbaar. De totale gevelopp. Excl. raam en deuropeningen is 160-170 m2. De uitvoering kan plaatsvinden in nader overleg. Ik zie met belangstelling een offerte tegemoet.

Plafond witten

Plafond witten en vloer afplakken Totaal c 50 m2 Uit te voeren week 16 januari 2019 plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Patroonbehang aanbrengen

Ik wil graag een muur in de gang laten behangen met patroonbehang. Oppervlakte is 8 m2. Geen voorwerk. Materialen in overleg.

Spuiten plafond en muren

Wij willen graag het plafond in de kamer, keuken en gang gespoten hebben. Tevens nog 5 muurtjes. Ongeveer 70 tot 80 vierkante meter.

Huis van buiten schilderen

We willen graag de kozijnen geschilderd hebben aan de buitenkant, zie de foto' s.

Alles schilderen

Alles moet je schilderen

Nieuwbouw trap en spijlen laten schilderen

Ik wil mijn trap van de eerste verdieping naar de zolderverdieping laten schilderen. Deze is vorig jaar tijdens de nieuwbouw opgeleverd, maar erg schraal qua verf. Naast de trap willen wij ook alle stijlen van de trap en de overige houten aftimmering en rondom de trap laten schilderen. De werkplek is goed bereikbaar.

Schilder- en behangwerk aanbrengen

Graag horen wij of u een offerte kunt uitbrengen voor het schilderen en behangen van ons nieuwbouw huis. Het gaat om een woning van 26 bij 9 meter, 2 woonlagen en een kelder met een inhoud van 1300 kub. Hier dient het houtwerk, kozijnen en deuren geschilderd te worden en de wanden en plafonds gesausd. Verder is er nog behangwerk met papierbehang met print. Wij hebben per ruimte de werkzaamheden genoteerd, echter dient de vakman alles goed na te meten en te berekenen. Het starten van het schilderwerk staat gepland halverwege week 30.

Muren opnieuw behangen na waterschade

Ik woon in bij mijn zus en vraag namens haar een offerte aan voor behangwerk. Er is lekkage geweest vanuit de douche, waardoor er schade is ontstaan aan het behang in een aangrenzende slaapkamer. De lekkage is inmiddels verholpen en de muren zijn aan het drogen. We willen er nieuw behang laten aanbrengen. Het gaat om heel hoge muren. Ik wil de klus hier graag laten opmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Mijn zus zal de schade claimen bij haar verzekering.

Buitenkozijnen schilderen

Wij willen de kozijnen buiten laten schilderen. Boven en beneden, voor en achterzijde inclusief 2 deuren en de garagedeur. Het zijn 2 keukenramen, raam woonkamer, extra raam naast deur en boven 3 slaapkamerramen en een klein extra raampje.

Muur verven of behangen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om een muur te laten schilderen of behangen in een appartement. De lengte van de muur is 7 meter de hoogte is standaard afmeting van een appartement. De muur is nu geheel glad er zit al een laag latex op. Ik hoor graag van jullie.

Wandje behangen en verlichtingspunt verplaatsen

Klein wandje behangen met vliesbehang (1.07 hoog bij 1.57 breed en 0.68 breed bij 2.36 hoog. Het is in totaal 1 wand (zie toegevoegde foto). Boven de eettafel wil ik graag de lamp iets verplaatsen (zie toegevoegde foto). Materialen voor het behangen heb ik in huis.

Wanden sauzen in de woning

Het betreft een offerte aanvraag voor het sausen (of spuiten) van het plafond van de woonkamer van circa 35 m2 en de muren in deze woonkamer totaal 50 m2. Muren en plafond nu reeds wit. De ondergrond zijn eerder met verf of latex. Afplakken en afdekken vloer kan ik zelf.

Trap ontdoen van tapijt en opnieuw verven

Ik wil mijn dichte trap laten verven. Er zit nu tapijt op wat er eerst af moet. Ook de trapleuning moet worden geverfd. De trap heeft 13 treden en twee kwarten.

Nieuwbouwhuis laten behangen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het laten behangen van onze nieuwbouwwoning met renovatievlies-behang. De werkzaamheden zouden rond week 29/30 uitgevoerd moeten worden. Wij snappen dit het aan de krappe kant is, maar het zou mooi zijn als er nog mogelijkheden voor zouden zijn. Het volgende zouden wij willen laten behangen: Het gaat om de total benedenverdieping, inclusief een ombouw van de keuken. Inclusief berging 2 + de bovenverdieping, incl 1 wand in de badkamer van 3,2 m bij 2,6 m+ de zolderverdieping. Wij hebben de bouwtekeningen als bijlagen toegevoegd.

Waterschade op het plafond herstellen

Mijn douche heeft gelekt met als gevolg dat het plafond hier onder wat waterschade heeft gehad. Ik wil graag het plafond weer laten herstellen. Plafondplaten zijn nog goed dus het betreft voorstrijk aan brengen en opnieuw sauzen. Het gaat om een stuk van ongeveer 4 vierkante meter.

Latex spuiten

Ik wil graag mijn zolder laten spuiten met latex. Het gaat om een oppervlakte van 60 m2.

Schilderen en behangen van een kamer

Plafond sauzen van kamer 2 x 2.5 meter. En behangen van deze kamer.

Behangen en texen

Ik wil graag wat behang- en verfwerk laten uitvoeren. Op 40 m2 muur zal 1 laag behang verwijderd moeten worden, vervolgens de wanden met glasvezel behangen en deze daarna latex texen in diverse lichte kleuren. Ook wil ik graag 35 m2 plafond laten witten. Graag een offerte inclusief materiaal.