Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Dieren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Dieren heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Dieren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Dieren of directe omgeving.

238 klanten uit Dieren bevelen een bij Casius in Dieren aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Dieren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Dieren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Dieren:

Binnen kozijnen schilderen

Ik wil graag de kozijnen laten schilderen in het huis. Het gaat om: 2 ramen 1 deur beide zijdes (gang/woonkamer) 1 achterdeur binnenkant 1 deurkozijn 1 voordeur binnenkant De kozijnen zijn momenteel taupe/beige. Ik wil ze graag wit.

Woning behangen

Ik wil graag mijn woning laten behangen met een effen behang. Het gaat om de volgende afmetingen, alle muren zijn 2.6 meter hoog. Woonkamer = 2 x 6.2 meter en 1.6 meter en 1.95 meter. Slaapkamer 1 = 5.6 meter en 3.7 meter en 2.5 meter. Slaapkamer 2 = 2 x 3.7 meter en 1.5 meter. Slaapkamer 3 = 2 x 4.5 meter en 1.6 mete en 1.3 meter. Keuken = 2 x 3.7 meter en 1.45 meter. Gang = 1.2 meter en 1.8 meter en 1.1 meter en 1.2 meter. De offerte zal ingediend moeten worden bij de gemeente.

Muren spuiten met tex

Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woonkamer spuiten met latex

Ik wil graag mijn woonkamer laten spuiten me latex. De plafonds zijn 70 m2 en de muren zijn 100 m2. Afplakken is al gebeurd het is, dus alleen het spuiten van ral9003. De ondergrond is vers stucwerk. Gelieve beginnen volgende week.

Schilderwerk aan daklijsten en dakkapel

Ik wil wat onderhoud laten plegen aan mijn twee-onder-één-kap woning. Het gaat om het schilderen van de windveren en boeidelen aan de voor- en achterzijde en van het houtwerk aan een dakkapel. De staat van het hout moet worden nagezien en zo nodig gerepareerd of vervangen. Daarna moet alles worden geschilderd. Ik heb al een offerte liggen voor vervanging van diverse onderdelen door zink, maar overweeg ook vervanging door hout. Graag ontvang ik een offerte. Ik wil het werk laten uitvoeren in het komende voorjaar of de vroege zomerperiode van 2016.

Wit spuiten van het plafond en muren

Graag ontvang ik een offerte voor het wit spuiten van het plafond van de woonkamer. De oppervlakte hiervan is 70 m2. Eventueel wil ik ook de wanden van de woonkamer laten spuiten. Deze oppervlakte is 100 m2. De wanden en het plafond zijn glad gestuukt en onbewerkt.

Plafond en muren laten sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor het sauzen van de wanden en het plafond. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Latexspuiten in huis

Zie volgende woning: zonnegloren-45/ betreft zelde type woning. Alleen BG en 1e verdieping. Ik weet niet of ik de waardes goed heb ingevuld (zie plattegrond). Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderwerk binnen

Schilderen van muren, plafonds door hele huis + verven radiatoren. Het gaat om een bungalow. Aantal m2 wanden en plafonds weet ik niet precies. Graag komen kijken.

Behangen en sausen

Zestig m2 behangen met glasvezelbehang of renovlies. Tevens een keer sauzen.

Het gaat om de buitenkant van de ...

Het gaat om de buitenkant van de bovenverdieping. Dit zijn 6 ramen + zolderraampjes + kozijnen en de boeiboorden (voor- en achterkant en 1 zijkant). Voorbeeld te zien op: http://www.biglez.nl/picas/voorkant_02.jpg vriendelijke groeten, fam. Kessler

Het bretreft een slaapkamer van ongeveer ...

Het bretreft een slaapkamer van ongeveer 4 bij 5 meter (iets kleiner). Waarvan wij 3 wanden willen laten behangen, het plafond willen laten schilderen. 1 wand bestaat uit balkondeuren en 2 ingebouwde kastdeuren, deze willen wij graag laten schilderen. De kamer is 2.40 hoog. Eind december/ begin januari.

behangen eventueel verven

behangen eventueel verven

We hebben een woonkamertafel die we ...

We hebben een woonkamertafel die we willen laten (over)spuiten. De huidige kleur is geel en het moet wit worden. De tafel is 180 x 80 cm. Ook zit er een verlengstuk (50 x 80cm) bij. We kunnen de tafel eventueel langsbrengen.

Graag zou ik de woonkamer laten witten. ...

Graag zou ik de woonkamer laten witten. Het is een L-vormige woonkamer van ca. 25 m2. De bedoeling is dat het grote meubilair zoals bankstel en tv blijven staan en dus afgedekt worden. Het plafond moet eerst worden schoongemaakt en de lampen aan het plafond moeten voor het witten verwijderd worden en na die tijd weer worden opgehangen.

beneden moeten aan de voor-en achterkant ...

beneden moeten aan de voor-en achterkant van het huis de deuren en kozijnen geschilderd en gelakt worden.

Buitenwerk schilderen

Buitenwerk schilderen