Error loading MacroEngine script (file: Subnav.cshtml)

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor seniorenwoning behangen met vliesbehang:

Seniorenwoning behangen met vliesbehang

Ik krijg op 10 december de sleutel van een gelijkvloerse seniorenwoning. Ik zal zorgen dat al het behang van de wanden wordt gehaald. Ik wil er daarna vliesbehang laten aanbrengen op ongeveer 50 m² wanden in de woonkamer en 2 slaapkamers. Ik ontvang graag uw offerte. Het behang mag ook door de vakman geleverd worden.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor seniorenwoning behangen met vliesbehang uit heel Nederland:

Seniorenwoning behangen

Mijn moeder heeft hulp nodig met behangen. Kan dit georganiseerd worden? Zo ja, wat wordt er gerekend? Per meter rol of per uur? Ik zit zelf in het buitenland, geen tijd hiervoor. Thuis heeft ze een stuk behang van Gamma, wat ze graag wil. Het gaat om een kamer van ongeveer 4 bij 4 meter.

Seniorenwoning behangen

Het betreft het behangen van de woonkamer en slaapkamer met glasvliesbehang in een senioren woning. De muren zijn nagenoeg behang vrij, de restanten zullen wij zelf verwijderen. In totaal betreft het ca. 25 meter muur welke 2.5 meter hoog is.

Seniorenwoning behangen

Ik wil graag mijn woning laten behangen. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Witten en behangen in een seniorenwoning

Er dienen 2 kamers van een seniorenwoning aangepakt te worden. De plafonds dienen te worden gewit en de wanden voorzien van behang, effen papier behang. De kamers zijn 5 meter lang en 3.50 meter breed.

Behangen en witten in een seniorenwoning

Wij zoeken een behanger die voor ons vinylbehang kan ophangen. Het gaat om een seniorenwoning met 1 woonkamer van 10 meter bij 3.70 meter, 1 slaapkamer van 4.50 bij 2.70 meter en een hal van 1.35 bij 2 meter. Het behang willen wij van Praxis en is al uitgezocht . Wat zijn de kosten voor het aanbrengen van het schuimvinylbehang? Per 5 augustus krijgen wij de sleutel. De klus moet dan ook in die week gebeuren na 5 augustus 2014. Graag uw offerte.

Huiskamer en slaapkamer behangen

Seniorenwoning behangen met vinylbehang zonder patroon. Ongeveer 30 tot 35 vierkante meter. Huiskamer en slaapkamer. Hoogte huiskamer 2,47 meter. Behang heb ik in huis, lijm nog niet.

Kamer behangen van een seniorenwoning

Klant zoekt iemand voor het behangen van een kamer. Het oude behang moet er eerst ook af. Dit aanvraagformulier loopt via Senioren-assistent, maar de klant is abonnee van Homecleaning & services. Aantal vierkante meters: Aanschaf behang:

Behangen van een seniorenwoning

Een 3 kamer 55+ seniorenwoning behangen. Graag wil ik weten wat het zal kosten. De oppervlakte van de woning is woning 45 m2. Oud behang: verwijderen in de gehele woning. In overleg materiaal aanschaffen.

schilderwerk deuren/ behangen 3 ruimtes

kleine slaapkamer behangen/ gang afmaken/ woonkamer half behangen texen, deurstijlen, deuren bijwerken.( schade, verf af) Is in Posterholt, kleine seniorenwoning. Indien mogelijk wil ik graag voor behang en latex zorgen. Heb slechts part time baan, daarom.

Behangen van woning

Behangen van een woonkamer, slaapkamer, keuken (niet boven en aan de zijkant van het aanrecht), en gang van een seniorenwoning in Den Bosch. Totaal moet er ongeveer 110 m2 behangen worden. Behangen moet alles met één en dezelfde behangsoort: Luxury Vinylbehang met alleen 1 achterwandje en zijwandje (3 rollen) van de slaapkamer met een ander patroon. De sleutel van de woning woning (appartement van 2005) wordt 17 april verkregen en de laatste week van april zou er dan behangen moeten worden. Behang en lijm zijn reeds aangekocht. Oud behang zit nog wel op de muren, maar het nieuwe behang wat vrij dik is (structuur is net spachtelpoets) moet er volgens ons overheen behangen kunnen worden. Graag iemand uit de buurt.