Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnenwerk: 7 deuren en 8 kozijnen schilderen:

Binnenwerk: 7 deuren en 8 kozijnen schilderen

Ik zoek een schilder die bij mij 7 binnendeuren en 8 kozijnen kan schilderen. Het is allemaal binnenwerk in een hal van een appartement. Inclusief voorwerk.
Onze klant uit Beuningen (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenwerk: 7 deuren en 8 kozijnen schilderen uit heel Nederland:

Garage bouwen

In 2018 is ons huis gebouwd en we willen nu een garage laten bouwen conform de bijgevoegde tekening maar dan met een zadeldak (45 graden) Materialisatie: - Goot: mastgoot zink - HWA: zink met rozetten - Plint steen: Rijswaard, kleur antraciet (waal formaat) - Gevel steen: Wienerberger Paarsblauw (vechtformaat) - Hout werk: Red ceder (potdeksel uitgevoerd in zwart) - Vloer afwerking: zand cement vloer - Kozijnen: hardhout - Dakpannen: Roben Piemont, zwart glans engobe De heipalen, fundatiebalk en constructie vloer (ribcassette) zijn al aangebracht tijdens de bouw van het huis en de volgende materialen zijn aanwezig: - Garage deuren incl kozijn (Weekamp) - 4 pallets (a 630 st stenen per pallet) gevel stenen Wienerberger Paarsblauw (vechtformaat) Aftimmeren binnenwerk en elektra wordt zelf uitgevoerd (graag overleg hier over)

Woning schilderen binnenwerk

Wij zouden graag het binnenwerk van onze woning willen laten verven. Muren plafonds en kozijnen. Onze woning is 43 m2 en de hoogte van onze muren is 2.40 m. We willen graag alles laten witten en onze deuren en kozijnen in witte hoogglans laten lakken. Alles is al wit maar door de tijd verkleurd. Ook zijn al onze muren glad. We hebben in totaal 7 deuren waarvan twee enkel van binnen geverfd dienen te worden. Al onze ramen/kozijnen ook enkel van binnen verven. Wij zouden het liefst alles alten verven binnen de komende maand. Met vriendelijke groet.

Binnenwerk schilderen: muren, plafond, deuren en kozijnen

Het gaat om: de woonkamer en hal muren sauzen inclusief plafond, deuren schilderen en kozijnen van de deuren. De woonkamer is ongeveer 11 m bij 3 m en 1 wand daarvan hoeft niet, de hal is ongeveer 3 m bij 3 m. Het zou gaan om 5 deuren, waarvan de binnen- en buitenkant geschilderd dienen te worden en ook de kozijnen van de deuren. De hoogte is ongeveer 3 m en breedte is ongeveer 1,2 m. Het kan direct geschilderd worden, behalve op 1 deur waar 1 plekje eerst geschuurd moet worden. Met de muren kan direct gestart worden met schilderen. Graag de materiaalkosten apart benoemen op de offerte. Er hangen een paar lampen, zou u deze eraf kunnen halen en later weer monteren? Is het voldoende als ik wat meubels van de muren afhaal, of moeten alle meubels uit de ruimte? Ergens in april wil ik beginnen.

Binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een schilderbedrijf voor ons nog te bouwen woning in Lelystad, die het binnenwerk kan verzorgen. Bijgaand de plattegrond van de woning, graag zouden we een offerte ontvangen voor het volgende, Binnen schilderwerk van: - Kozijnen - Ramen - Deuren (alle stompe boarddeuren, op 2 na wat weekamp glazen wk6306 zijn en 1 binnenzijde buitendeur.) - trapwang en leuning (trap zelf wordt voorzien van pvc) - Vensterbanken - Gespoten latex voor de BG en 1e etage op sausklaar gestucd plafond. - Gespoten latex voor de wanden op de BG en 1e etage op sausklaar gestucte wanden (op 1 slaapkamer na) Voor de hoeveelheden qua ramen kozijnen deuren en vensterbanken, afmetingen verwijs ik naar de bijlage.

Binnenwerk vernieuwen

Het binnenwerk van mijn woning is door een huurder helemaal vernield. Moet helemaal opgeknapt worden. Kan iemand langs komen om een offerte te maken en aangeven binnen hoeveel tijd het opgeknapt zal zijn? De huurder heeft alles vernield, een muur tussen de keuken en woonkamer, alle wanden zijn beschimmelt en alles onder de vloer ook. Op de muren zaten soort schrootjes, dat heb ik weggehaald en daar zat schimmel onder. Het badmeubel is ook allemaal vernield. Toiletpotten moeten ook weer aangesloten worden. Ik heb al bepaalde dingen verwijdert. Er moeten ook 5 deuren vervangen worden. Het vloeroppervlak is ongeveer 4,5-5 meter x 12 meter. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Op een ander adres heb ik nog een andere klus: daar is mijn brievenbus op een stenen zuil omver gereden, deze zou vervangen moeten worden.

Binnenwerk +reparatie buitenwerk

Ik heb wat schilderklussen in en aan huis * ca 250-300 m2 spuitwerk (plafonds/wanden/radiatoren) *speciale behandeling plafond 1e verdieping (houtwerk ged) Er zitten nu houten schotten die 'weggewerkt' moeten worden (denk gestuct) *deuren - 16 stuks *kozijnen en deurposten *trap buitenwerk: *bij-werkzaamheden beperkt garage/schuur: *een paar deuren/kozijnen/deurposten.

Trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 6 binnendeuren, een vuren trap, en een stuk of 6 kozijnen laten schilderen. Het is allemaal binnenwerk. Materiaal in overleg. Ook het voorwerk, zoals schuren etc moet in de offerte worden opgenomen.

Volledig binnenwerk huis (10 jaar oud)

Het gaat om al het binnenwerk van een woning van 10 jaar oud. Muren, plafonds, deuren (inclusief ensuite schuifdeuren), kozijnen, trap, plinten, vensterbanken. De zolder hoeft niet geschilderd te worden. Bijgaand de bouwtekeningen. De hoogte van de plafonds zijn 2.60, zoals gebruikelijk in het bouwjaar 2008. Zal in totaal meer dan 150 m2 zijn, voor gerichtere maten mij graag bellen of mailen

Deuren en kozijnen spuiten

Ik wil graag 9 deuren en 9 kozijnen laten spuiten. Betreft binnenwerk en ik zorg zelf voor de verf.

Binnenhuis een trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil een trap laten schilderen samen met 5 deuren met kozijnen en 2 balken. Schuren doen we zelf. De deuren zijn ongeveer 2 x 0,9 meter. De trap heeft 13 traptreden. Alles is binnenwerk dat geschilderd moet worden.

Partners

Partners van Casius