Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Beuningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Beuningen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Beuningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Beuningen of directe omgeving.

229 klanten uit Beuningen bevelen een bij Casius in Beuningen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Beuningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Beuningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Beuningen:

Binnenwerk: 7 deuren en 8 kozijnen schilderen

Ik zoek een schilder die bij mij 7 binnendeuren en 8 kozijnen kan schilderen. Het is allemaal binnenwerk in een hal van een appartement. Inclusief voorwerk.

Buitenwerk schilderen

Ik wil de kozijnen, dakkapel en een houten gevel (5 m2) laten schilderen.

Plafond en muren schilderen

Graag laat ik mijn plafonds en muren schilderen. De muren zijn ongeveer 130 m2. Het plafond in totaal is ongeveer 50 m2. Er kan direct geschilderd worden.

Buitengevel schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van deuren en kozijnen. Het gaat om 1 deur en 7 kozijnen. De dakgoot en de dakkapel wil ik ook gelijk laten meenemen.

Keukendeurtjes opnieuw spuiten schilderen

Ik heb een blauwe keuken die ik graag wit met zwart wil laten schilderen. Het gaat om 6 deuren en 7 lades zonder los voorfront. Daarnaast zou het aanrechtblad opgeschuurd moeten worden en afgelakt.

Plafond en wanden voorbehandelen en spuiten

Werkzaamheden zijn een keukenraam met kozijn, 2 deuren met kozijn, een voordeur met kozijn, gangkast, toiletdeur met kozijn, 2 lange smalle ramen en trap (gat) naar de eerste verdieping afplakken/afdichten. De vloer zal ook afgeschermd dienen te worden. Wanden en plafond moeten behandeld worden, het gaat om een oppervlakte van 120 m2.

Sausen en schilderen

Sausen van in totaal 230 m2: - plafond badkamer - plafonds en deel muren 2 wc's - plafond en wanden keuken, woonkamer, serre en hal - plafond en wanden trappenhal daarnaast schilderen van: - 5 deuren en deurkozijnen - lambrisering, 1,2 x 7 meter - trap, 14 treden, steunen, trapleuning en wanden

Woonkamer spuiten met latex

Gehele woonkamer is opnieuw gestuct. Willen we nu graag wit laten spuiten +\\- 120m2. Alles is al afgeplakt ivm stucen Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kunststof deuren schilderen

Ik wil graag mijn 6 kunststof binnendeuren laten schilderen. Ze zien er goed uit, ik wil graag een andere kleur. Kozijnen kan ik zelf schilderen.

Latex over spachtelputz aanbrengen

De spachtelputz is zacht geel van kleur en we willen Ral 9010 of Ral 9001 erop. Is het beter om te rollen of te spuiten? Wanden: 280 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 175 m2

Kozijnen buiten laten schilderen

Ik wil graag mijn buitenkozijnen laten schilderen. Dus in totaal 10 raamkozijnen (geen ramen) en 2 deuren inclusief de kozijnen.

Zolder schilderen

Ik wil mijn zolder laten schilderen. Tussenwoning. Grote zolder. Groene dakplaten. Muren zijn al wit. Het gaat alleen om de dakplaten. Het gaat om een puntdak van ongeveer 40-50 m2. Het dak is aan de binnenzijde (punt) ongeveer 4 meter hoog.

Wanden op zolder behangen

Er dienen 2 wanden op zolder behangen te worden. De wanden zijn schuin en er moeten 10 banen geplaatst worden. Wij zullen 4 rollen van 10 meter effen vinyl behang aanschaffen bij de Gamma.

Schilderwerk buiten aanbrengen

Ik ben op zoek naar een schilder voor het schilderwerk aan de buitenzijden van onze 2/1 kapwoning. Benedenverdieping: Voor: 1 raam, 2 smalle hoge ramen, 1 voordeur + zijraam + bovenraam, 1 garagedeur, volledige post-rand langs de dakgoot. Achter: 2 openslaande deuren, 1 raam, volledige post langs de dakgoot. Boven: 1 zijraam + hout tegen zijkant van het huis van de 1e verdieping tot de 2e verdieping.

Trapopgang schilderen

Het schilderen van een trapgat. De hoogte tot aan de nok is circa 4,50 meter een breedte van circa 2,30 meter. Materiaal is aanwezig.

Door een lekkage is een deel van het ...

Door een lekkage is een deel van het plafond bruin verkleurd en deels afgebrokkeld. Daarnaast een een deel van een muur met behang smerig en is een MDF plaat uitgezet (+/_ 100 x 40 cm) Daarnaast is er nog wat lichte schade. Afhankelijk van de prijs kan dit geheel uitgebreid worden met reparatie aan muren en plafond. Door de verzakking van de uitbouw zijn er wat scheuren en naden zichtbaar. De vraag is een offerte voor het verhelpen van de schade a.g.v. de lekkage en 1 voor het totaal.

Witten van huiskamer en keuken +/-60 m2

Witten van huiskamer en keuken +/-60 m2

Deur kozijnen moeten geschuurd en op ...

Deur kozijnen moeten geschuurd en op nieuw geverfd worden zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. Dit geldt eveneens voor de 2 deuren. Indicatie exclusief verf. Vooralsnog is de planning om aan te vangen met het schilderswerk medio maart.

De kozijnen van de bovenverdieping , ...

De kozijnen van de bovenverdieping , incluis een dakkapel, moeten worden geschilderd

We zoeken een schilder die de kozijnen ...

We zoeken een schilder die de kozijnen aan buiten- en eventueel aan binnenzijde wil verven. Het zijn hardhouten meranti kozijnen (ongeveer 8 jaar oud), nu gedeeltelijk voorzien van een (oude) blanke laklaag, maar we willen ze gekleurd hebben. Het betreft aan de voorzijde 1 badkamerraam (kiepkantelraam) 1 slaapkamerraam (vast raam en 1 kiepkantelraam) 1 keukenraam (2 vaste ramen en 1 kiepkantelraam) 1 deur. Aan de achterzijde betreft het 2 balkonramen (beiden met 1 vast raam en 1 kiepkantelraam) en 1 achterpui (3 vaste ramen en 1 deur).