Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Barneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Barneveld heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Barneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Barneveld of directe omgeving.

112 klanten uit Barneveld bevelen een bij Casius in Barneveld aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Barneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Barneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Barneveld:

Vrijstaand huis van buiten schilderen

Kunt u een offerte maken voor het schilderen van het houtwerk aan de buitenzijde van onze vrijstaande woning? Het gaat om ruim 20 raamkozijnen met diverse afmetingen, meerdere deuren en gevelpanelen. Graag maken wij een afspraak zodat u het werk op kunt nemen.

Buitenschilderwerk aan voor-, zij- en achterkant

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning. De voor- en achterpui bestaat volledig uit hout en glas. De woning is ongeveer 6 meter breed en 6 meter hoog. De zijgevel is ongeveer 8 meter hoog waar de daklijsten gedaan moeten worden en heeft 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een deur en een garagedeur. In de achtergevel is nog een deur aanwezig.

Nieuwbouwwoning behangen met glasvezelbehang en sauzen

Het betreft een nieuwbouwwoning in Barneveld. De muren worden behangklaar opgeleverd. We zullen alert zijn op oneffenheden bij oplevering. Het betreft 264 m2 muuroppervlak. Graag een offerte voor glasvezelbehang glad en afwerken met 2x maal spierwit sauzen. Hiervoor hebben wij een budget, waarbij we uitgaan van maximaal negentien euro per vierkante meter, alles inclusief. De woning wordt waarschijnlijk in de 1e week van februari 2018 opgeleverd.

Plafond slaapkamer spuiten met latex

Een slaapkamer, waar een inbouw kast heeft gezeten, wordt opgeknapt. Er zit een dikke kit / verfrand over het plafond en ik hoop dat deze verdwijnt met nieuw spuitwerk. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Sauzen van de muren

Het gaat om het sauzen van de wanden van een nieuwbouwwoning.

Opdekdeuren halen, spuiten en terugbrengen

Hebben 8 opdekdeuren zonder glas; willen deze graag gespoten hebben met een witte, matte verflaag. De deuren zijn nu ook wit gespoten maar hebben gebruikssporen. Graag uw offerte voor het ophalen van de deuren in Barneveld, spuiten in mat wit en het terugbrengen van de deuren in Barneveld.

Binnenschilderwerk in een vrijstaande woning

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 augustus de sleutel. Wij willen daar in de periode 3 t/m 17 augustus een aantal werkzaamheden laten verzorgen. Het gaat om schilderwerk aan: - 17 binnendeuren (2 kanten) en kozijnen; - 7 buitendeuren (binnenkant) en kozijnen; - 17 raamkozijnen (binnenkant); - 8 raamkozijnen in de serre (binnenkant); - mogelijk 3 schrootjesplafonds van ongeveer 35 m², waarvan 15 m² een hoog plafond is; hiervoor graag een aparte prijs; - eveneens graag een aparte prijs voor het glad stuken van een binnenmuur met schoonmetselwerk van 10 x 2.30 meter.

Schilderen binnens- en buitenshuis

Schilderen huis buitenkant voor en achter (zie foto) schilderen huis binnenkant woonkamer + keuken 4.60 meter x 11 meter Entree + toilet 1.90 meter X 2.50 Boven slaapkamer 1 3 meter X 4.60 meter Boven slaapkamer 2 2.40 meter X 2.60 meter Slaapkamer 3 2.20 meter X 2.60 meter. Alle slaapkamers hebben een raamkozijn. overloop 3 meter X 3 meter inclusief trakphek en vlizotrapluik Verder nog een toegangsdeur naar werkkast welke zich bevindt op de overloop. Douche 1.60 x 3 meter (alleen het plafond). Alle vertrekken binnen willen we graag de plafonds gesausd in kleur wit en de muren met vliesbehang en daarna gesausd. Alle vertrekken zijn 2,60 meter hoog. Graag een gespecificeerd in materiaal en uren in verband met een verzekeringszaak. Mijn man doet normaal zulke klussen maar door een bedrijfsongeval is hij invalide geworden aan zijn arm waardoor hij het niet meer kan. Daarom wil de verzekering een gespecificeerde offerte. We zien graag uw offerte tegemoet.

Middenwoning schilderen van de buitenkant

Ik zou graag op korte termijn de buitenkant van mijn huis geschilderd willen hebben. Het gaat hierbij om alle raam- en deurkozijnen. - De voorkant van het huis heeft 2 verdiepingen: het gaat hierbij om het keukenraam, de voordeur, het slaapkamerraam, balkondeur en een klein toilet raampje. - De achterkant van het huis heeft 1 verdieping: openslaande dubbele deuren en een enkele deur. - De Schuur heeft 1 deur en een klein raamkozijn. Het balkon aan de voorzijde is van staal en is rond met stijlen, deze zou ik eventueel zelf kunnen doen, maar mag ook meegenomen worden in de offerte aanvraag. Het geheel is nu crème-wit met donkerblauw en moet worden hoogglans wit - 9010, met hoogglans zwart .

Woonkamer spuiten in kleur

Ik wil graag mijn woonkamer laten spuiten in kleur. De muren in de woonkamer is in totaal ongeveer 65 m2 en het plafond 60 m2.

Appartementencomplex latexspuiten

Nieuwbouw appartementencomplex waarvan de benedenverdieping(plafond winkelruimte)gespoten moet worden. Dit gaat om onbewerkte betonplaten, leidingen en gips. Kleur Grijs. Plafond Vierkante meter: 490 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Dakramen aan binnenzijde schilderen

Het (binnen) schilderen van 4 dakramen.

Woning (helft 2 onder 1 kap) schilderen

Schilderen helft van twee onder een kap. Onderhoud dus. Buitenzijde, houten kozijnen en ramen. Drie zijden inclusief een dakkapel. Glanzende verf, nog niet aangekocht.

Behangen

Vliesbehang tegen muren appartement en eventueel ook schilderen. Woonoppervlak 100 m2.

behangen

Hallo, Wij zijn bezig in een nieuwbouwhuis en het gaat om 4 slaapkamers behangen. Wat ben ik hiervoor kwijt? En mijn vraag is ik zou het ook graag zelf willen leren dus ben zeker bereid om mee te helpen.

20 rol - 2 kamers - recht toe rectht aan ...

20 rol - 2 kamers - recht toe rectht aan behangen

Verven van een schoorsteen op een gewoon ...

Verven van een schoorsteen op een gewoon woonhuis (desgewenst foto beschikbaar). Moet echter wel op korte termijn.

Ons huis is 30 jaar oud en het houtwerk ...

Ons huis is 30 jaar oud en het houtwerk binnen is overwegend gelakt/gebeitst. Omdat 'bruin hout' uit de mode is, zou verkoop te zijner tijd daarvan problemen kunnen ondervinden. Daarom willen we alle kozijnen, vensterbanken, plinten en deuren in huis laten overschilderen. We denken aan begin maart a.s. De woonkamer is 50 m2, op de 1e verdieping zijn vier slaapkamers en een badkamer, op de tweede verdieping twee slaapkamers en een overloop met houten plafond. Keuken en badkamer zijn al geverfd. Er is een hardhouten trap naar de verdieping die we opnieuw gelakt willen hebben. De trap naar de 2e verdieping is voorzien van tapijt. Het huis heeft luchtverwarming, dus er staan geen radiatoren in de weg.

Buitenschilderwerk moet worden opgeknapt ...

Buitenschilderwerk moet worden opgeknapt (transparate houtafwerking, tot nu toe Sikkens Cetol GTL Satin gebruikt). Vrijwel allemaal hardhout (o.a. 6 grote ramen, 5 kleinere, 4 buitendeuren), hechthout dakranden, 1 klein balkonnetje, geen grote houtpanelen. De kwaliteit van het huidige schilderwerk varieert nogal, van matig tot goed.