Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor spuitwerk zolderkap en twee trappen:

Spuitwerk zolderkap en twee trappen

We willen in ons nieuwbouwhuis onze zolderkap binnen laten spuiten, tevens de open houten trap naar zolder en de dichte trap van begane grond naar 1e verd. spuiten in witte lak.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spuitwerk zolderkap en twee trappen uit heel Nederland:

Zolderkap spuiten

Plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Zolderkap spuiten met latex

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spackspuitwerk op zolderplafond

Wij willen graag de zolderkap van ons nieuwbouw huis laten spackspuiten. De zolderkap is afgetimmerd met (groene) spaanplaat en gipsplafond. Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gehele nieuwbouwwoning stuken

Op 1 maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Wij willen de hele woning laten afwerken. Het gaat om 366 m² wanden van Giboblokken die nu behangklaar zijn. Daar moet een laagje stuc overheen zodat het glad gepleisterd wordt en daarna met latex worden afgespoten. Verder moet er spackspuitwerk op de garagemuren worden aangebracht en op de zolderkap. Op de zolderkap zitten aan de binnenzijde houten platen als ondergrond. De vloeren in de woning moeten afgedekt worden, ongeveer 180 m². Wij willen verder een aparte scherpe aanbieding ontvangen voor de afwerking van de plafonds in de woning. Dat gaat om 155 m² van platen met een V-groef, waar nu spuitwerk op zit. We willen dit plafond zo mogelijk ook volledig glad laten afwerken. Graag ontvangen we een offerte, opgemaakt in posten voor de diverse arbeid. We willen het werk tussen half maart en half april laten uitvoeren.