Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woonkamer spuiten:

Woonkamer spuiten

Ik zoek een schilder die de wanden en plafond van mijn woonkamer kan spuiten. Het plafond heeft een oppervlakte van 42 m2. Inclusief de wanden komt de oppervlakte op ongeveer 130 m2 uit. Verdere specificaties graag in onderling overleg. De wanden zijn 250 cm hoog.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer spuiten uit heel Nederland:

Huiskamer laten spuiten

We hebben net een huis gekocht en zijn bezig met klussen. We zouden de woonkamer graag laten spuiten. Er zit een soort Granol materiaal op de muren en dat zouden we graag wit gespoten willen hebben. Ik heb wat staan, maar ik durf niet te zeggen of dit gebruikt zou kunnen worden. De woonkamer is ongeveer 10 x 6 meter. Graag ontvangen we een offerte.

Opnieuw spuiten van de muren

We hebben deze woning net gekocht en 17 oktober krijgen we de sleutel. We willen graag de muren opnieuw laten spuiten. Er zit nu best wel veel scheurvorming in. De meeste wanden mogen gewoon wit worden met een fijne korrel. Eventueel een aantal wanden op verzoek grijs indien mogelijk. Het gaat om de woonkamer & keuken. Entree. Bijkeuken. Overloop en alle slaapkamers. In de week van 28 oktober zijn we een weekje weg. Het zou mooi zijn als de klus in die week kan plaatsvinden. Aantal m2 is ongeveer een inschatting. Eventuele foto\'s en tekeningen zijn te zien op Funda: Gaat om ongeveer 250m2 aan wanden in Spackspuitwerk.

Latex spuiten nieuw stucwerk

Ik wil graag wanden en plafond slaapkamers latex laten spuiten, en het plafond van de woonkamer in fijne korrel spackspuitwerk. Hoe fijner hoe beter. Het gaat om 80 m2 aan wanden in latex spuitwerk en 80 m2 aan plafonds in fijne korrel. De wanden zijn nu behang klaar.

Muren spuiten

Geachte meneer/mevrouw, wij zouden graag in onze woonkamer en gang en trap naar boven de muren opnieuw laten spuiten. Daarbij de vloeren afplakken (daarom niet in m2 ingevuld) zodat het netjes blijft. In totaal zijn de wanden 65 m2. Er zitten plinten onder, deze moeten afgeplakt worden. Het is een renovatie, geen nieuwbouw. Er zou 1 laag op moeten, er zijn namelijk een paar kleine oneffenheden. Een deel moet 9010. We horen graag van u, hartelijk dank alvast!

Offerte Renovlies behang en stucen

Graag zouden wij een offerte aanvragen voor onze nieuwbouwwoning in Naaldwijk, welke in oktober opgeleverd gaat worden. Het gaat om: -268 meter wanden in de woning voorzien van Renovlies en kitten -268 meter wanden schuren vanuit de nieuwbouw inclusief materiaal of 268 meter totaal pakket schuren, renovlies en dekkend sauzen in gewenste kleur Verder gaan wij het plafond verlagen en zouden wij willen weten wat het volgende kost: Plafond stucen van de woonkamer en entree hal (70 m2) en Plafond spuiten / rollen van de woonkamer en entree hal en Platen sauzen op de zolder in de kleur RAL 9010 In de bijlagen de tekeningen van de woning. Ook is het mogelijk de woning te bekijken.

Stucen en aanbrengen latex afwerklaag in woonkamer begane grond

Wij willen onze woonkamer laten stucen met glad pleisterwerk en de afwerklaag met latex laten spuiten in de woonkamer op de begane grond. Het huis komt uit 2002. Het gaat om de wanden van 35 m2. De huidige ondergrond zijn gipsblokken.

Plafond nieuwbouwwoning stucen + latex spuiten

Plafond woonkamer nieuwbouwwoning van 65 m2 stucen + latex spuiten.

Woonkamer, keuken en hal stuken en spuiten

Het plafond bestaat uit platen met spac. de naden moeten weg, en het moet vlak worden. Het gaat om 80 m2.

Plafond en muren spuiten met latex en spackspuitwerk

Wij willen het plafond in de woonkamer latexspuiten en 3 wanden spackspuiten. De wanden zijn 20 m2, de huidige ondergrond is beton en deze zouden met spackspuitwerk gedaan moeten worden. Het plafond is 30 m2, de huidige ondergrond is spackspuitwerk en dat zouden we graag latex spuitwerk willen hebben.

Balkenplafond spuiten

Mijn woonkamer is 50 vierkante meter. Ik wil het balkenplafond graag wit of licht grijs laten spuiten. Het gaat over een bovenwoning. Graag de prijs hiervoor. Er hoeft niet eerst geschuurd te worden, er kan direct overheen geschilderd worden. Ik heb geen idee om hoeveel balken het zou gaan, maar het zijn vrij korte balken. De verf zou ik graag door de vakman laten regelen.

Partners

Partners van Casius