Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Arnhem of directe omgeving.

2910 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenzijde huis schilderen, buitenschilderwerk bij een hoekwoning realiseren, diverse buiten schilderswerkzaamheden, alle kozijnen buiten het huis schilderen en de boeidelen, kantoorvloer van 200 m2 opnieuw schilderen, buiten schilderwerk gehele tussenwoning, schilderen gehele buitenzijde, buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping, een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen, deuren en kozijnen, huis schilderen en sauzen, recent gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk, binnen schilderwerk, pleisterwerk plafonds en woning binnenwerk schilderen, woning van binnen compleet sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Arnhem:

Fotobehangen 1 wand

Ik heb fotobehang die op 1 wand moet komen, maar kan zelf niet behangen. Gaat om ongeveer 10 m2.

Plafond opnieuw spuiten

Ons huis is bijna 10 jaar geleden opgeleverd met gespoten plafond op stucwerk. Plafond (62m2) willen wij nu opnieuw laten spuiten. Bestaand stucwerk is nog uitstekend, betreft alleen spuitwerk. Plafond Vierkante meter: 60 Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Muren behangen en plafond schilderen

Het gaat om een nieuwbouw appartement. De muren moet eerst worden behangen op advies en aanraden van woningbouw (beton) en de plafonds sausen voordat de vloerbedekking er in kan. De oplevering is ongeveer maart/april Hierbij gaand het plattegrond.

Fotobehang laten plakken

Wij zijn op zoek naar een partij die een foto behang van 2.8 bij 2.65 meter kunnen behangen. De muur is echter in de vide en alleen met hoge trappen of stijger goed te bereiken. In de bijlage een foto (links van grote raam!) Let op, het moet in een hoge vide. Dus waarschijnlijk met steiger opbouwen. Kunnen wij hiervoor bij u terecht en zo ja, wanneer en wat zouden de kosten zijn?

Muren en plafond schilderen

Ik wil graag mijn hele huis laten schilderen. Het gaat om de muren en plafond. Het woonoppervlak is 105 m2 en het perceeloppervlak is 166 m2.

Woonkamer spuiten

Ik zoek een schilder die de wanden en plafond van mijn woonkamer kan spuiten. Het plafond heeft een oppervlakte van 42 m2. Inclusief de wanden komt de oppervlakte op ongeveer 130 m2 uit. Verdere specificaties graag in onderling overleg. De wanden zijn 250 cm hoog.

Herstelwerk muren en plafond op zolder

De muur en het plafond op zolder hebben een lekkage gehad omdat de dakpannen verschoven waren. Inmiddels is dat hersteld, alleen binnen moet het nog hersteld worden. Inmiddels is de muur aan de grens met het plafond redelijk verrot door de lekkages die er zijn geweest. Graag een offerte wat het allemaal moet gaan kosten om dit te behandelen en daarna goed af te verven.

Raamkozijnen, deuren en dakkapel schilderen

De buitenkant van de voordeur, 2 raamkozijnen beneden, 2 raamkozijnen op de 1e verdieping en een dakkapel wil ik schilderen in de kleur wit. Dakkapel is 2,5 meter breed, 1,5 meter hoog en 1 meter diep.

Nieuwbouw appartement spuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond sausen na waterschade

Ik wil mijn plafond sausen van 60 m2. Dit moet in RAL9010.

Binnen- en buitenschilderwerk

Badkamer Woonkamer Trappenhal Muur op balkon

Appartement behangen

Graag willen we een appartement laten behangen. Ik heb een foto bijgevoegd met de afmetingen van het appartement. De hoogte van de wanden is 2.40 m. De lange wand in de grote slaapkamer hoeft niet te worden behangen, net zo min als de WC, badkamer en de bergingskast bij de tweede, kleine slaapkamer. Wij hebben zelf al behang aangeschaft, bij elkaar ongeveer 20 rollen.

Muren en kozijnen schilderen

Het gaat om schilderwerk binnen muren twee keer trapopgang, overloop (L x B x H -= 5 x 1,25 x 3,5 met 3 deuren kozijnen schilderen) trapleuning schilderen 2 x

Muren en plafond spuiten

Ik weet niet hoeveel m2 het is dus een vrijblijvend bezoek naar onze huis is echt nodig. Sommige muren zijn opnieuw gestuct.

Muur herstellen en sauzen

Er zit een groot gat in mijn muur, ongeveer 15 bij 35 cm. Dit is gedeeltelijk met purschuim gedicht. Dit moet gestuukt worden, gegrond en dan de hele muur (5 x 3 meter) gesaust in een specifieke kleur.

Open trap schuren en lakken

Open trap van 13 treden staat momenteel in de grondverf. Hij moet geschuurd en gelakt worden. De trap is vorige week geplaatst, graag in overleg wanneer er geschilderd moet worden (gezien de acclimatisering van het hout).

Wanden en plafond schilderen

Het betreft het schilderen van het plafond van ongeveer 40 m2 en een aantal wanden, ongeveer 36 m2 allemaal in de woonkamer. Alle wanden zijn al een keer geschilderd.

Buitenkant huis schilderen

Wij willen al het houtwerk aan de buitenkant laten schilderen in een door ons gekozen grijze kleur.

Muren en plafond spuiten

Betreft ongeveer 60m2 plafond en eenzelfde aantal m2 (ongeveer) aan muren. Ben benieuwd naar de totaalprijs (nu 3 wandjes een kleur, de rest gebroken wit. Wil alles in eerste instantie wit hebben. Eventueel 2 wandjes in een blauw-grijze kleur). Wil ook graag weten of jullie voor de aangeboden prijs ook alles komen afplakken/afdekken of dat ik dat zelf moet doen

Vliesbehang aanbrengen

I will be purchasing wallpaper for my room and I am wondering if Praxis offers the possibility of installation. If possible, can you let me know what are the steps I need to take for this service? The sizes are roughly 350 cm by 120 cm.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk twee onder een kap woning met garage

Woonkamer laten behangen

Behangen woonkamer 32 m2. Behang en lijm aanwezig. Gereedschap niet.

Behangen en witten

Ik wil muren behangen en gewit hebben. De muren zijn behangklaar, er is voorstrijk op gezet. Ongeveer 50 m2.

Stucwerk en spuitwerk van plafond verwijderen

Tijdens het sausen van het plafond zijn er een paar plekken stucwerk afgevallen en op diverse plaatsen zijn er bellen onder ontstaan. Dit zal verwijderd moeten worden. Het gaat totaal om ongeveer 45 m2 plafondoppervlak. Graag ontvang ik een offerte en wanneer het mogelijk voor u is deze werkzaamheden uit te voeren. Hopelijk korte termijn aangezien alles al uitgeruimd is? Hoelang zullen deze werkzaamheden duren?

Behang inmeten en plaatsen in 3 slaapkamers

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij behang kan inmeten in 3 slaapkamers. Ik heb al wel behang gezien dat ik mooi vind, maar weet niet hoe ik het aantal rollen moet berekenen. Nadat het behang is geleverd, wil ik het ook laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik versta Nederlands, maar ben Engelstalig.