Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor betonvloer schuren en schilderen:

Betonvloer schuren en schilderen

In de woonkamer en keuken ligt nu een betonvloer met donkergrijze kleur. Deze heeft bepaalde slechte plekken waar de verf er helemaal vanaf is. De hele vloer zal dus geschuurd moeten worden en geverfd. Het gaat om ongeveer 100 m2.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer schuren en schilderen uit heel Nederland:

betonvloer glad maken

bestaande betonvloer circa 25 m2 wil ik graag glad hebben, schuren evt een laag erover indien nodig. wat kunnen jullie voor mij betekenen. de schuur (garage) is gemakkelijk bereikbaar

Lekkage vloerverwarming

Ik heb een lekkage in de vloer verwarming gebied 5 meter bij 3 meter ongeveer graag een prijs opgave voor: *verplaatsen meubels *stofdichtmaken *verwijderen pvc vloer (direct gelijmd op egaline) *verwijderen witte plinten *verwijderen Egaline *verwijderen betonvloer *oplossen lekkage vloerverwarming *nieuwe betonvloer *nieuwe egaline *eventueel schuren zodat het goed vlak is, de pvc is vrij dun *nieuwe pvc vloer leggen *nieuwe plinten plaatsen De pvc vloer kan ik materiaal voor heleverd krijgen. Restant graag inclusief materialen.

Fundatie en betonvloer

Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het realiseren van een betonvloer en fundatie ten behoeve van een niet gekoppelde schuur tussen twee andere schuren in. De afmetingen zijn: lengte achterzijde 5100, diepte ca. 4000 en lengte voorzijde 4200 mm. De vloer dient waterdicht te zijn en draagkrachtig voor een opbouw met spouw muren en plat dak.

Betonvloer schilderen

Het gaat om een vloer die tweemaal geschilderd is met betonverf, maar doordat er tussendoor niet geschuurd is, lelijk is geworden. We zouden graag inventariseren wat het zou kosten als we het schuren en opnieuw schilderen in een lichtere kleur laten doen. De oppervlakte is ongeveer 30 a 35 m2.

Betonvloer schuren en egaliseren

Ik heb in Den Haag een bedrijfsruimte gehuurd in een souterrain, bereikbaar met een lift. In deze ruimte ligt een betonvloer/gietvloer van circa 300 m2 met ingegoten kabelgoten die geheel bedekt is met lijmresten. Ik zou deze vloer graag lijmrest vrij en zo egaal mogelijk willen hebben, kunt u hiervoor een offerte uitbrengen?

Keramische tegelvloer vervangen

Oppervlakte woonkamer: 75 meter, Werkzaamheden: - oude keramische tegels verwijderen - betonvloer schuren en egaliseren - nieuwe keramische tegels leggen (tegels zijn besteld) Graag over 1 a 2 weken starten! Graag ontvang ik een totaalprijs. Tel:

Ruwe betonvloer egaliseren

Het betreft een in december 2017 gegoten betonvloer met vloerverwarming. Deze moet geëgaliseerd worden (Schuren/egaline?) voor een parketvloer. Het hoogteverschil is op bepaalde delen 0-2 cm. Met name aan de zijkanten is er een hoogte verschil. Het betreft 40 m2 vloeroppervlak. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betonvloer repareren

Ik wil de betonvloer renoveren. Het gaat om een oppervlak van 75 m2 met oneffenheden en gaten. Het idee is om de gaten en oneffenheden in de vloer bij het verwijderen van het tapijt te vullen met beton en daarna te schuren. Dit op een zodanige manier zodat juist deze plekken geaccentueerd worden. Ik vrees dat er allereerst de gehele vloer geschuurd dient te worden in verband met de lijmresten.

Betonvloer in de achtertuin verwijderen

In mijn achtertuin ligt een betonnen vloer van een voormalige schuur van de vorige bewoners. Het is een betonnen plaat van 485 x 360 cm. De dikte weet ik niet en het is mij ook niet bekend of er wapening in zit. Ik wil die betonnen plaat graag laten slopen en afvoeren. De achtertuin is bereikbaar via een doorgang van ongeveer 95 cm breed tussen 2 schuren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

CV aanleggen en badkamer en toilet renoveren

We willen graag 2 klussen laten uitvoeren: 1. Badkamer (ong. 6 m²) en aparte wc renoveren: sanitair installeren - tegelwerk - douchewand plaatsen - eventueel leidingwerk vervangen/wegwerken, betonvloer schuren (niet tegelen); 2. Centraal verwarming (ketel) aanleggen (i.p.v. gaskachels): kamerthermostaat aansluiten - ketel installeren - leidingwerk cv - radiator plaatsen. 68 m² appartement (4e verdieping, geen lift): vloerbedekking is niet gelijmde PVC tapijt, zo mogelijk graag de waterleidingen in de vloer frezen. Uitvoeringsperiode in onderling overleg. Graag eerst een afspraak maken om onze wensen te bespreken.