Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor sauzen, spuiten of witten van het plafond:

Sauzen, spuiten of witten van het plafond

Wij weten niet of er witkalk of latex tegen het plafond zit. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 220 m2. Wij twijfelen tussen sauzen en spuiten.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sauzen, spuiten of witten van het plafond uit heel Nederland:

Muren sauzen of wit spuiten

Er moet ongeveer 75 m2 gesausd of gespoten worden. Het gaat om de wanden van de woonkamer en gang wit en 1 muur kleur is spachtelputz/granol wat er op zit. Het moet op korte termijn uitgevoerd worden. Het plafond is gestuukt, alles is uit het huis en afgeplakt.

Plafond sauzen of spuiten

Graag een offerte voor het plafond van de woonkamer sauzen/spuiten. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Stucwerk wanden en plafond

Op de woonkamermuren is Granol aangebracht. Rondom de deurlijsten is er bijna geen ruimte meer. Verder grote oppervlakte en het gehele plafond. Strak stucwerk en in kleur spuiten of sauzen. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw van renovlies en sauswerk voorzien of

Heer/mevrouw, kwartaal 4 wordt ons huis opgeleverd en wij overwegen om dit uit te besteden. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten. Uitgaande van in eerste instantie 300 m2 glasvliesbehang en afwerken dmv spuiten of sauzen (incl. alle andere te verrichten handelingen). Daar waar wij beiden werken hebben wij een grote voorkeur voor contact per email. Alvast bedankt voor de moeite en wij horen graag van u. Wanden: 300 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: behangwerk+ Rollen of afspuiten met latex

Wanden sausklaar maken en sauzen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning waarvan wanden behang klaar worden opgeleverd sausklaar maken (glad pleisterwerk) en wit sauzen (spuiten). Het totale oppervlak is 180 m2.

Wanden en plafonds spuiten of sauzen

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten en eventueel sauzen van de wanden en planfonds. De oppervlakte van de wanden is 265 m2 en van de plafonds 150 m2. De woning is leeg tijdens de werkzaamheden.

Hal stuken en spuiten

Hal, steenstripwanden, ongeveer 18 m, stucen en glad opleveren. Plafond ( ca 8m2) bestaand stucwerk opnieuw stucen. Geheel na stucen in lichte kleur sauzen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen

Nieuwbouwwoning gekocht, behangklaar, glad stuken en spuiten. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond en muur sauzen of spuiten

Binnen het plafond en muur sausen of spuiten, ongeveer 40 m2.

Plafionds spuiten

3 slaapkamers en een halletje spuiten (of sauzen) Afmeting totaal 7. 50 x 6. 00 minus de badkamer 2. 70 x 2.00

Partners

Partners van Casius