Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor deuren verven:

Deuren verven

Ik wil graag 10 deuren laten verven waarvan de kleur er al 50 jaar opzit. Er zitten enkele schadeplekken op de deur.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deuren verven uit heel Nederland:

Beschadigde deur repareren

In de kunststofdeur naar het toilet zit een buts (zie bijlage). Het gaat om reparatie van de buts en het verven van de deur. Indien de verf te veel afwijkt van de andere 4 deuren in de gang, dienen deze ook meegenomen te worden.

Deuren van CanDo inhangen

Ik wil 6 nieuwe Cando deuren afhangen. De scharnieren zijn al aangeschaft. Verven niet nodig. Alles is al afgemeten dus er hoeft alleen afgehangen worden. De oude deuren voeren wij zelf af. De afmetingen zullen wij per mail doorsturen.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Betreft een benedenverdieping van 45 a 50 m2. Hoogte tot 2.80 meter. Werkzaamheden: Plaatsen van harmonicadeuren achterzijde woning (daarmee draagmuur vervangen door stalen constructie), verplaatsen toilet (met hierbij plaatsen nieuwe muur), plaatsen nieuwe deuren (3 stuks, waarvan tenminste 1 met blinde schuifconstructie), traprenovatie, aanleggen electriciteit en water voor keuken en vloerverwarming, gereedmaken van vloer. Houten vloer, nieuw plafond met inbouwspots, gehele verdieping stucen en verven. Houten vloer en keuken zullen door externe partij worden gelegd en geplaatst.

Verfklussen in de woning

Aantal verfklussen in huis, inclusief voorwerk en materialen in overleg. Werkzaamheden zijn: 1. Verven keuken, muren, plafond en houtwerk (2.4 x 2.60 meter); 2. Verven halletje, muren, 5 deuren (enkelzijdig) en houtwerk (1.60 x 1.60 meter); 3. Het verplaatsen van een lege kledingkast (binnen 1 kamer).

Hout in bovenlichten plaatsen en drempels verven

We hebben 3 deuren in de gang boven. 1 deur is al gedaan, 2 moeten nog afgemaakt worden. Het glas moet dichtgemaakt worden met hout en in de zelfde kleur geverfd worden als het andere houtwerk. En 2 drempels moeten nog geverfd worden. Een klein beetje houtvuller is nodig. Verder: 1 deur sluit iets te moeilijk (n verband met nieuwe tochtstrips), dat willen we graag laten verhelpen. Uitdaging: We weten niet welke kleur wit het was/is (proberen we nog te achterhalen). Wel dat het wit glans was, op basis van oplosmiddelen. Als een en ander goed loopt zijn er nog een aantal klusjes te doen.

Schilderen, witten en behangen

Het betreft een 3 kamer woning van 80m2 meter, waar de muur en plafonds, keuken, badkamer en toilet gewit moeten worden. 80 banen behang van de muur halen en 80 banen behang er weer op zetten. En 8 deuren en deurposten laten verven. Ik hoor graag van u wat de kosten daar van zijn zou u de offerte naar mij kunnen mailen.

Deuren inclusief stalen deurkozijnen verven

Graag wil ik 5 dichte opdekdeuren aan twee kanten laten schilderen. En een deur met een glaspaneel van ongeveer 1,20 bij 60 cm aan beide kanten. En van alle zes de deuren de stalen deurposten. (standaard nieuwbouw deuren en deurkozijnen). De deuren zijn ongeveer 90 bij 2,10 meter als ik mij niet vergis.

Woonkamer en deuren schilderen of spuiten

Woonkamer en deuren schilderen. Verven maar spuiten kan ook. De woonkamer is ca. 15 meter lang en 5 meter breed. Normale hoogte. Inclusief 2 deuren en kozijnen.

Opknappen van een woning

Wij hebben onze woning nu bijna 10 jaar en willen de beneden verdieping opnieuw in de verf zetten. Een deel kunnen we zelf (kozijnen en deuren) Voor een deel hebben we hulp nodig: * ongeveer 45 m2 plafond voorzien van spack (of andere oplossing) zodat deze mooi wit (ral 9010?) wordt * ongeveer 35 m2 bestaand granol. Of alleen verven (ral 9010? ) of gladmaken en spachtelputz (ral 9010?) aanbrengen * ongeveer 25 m2 ruwbouw betonmuur gladmaken en verven (ral 9010? ) of gladmaken en spachtelputz (ral 9010?) aanbrengen In de ruimte waar de werkzaamheden zijn ligt deels vloerbedekking die er niet uit gaat (8.60 bij 3.60 meter) in de overige ruimtes liggen tegels die er niet uit gaan. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Partners

Partners van Casius