Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Apeldoorn of directe omgeving.

1788 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: complete woning schilderen, muren kaleien, buitenwerk schilderen, buitengevels keimen, renovlies behangen en sauzen, behangen + sauzen, behangen van de nieuwbouwwoning, muren en plafond schilderen, trappenhuis schilderen over twee verdiepingen, sauzen muren en plafond en trap schilderen, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, kozijnen en trapleuningen, binnen huis schilderen, schilderen woning van binnen, buitenmuur huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Apeldoorn:

Deel van muur overschilderen na waterschade

Ik wil een deel van de muur laten overschilderen na waterschade, zie bijlage.

Nieuwbouwwoning laten verfen

In (waarschijnlijk) maart wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Wij zouden deze graag geverfd hebben. Totale oppervlakte is 235m2.

Glasvliesbehang aanbrengen

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van 220 m2 glasvlies behang inclusief materiaal. Gaat om een nieuwbouwwoning.

Schilderklus in huis

Schilderklus in nieuw op te leveren appartement. Uitvoering structuurverf op muren. Oppervlakte ongeveer 100 m2, graag kosten per geschilderde m2.

Buitenwerk schilderen

Het gaat om 3 deuren met deurkozijn ,7 raamkozijnen en 6 ramen en een garage deur

Trap schuren, grondverven en lakken

De dichte trap (begane grond naar eerste verdieping) is opgeleverd bij nieuwbouw en moet nu nog afgewerkt worden. Eerst moet deze nog geschuurd worden, dan grondverf (acryl) en gelakt. Grondverf en lak wordt geregeld. Het gaat om 15 treden.

Een appartement behangen

Het gaat om het behangen van de wanden van de woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en gang. Bij elkaar circa 60 m2. Wij leveren zelf het behang.

Appartement behangen

Ik wil graag een appartement behangen hebben. Gaat om een woonkamer, Hal en 2 slaapkamers

Schilderen in huis

Ik wil de woonkamer, keuken en gang laten schilderen. Het oppervlak is ongeveer 80 m2.

Vloer afwerken met betonverf

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er is een nieuwe cement dekvloer gestort die nog het opstookprotocol van de vloerverwarming moet ondergaan. Daarna willen we de vloer afwerken met een primer, betonverf en een coating. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter.

Spackwerk van latexspuitwerk voorzien

Ik zoek een partij die zowel mijn muren als plafond met latex spuitwerk kan behandelen. De muren hebben een oppervlakte van 50 m2 en het plafond een oppervlakte van 75 m2. Het appartement is goed bereikbaar.

Nieuwbouw appartement spuiten met latex

Het betreft een nieuwbouw appartement dat eind september/begin oktober 2018 opgeleverd zal worden. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Sauzen, spuiten of witten van het plafond

Wij weten niet of er witkalk of latex tegen het plafond zit. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 220 m2. Wij twijfelen tussen sauzen en spuiten.

Buitenkant huis schilderen

Het betreft het schilderen van 2 deuren, 3 raamkozijnen met diverse afmetingen en de houten gevelbekleding aan de bovenzijde van de woning.

Spuitwerk in woonkamer

Woonkamer en gang laten spuiten. Zie foto voor de afmetingen. Graag ongeveer een totaal prijs.

Buitenmuur schilderen

Ik wil ongeveer 150 m2 buitenmuur laten reinigen en schilderen. En het waar nodig is repareren, stoppen, plamuren van scheurtjes.

Behangen

Ik wil mijn appartement laten behangen: woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Oude behang is al verwijderd. Ondergrond zuigt, dus moet eerst behandeld worden. Materiaal is al aanwezig.

Deuren verven

Ik wil graag 10 deuren laten verven waarvan de kleur er al 50 jaar opzit. Er zitten enkele schadeplekken op de deur.

Nieuwbouwwoning met latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Radiatoren verven

Binnen werk 5 radiatoren opnieuw schilderen Afmetingen 35 hoog en 150 lang.

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Wij willen volgend jaar ons huis aan de buitenzijde laten schilderen. Bij dit periodiek onderhoud laten we graag de buitenmuren witten en het houtwerk schilderen. We willen een afspraak maken om de klus hier in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenmuur keimen

Wij gaan een uitbouw realiseren. De muren willen we net als de bestaande laten keimen. Graag ontvangen wij vrijblijvend een offerte. Te keimen oppervlak zal zijn ongeveer 15 m2. Tevens een vraag: een bestaande gekeimde buitenmuur wordt een binnenmuur van de aanbouw. Kan een gekeimde muur gestuct worden, of moet zo'n muur eerst een speciale behandeling krijgen?

Twee kamers behangen

Ik wil een kleine slaapkamer van 7 m² laten behangen. Ik wil op 1 wand patroonbehang. In een andere slaapkamer wil ik vliesbehang laten aanbrengen. Het materiaal heb ik al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 160

Voorgevel schilderen

Wij willen graag een offerte voor het schilderen van een voorgevel van een jaren dertig woning. Bestaande uit: voordeur + kozijn + afdakje erker (drie ramen en enkel dorpels met wat houtrot) Twee kozijnen (met daarin kleine dubbele ramen) op de eerste verdieping - dakranden / boeien van de voorgevel Alles in twee kleuren (9010 en zwart/antractiet - kleurcode volgt) Het betreft allemaal bestaand schilderwerk. Alleen de voordeur is onlangs vervangen en heeft vanuit de fabriek 2 lagen grijze grondverf. Wij horen graag!