Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Apeldoorn of directe omgeving.

1792 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, behang en glasvliesbehang aanbrengen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Apeldoorn:

Vloer afwerken met betonverf

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Er is een nieuwe cement dekvloer gestort die nog het opstookprotocol van de vloerverwarming moet ondergaan. Daarna willen we de vloer afwerken met een primer, betonverf en een coating. Het gaat om ongeveer 40 vierkante meter.

Spackwerk van latexspuitwerk voorzien

Ik zoek een partij die zowel mijn muren als plafond met latex spuitwerk kan behandelen. De muren hebben een oppervlakte van 50 m2 en het plafond een oppervlakte van 75 m2. Het appartement is goed bereikbaar.

Nieuwbouw appartement spuiten met latex

Het betreft een nieuwbouw appartement dat eind september/begin oktober 2018 opgeleverd zal worden. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Sauzen, spuiten of witten van het plafond

Wij weten niet of er witkalk of latex tegen het plafond zit. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 220 m2. Wij twijfelen tussen sauzen en spuiten.

Buitenkant huis schilderen

Het betreft het schilderen van 2 deuren, 3 raamkozijnen met diverse afmetingen en de houten gevelbekleding aan de bovenzijde van de woning.

Spuitwerk in woonkamer

Woonkamer en gang laten spuiten. Zie foto voor de afmetingen. Graag ongeveer een totaal prijs.

Buitenmuur schilderen

Ik wil ongeveer 150 m2 buitenmuur laten reinigen en schilderen. En het waar nodig is repareren, stoppen, plamuren van scheurtjes.

Behangen

Ik wil mijn appartement laten behangen: woonkamer, 2 slaapkamers en hal. Oude behang is al verwijderd. Ondergrond zuigt, dus moet eerst behandeld worden. Materiaal is al aanwezig.

Deuren verven

Ik wil graag 10 deuren laten verven waarvan de kleur er al 50 jaar opzit. Er zitten enkele schadeplekken op de deur.

Nieuwbouwwoning met latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Radiatoren verven

Binnen werk 5 radiatoren opnieuw schilderen Afmetingen 35 hoog en 150 lang.

Buitenschilderwerk aan muren en houtwerk

Wij willen volgend jaar ons huis aan de buitenzijde laten schilderen. Bij dit periodiek onderhoud laten we graag de buitenmuren witten en het houtwerk schilderen. We willen een afspraak maken om de klus hier in te meten en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Buitenmuur keimen

Wij gaan een uitbouw realiseren. De muren willen we net als de bestaande laten keimen. Graag ontvangen wij vrijblijvend een offerte. Te keimen oppervlak zal zijn ongeveer 15 m2. Tevens een vraag: een bestaande gekeimde buitenmuur wordt een binnenmuur van de aanbouw. Kan een gekeimde muur gestuct worden, of moet zo'n muur eerst een speciale behandeling krijgen?

Twee kamers behangen

Ik wil een kleine slaapkamer van 7 m² laten behangen. Ik wil op 1 wand patroonbehang. In een andere slaapkamer wil ik vliesbehang laten aanbrengen. Het materiaal heb ik al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte

Latex spuiten

Wanden Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 160

Voorgevel schilderen

Wij willen graag een offerte voor het schilderen van een voorgevel van een jaren dertig woning. Bestaande uit: voordeur + kozijn + afdakje erker (drie ramen en enkel dorpels met wat houtrot) Twee kozijnen (met daarin kleine dubbele ramen) op de eerste verdieping - dakranden / boeien van de voorgevel Alles in twee kleuren (9010 en zwart/antractiet - kleurcode volgt) Het betreft allemaal bestaand schilderwerk. Alleen de voordeur is onlangs vervangen en heeft vanuit de fabriek 2 lagen grijze grondverf. Wij horen graag!

Trap schuren en schilderen

Gaat om een standaard stap met 13 treden. Heeft tapijt op gezeten. Dus gaat om schuren en schilderen. Er zitten nog wat lijmresten op de trap.

Binnenschilderwerk van de totale woning

Wij hebben een hoekwoning met 3 woonlagen gekocht uit bouwjaar 1965. We krijgen daarvan op 1 september de sleutel en willen dan direct de binnenzijde van de gehele woning laten schilderen. Het gaat daarbij om alle wanden en plafonds, deuren, kozijnen en ramen. Bedrijven die dan direct tijd hebben voor deze klus nodigen wij graag uit om een offerte te maken. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda. Deze kunt u als leidraad nemen voor uw berekening.

Structuurverf aanbrengen in nieuwbouwwoning

Momenteel wordt de nieuwbouwwoning gebouwd van mijn dochter en deze wordt naar verwachting eind juni opgeleverd. Zij wil daar de wanden laten afwerken met structuurverf, zodat een wat grove structuur ontstaat. Het gaat om 300 m² in kleur RAL 9010. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Houtwerk benedenverdieping afschilderen

Na renovatie van een oud huis (ongeveer 1910) dient er nog het nodige schilderwerk afgerond te worden. De klus omvat: Schilderen deuren (6, waarvan 1 buitendeur aan de binnenzijde, 2 serre-deuren alleen binnenzijde. Afmetingen deuren is ongeveer 82 * 215 cm); Schilderen plinten (staan in grondverf, hoogte 12 cm, 1 kamer totale lengte ongeveer 13.50 meter, 1 kamer ongeveer 18 meter); Schilderen lambrisering (hal, hoogte 102 cm, lengte ongeveer 11 meter); Schilderen trap (10 treden, ook plamuren opstaande delen); Schilderen kozijnen (4, 2 van cah/b/d), 1 van ongeveer 220 * 60 cm en 1 'half' kozijn schuifpui van 238 * 280 cm); Schilderen vensterbanken (3, 2 van ongeveer 175 * 35 cm, 1 van ongeveer 60*15 cm); Schilderen drempels van de deuren (4). Waar nodig eventueel ouder houtwerk plamuren.

Nieuwbouwwoning latexspuiten

Nieuwbouwwoning. Deze wordt geheel glad gestuukt en dient in zijn geheel gespoten te worden in een lichte grijstint. Kozijnen en plafonds moeten afgeplakt worden. Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk van een woning

Wij willen graag buitenschilderwerk laten verzorgen aan onze twee-onder-een-kapwoning. We willen dezelfde kleurstelling met 2 kleuren, zoals we nu ook al hebben. Het gaat om een voorgevel met 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. In de zijgevel gaat het om een kozijn met openslaand raam, schrootjes in de topgevel, en een dakoverstek. Bij de achtergevel betreft het 2 kozijnen met openslaande ramen, een dakgoot met overstek en een regenpijp. Verder is er een kozijn met poortdeur die aan beide zijden geschilderd moeten worden. Van de garage moeten de boeidelen, de kanteldeur en een kozijn in de zijgevel (beide zijden) en een deur en raampje (beide zijden) geschilderd worden. We willen de klus laten afronden voor deze zomer. We maken graag een afspraak om de conditie van het huidige schilderwerk te beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Behang-, schilder- en kluswerk uitvoeren

- behangen en ook het behang eraf halen (1 laag) in een slaapkamer, de overloop en de hal beneden (geen idee hoeveel m2 het is); - schilderen van een kozijn van de slaapkamer en halletje boven en beneden en het trapgat; - een slaapkamer ontruimen en alles afvoeren; - hordeur plaatsen en nog wat kleine klusjes. Ik wil graag dat 1 persoon dit gaat uitvoeren en dit in een of meer dagen (aaneengesloten) uitvoert.

Woonkamermuur behangen

Ik wil mijn woonkamermuur laten behangen. Deze loopt deels over in de keuken. De muur is 9,7 meter en loopt over in een hoek van 1,8 meter. Er zitten wat gaatjes in de muur, zaten eerst pluggen in, deze zullen nog gelijk gemaakt moeten worden. Verder zit er glasvezelbehang wat geschilderd is door de vorige bewoners. Ik wil op de muur graag een effen behang laten plaatsen.

Renovlies behang aanbrengen

Ergens volgens jaar wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd. De wanden zijn behang klaar en we willen deze graag glad hebben zodat we er zelf overheen kunnen verven. Het gaat om het gehele huis en qua wanden is dit +- 200 vierkante meter. We willen graag weten wat dit ons ongeveer gaat kosten. Bijgevoegd ook een plattegrond van het huis. Badkamer en berghok op 1ste en 2de verdieping hoeven niet meegenomen te worden. Adres weten we nog exact maar het is in Apeldoorn.