Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Gelderland.

718 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, huis van binnen schilderen en sauzen, woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten, gevel schoonmaken en bekleden, plafond van bedrijfspand schilderen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Gelderland:

zondag 17 november 2019

Gevel schoonmaken en bekleden

Voorgevel reinigen (klimop en wingert al verwijderd, maar worteltjes achtergebleven nog) en de rest al schoon. Hierna keimen, wit of iets er tegenaan. Zal waarschijnlijk gaan om 100 m2.
zondag 10 november 2019

Anhydriet nieuwbouw vloer verven

Ik wil graag 110 m2 anhydriet nieuwbouw vloer laten verven in een gemengde kleur. Het gaat om een geheel. Meubels zijn dan nog niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 5 november 2019

Betonnen vloer schilderen

Ik ga (waarschijnlijk in januari 2020) verhuizen naar een huur appartement in Arnhem en overweeg de betonnen vloer te (laten) schilderen. De vloer is 80 m2.
zondag 3 november 2019

Buitenschilderwerk tussenwoning

Het gaat om het schilderen van kozijnen, openslaande ramen, in totaal kozijnen van 8 ramen, de voor- en achterdeur. Het gaat om buitenschilderwerk van een tussenwoning.
zondag 3 november 2019

Trap schilderen

Het betreft een dichte trap in jaren 30 huis. Nu met vloerbedekking. Het verwijderen daarvan gebeurt door ons zelf. Het schilderen is inclusief leuningen en houtwerk. De trap heeft 14 treden. Daarbij is het belangrijk dat de trap zo wordt afgewerkt dat het veilig is.
zondag 3 november 2019

Deuren kozijnen pafond schilderen

Beneden plafond. Ong 80 m2 4 binnen deuren incl kozijnen 1 dubbele binnen schuifdeur voorzien van glas. Incl kozijnen Boven: 5 deuren incl kozijnen 2e verdieping 2 deuren incl kozijnen
dinsdag 29 oktober 2019

Trap schilderen en diverse behangwerk

Opnieuw behangen van de halpartij die doorloopt tot de eerste etage plus een extra slaapkamer. Het oude behang dient eerst verwijderd te worden. In totaal is de inschatting ongeveer 40-50 m2. Graag wil ik advies van de vakman over welke soort behang we het beste kunnen nemen. De trap is dichtgemaakt met stootborden en die willen we ook graag laten schilderen.
zaterdag 26 oktober 2019

Muren en plafond sauzen

Ik wil graag mijn muren en plafond laten sauzen, gaat om 61 m2.
woensdag 23 oktober 2019

6 Binnendeuren spuiten

Ik heb 6 binnendeuren die wij aan allebei de kanten willen laten spuiten in wit hoogglans. Er kan binnen niet gespoten worden dus dit zal op een andere locatie moeten gebeuren.
vrijdag 18 oktober 2019

Trappen schilderen

Het betreft schilderen van 2 trappen: Trap 1 is een dichte trap met 15 treden. Bovenzijde en voorzijde treden zijn bekleed met pvc, dus enkel stootborden en randen schilderen Trap 2 betreft een open trap met 15 treden. Nieuwbouwhuis en trap is nog nooit geschilderd. Ook zijkanten, hekken overloop etc meenemen in schilderwerk.
donderdag 17 oktober 2019

Houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning)

55 m2 houten muren schilderen Dakgoten/ boeiplanken 100 meter Ramen die dicht zijn 6 Ramen open 8 Deuren 5 Houten bovenstuk niet
vrijdag 11 oktober 2019

Sausen muren

Op dit moment is de kleur van de muur niks, dit willen wij aanpassen. Het gaat om binnen sauswerk over een aantal wanden. De afmetingen zijn 35 m2 ,2 keer. 25 meter wit op taupe muur, saus door schilder te leveren. 10 m2 geel op taupe, saus wordt door klant verzorgd.
donderdag 10 oktober 2019

Badkamer en douche schilderen

Graag een prijsopgaaf voor het schilderen van 25,5 m2 badkamerwanden en 9 m2 douchewand. Tevens de termijn waarop dit werk gedaan kan worden, graag.
woensdag 9 oktober 2019

Buiten schilderwerk al het houtwerk plus een rooster en balkonhek

Graag laat ik al het houtwerk plus balkonhek en rooster boven kleine patio schilderen. Het gaat dus om al het houtwerk dat u op de foto ziet: deuren, kozijnen en het hout langs de gevel. Alles behalve de muren en de regenpijp. Het oppervlak van wat er geschilder moet worden weet ik niet. Er moet eerst ontvet worden, dan geschuurd worden dan kan er geschilderd worden.
dinsdag 8 oktober 2019

Spuitwerk zolderkap en twee trappen

We willen in ons nieuwbouwhuis onze zolderkap binnen laten spuiten, tevens de open houten trap naar zolder en de dichte trap van begane grond naar 1e verd. spuiten in witte lak.
maandag 7 oktober 2019

Muren en plafond sausen

Er is bij ons woning al gestuct, maar het moet nog gesaust worden. Muren zijn dan 218 m2 en 125 m2 plafond. Graag zou ik een offerte willen.
maandag 7 oktober 2019

Buitenschilderwerk van een woning

Ik wil mijn woning met 6 kozijnen en 2 deuren buiten laten schilderen. Deel van het werk bevindt zich op de 1e etage dus er zal mogelijk met een steigerbouw gewerkt moeten worden. Het materiaal zoals de verf mag worden opgenomen in de offerte.
zondag 6 oktober 2019

Twee trappen schilderen inclusief trapleuning en hekje

Het gaat om een 14 treeds open trap met trapleuning van 4 meter een hekje van ongeveer 2.5m en een 12 treeds dichte trap. Deze dienen geschilderd te worden.
vrijdag 4 oktober 2019

Buitenwerk schilderen

Ik wil de kozijnen, dakkapel en een houten gevel (5 m2) laten schilderen.
vrijdag 4 oktober 2019

Woning laten schilderen, binnen-en buitenkant

We willen al het houtwerk aan de buitenkant van onze nieuwe woning laten schilderen (nu gelakt en te lang geleden gedaan). Binnen alle kozijnen en alle gelakte balken/latten schilderen. Indien mogelijk in de offerte een regel opnemen voor het witten van de muren en plafonds meenemen. In eerste instantie graag contact per mail
woensdag 2 oktober 2019

Bijschilderen binnenkozijnen en sauzen keuken en badkamer plafond/wanden

Graag laat ik een aantal kale plekken in binnen-schilderwerk bijwerken van de kozijnen. Verder laat ik ook graag de wanden en plafonds van de keuken en de badkamer sauzen. Ik denk dat er een klein beetje geschuurd moet worden. Het is een klein appartement, maar de afmetingen durf ik niet te zeggen. Het gaat om het plafond en zijwand in de keuken en nog een halve wand. In de badkamer gaat het om het plafond en wanden boven de tegels.
zaterdag 28 september 2019

Totale woning schilderen

Het gaat om een 2 onder 1 kap uit 1935 de woning is 6 meter breed en 8 meter hoog. Het is de bedoeling dat de volgende delen worden geschilderd. Zijgevel 3 ×Klein raam dat niet open kan 4 ×Middel raam dat niet open kan 1 ×Groot raam dat niet open kan 6 ×Middel raam dat open kan 1 × Deur Boeideel met overstek 1 ×Windveer met overstek 3 ×Hemelwaterafvoer Voorgevel 2 ×Middel raam dat niet open kan 1 ×Groot raam dat niet open kan 1 × Deur 1 × Dakgoot met overstek 1 ×Hemelwaterafvoer Achtergevel 2 ×Middel raam dat niet open kan 1 × Deur 3 ×Boeideel of dakgoot met overstek 1 ×Hemelwaterafvoer
donderdag 26 september 2019

Zolderverdieping schilderen

Ik wil de hele zolder verdieping (40 m2) laten schilderen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
woensdag 25 september 2019

Schilderen kunststof kozijnen achterzijde huis

Ik zoek een schilder die buiten aan de achterzijde van de woning het volgende schilderen: - Op de benedenverdieping (tuinkamer openslaande deuren 2 x 2,30) en keukendeur (0,90 x 2,5 m) - 1e verdieping (slaapkamer dubbele balkondeuren) als slaapkamerraam verven.
dinsdag 24 september 2019

Behangen van nieuwbouw appartement

Ik wil graag een behanger inhuren om een reeds gekochte vliesbehang aan te brengen in vier ruimtes met een totaal van 160 m2 aan wanden. Het is een behang-klaar opgeleverd nieuw appartement op twee hoog. Het behang regel ik zelf. Alleen het voorstrijken wat daarvoor nodig is niet. Het gaat om een nieuwbouw appartement.

Partners

Partners van Casius