Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Gelderland.

723 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning, buitenschilderwerk aan achter- en voorgevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Gelderland:

vrijdag 3 juli 2020

Woning laten schilderen

Graag wil ik mijn woning laten witten (binnen). het betreft begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. Is het mogelijk om langs te komen en op basis van de afmetingen een offerte te ontvangen?
vrijdag 3 juli 2020

Schilderen van een buiten kozijn boven

Het schilderen van een buiten kozijn, zie foto als bijlage.
woensdag 1 juli 2020

Plafond schilderen na waterschade

Bestaand zachtboard plafond van een slaapkamer heeft waterschade en dient vervangen te worden. Het zachtboard hangt nu aan de houten draagbalken van de zolderverdieping. De kamer afmetingen zijn 3 bij 3,5 meter en er is 1 lichtpunt. Het plafond moet geheel afgewerkt worden, dus inclusief naden vullen, schilderen en plinten.
dinsdag 30 juni 2020

Gevels vrijstaande woning keimen

graag willen wij onze woning wit laten keimen met de onderste rij stenen een zwarte band. Het gaat om ongeveer 200m2. Het betreft een vrijstaande woning met schuine kap.
maandag 22 juni 2020

Houtwerk schilderen buitenkant

Wij zoeken een buitenschilder voor de kozijnen, een boei en voornamelijk onze houten uitbouw. Zij bijgevoegde foto. De uitbouw betreft ongeveer 20 vierkante meter. Graag ontvangen wij een voorstel voor het totaal. Mocht je alleen tijd hebben voor het schilder van de uitbouw, dan ontvangen we ook graag een voorstel voor dat deel.
zaterdag 20 juni 2020

Tuindeur herstellen (uitsparing terugplaatsen)

Ivm verhuizen dient de houten tuindeur van onze huidige huurwoning teruggebracht te worden in de originele staat. Wij hebben ooit een kattenluik erin laten plaatsen en de originele uitsparing bewaard. Kattenluik moet verwijderd worden en uitsparing onzichtbaar terugplaatsen (lijmen/kitten?) en deur netjes glad schuren en overschilderen.
donderdag 18 juni 2020

Buiten schilderwerk

Het is een nieuwbouw huis. - 4 draairamen met kozijn, 2 deuren met kozijn, kleine overstek van 10 bij 60 cm en 2 vaste kozijnen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 15 juni 2020

Bestaande woning verven

Wij zouden graag onze wanden en plafond laten verven. De wanden zijn in totaal 120 m2 met spackspuitwerk als ondergrond. De plafonds zijn in totaal ook 120 m2 met spackspuitwerk als ondergrond. Tevens zitten er wat werkingsscheurtjes die weggewerkt moeten worden.
zaterdag 13 juni 2020

Muren in de woonkamer behangen

De muren zijn geverfd (dit laat gedeeltelijk los als je het behang eraf haalt.) Het gaat om de woonkamer is ongeveer 55-60 M2. We willen de muren weer zo glad mogelijk krijgen met behang. (waarschijnlijk egliseerbehang of renovlies).
donderdag 11 juni 2020

Keuken muren/plafond

Ik wil mijn keuken laten schilderen na een kleine brand. Er zitten plastic stoffen op de muren/plafond/deur. Moet eerst schoongemaakt worden. Graag prijs inclusief verf. Plafond ~9 m2, muren ~8 m2, 1x deur en kozijn ~5m2.
donderdag 11 juni 2020

Buitenschilderwerk aan 2 onder 1 kap woning

Houtwerk onder de dakgoten voor en achter + houtwerk langs de dakrand / -punt opzij van het huis. het betref een 2 onder 1 kap
woensdag 10 juni 2020

Kastjes laten spuiten

Ik zou graag mijn kastjes opnieuw willen laten spuiten. Het gaat om 4 kastjes spuiten van 60x60x50 en 4 van 60x20x50 cm. Binnen en buitenkant. Zie foto.
dinsdag 9 juni 2020

Aan buitenkant deuren en kozijnen schilderen

2 deuren (voor en achterdeur) boven 3 kozijnen. Beneden 2 kozijnen waarvan 1 groot kozijn.
maandag 8 juni 2020

Muren behangen

Wij willen graag 105 m2 muren laten behangen met glasvezel behang. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het materiaal.
zaterdag 6 juni 2020

Schilderen kast

Goedenavond, Wij zijn eigenlijk heel benieuwd wat het kost als deze kast geschilderd gaat worden zowel binnen als buitenkant met de kleur old-black. Zie
vrijdag 5 juni 2020

Een nieuwe MDF (lakgedragen) 3-deurs Kast schilderen/aflakken

Een nieuwe MDF lakgedragen Kast 1,47 meter x 45 cm diep x 2,10 hoog. (3 deuren) netjes schilderen/aflakken.
dinsdag 26 mei 2020

Dakkapel schilderen

Dakkapel schilderen, 2 zijkanten en 3 raampjes. Notaris groen schilderen. Afmetingen weet ik echt niet, het is een normale dakkapel.
woensdag 20 mei 2020

Deuren kozijnen dakrand buiten

Schilderen van 9 kozijnen beneden 4 kozijnen boven 5 deuren Dakrand Alles wat groen is antraciet, de rest creme. Jaren 50 woning
dinsdag 19 mei 2020

Buitenkant vrijstaand huis bj 1926

voorgevel: – erker met 3 ramen en 4 bovenlichten met glas-in-lood waarvan 1 valraam – voordeur met paneel en ovale ruit, bovenlicht met glas-in-lood – nieuwe openslaande deuren met paneel en ruit (1e verdieping) – openslaande ramen met bovenlichten – plantenbak – nieuw zolderraampje naar binnendraaiend (in de punt) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 5 klossen achtergevel: – nieuwe pui met openslaande deuren, 2 zijpanelen met ruit en onderpaneel plus 4 bovenlichten – boeren tuindeur (2 delen) met paneel en glasdeel met 9 ruitjes, smal bovenlicht. – boeideel (dubbel) plat dak – buitendeur naar plat dak met paneel en ruit – openslaande ramen met bovenlicht (plat dak) – overstek puntdak met boeidelen, windveren en 7 klossen zijgevel links: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (huiskamer) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp – zijkant serre met 3 grote ramen en 3 bovenlichten waarvan 2 met glas-in-lood – boeideel (dubbel) zijgevel rechts: – openslaande ramen en 2 bovenlichten met glas-in-lood (keuken) – smal raampje met bovenlicht (keuken) – boeideel met zinken dakgoot en regenpijp (keuken) – dakkapel met 2 vaste ramen en 2 openslaande ramen (boven keuken) – boeideel met zinken dakgoot en korte regenpijp (dakkapel) – kelderraam met 2 naar binnendraaiende raampjes – wc-raampje (valraam) – traplicht met 2 naar buitendraaiende raampjes met glas-in-lood – boeideel met zinken dakgoot zonder regenpijp (zijgevel) algemeen: – bestaand schilderwerk is over het algemeen in behoorlijke staat – alle nieuwe onderdelen staan in de grondverf – alle draaiende delen donkergroen – alle kozijnen en vaste delen cremekleurig – verfvoorkeur: Sikkens Rubbol XD high gloss
zondag 17 mei 2020

Spuitwerk binnen (complete nieuwbouwwoning)

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het binnen schilderen (spuitwerk) van onze nieuwbouwwoning. Het betreft een nieuwbouwwoning (wanden zijn behangklaar + plafondhoogte 2,6 meter) waarvan de bouwtekeningen bijgaand te vinden zijn. Voor de eerste verdieping geldt een afwijkende bouwtekening (kan ik nog per mail nazenden), omdat we een wijziging hebben gekozen ten aanzien van de nul-tekening. Het betreft alleen de wanden (plafonds zijn al gespoten voor oplevering) en we willen het graag in de kleur RAL9010. We zouden graag een offerte ontvangen waarin de volgende ruimtes worden geschilderd: Begane grond: Entree + Woonkamer + Keuken + Trapkast Eerste verdieping: Overloop + Slaapkamers + Kastruimte + Berging Hartelijke groet,
woensdag 13 mei 2020

Buitenmuren schilderen

Wit maken buiten muren met onderaan grijze rand. Ca. 200 m2
maandag 11 mei 2020

Behangen van de woonkamer

Ik wil de muur in mijn woonkamer van 1049cm breed en 262cm hoog laten behangen. Behang en lijm is al aanwezig. Muur en ruimte is nu nog volledig leeg, wit gestuukt en heeft 3 stopcontacten in het midden van de hoogte van de muur zitten. Gekozen behang: Arte Focus Facet 26543 Lijm: Perfax Paars
maandag 11 mei 2020

Woning schilderen

Slaapkamer muren zitten stukjes op dus zou geschuurd moeten worden en geschilderd
woensdag 6 mei 2020

Chalet tuinhuisje schilderen aan de buitenkant inclusief kozijnen

Ik wil mijn Chalet tuinhuisje laten schilderen. Hij is van hout, brede schrootjes, de kozijnen en daklijsten zijn van hardhout. Nu zit er alihol op en dat begint te bladderen op sommige plekken. De delen zijn nog allemaal hard. De Chalet is ongeveer 9,5 meter lang, 3,5 meter breed en ongeveer 3 meter hoog. We willen graag de hard houten delen, zijde glans zwart en de overige delen redelijk naturel/lichter.
dinsdag 5 mei 2020

Dichte trap afwerken

Onze nieuw geplaatste houten trap, staat in de grondverf en zouden graag de mogelijkheden willen weten qua afwerking / kostenplaatje. Het is een dichte trap, de treden hebben stootborden. Wij staan voor de vraag of wij alleen de trap willen schilderen of ook bekleden. De trap heeft 14 treden (ook de bovenste meegerekend, maar dit is niet echt een trede). Balustrade hoef niet meegenomen te worden. In september/ oktober zouden wij willen beginnen.

Partners

Partners van Casius