Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Gelderland.

726 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, nieuwbouw huis laten schilderen en behangen, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, buitenschilderwerk van de woning, buitenkant geheel opschilderen, schilderen van ramen en deuren buitenzijde, binnenschilderwerk in hele huis uitvoeren, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Gelderland:

dinsdag 7 april 2020

Op maat gemaakte houten tuinbank schilderen

Ik heb een houten tuinbank, deze is gemaakt door mijn schoonvader. Wij hebben deze rood-wit geschilderd. Ik woon nu in een huis met veel grijze kleuren. Daarom heb ik de bank door iemand laten schilderen, maar de verf begint af te bladeren. De schilder heeft waarschijnlijk niet eerst de vorige laag verf afgebrand of geïmpregneerd of iets dergelijks. Daarom laat ik de bank nu graag opnieuw schilderen, maar eerst eerst impregneren of afbranden en dan verven, zodat de verf niet meer afbladert. De bank is 1.58 m breed bij 40 cm diep en de rug is 43 cm. De bank is van latten. Graag laat ik de bank ophalen en bij u schilderen.
zaterdag 4 april 2020

Open keuken en woonkamer verven

Open keuken en woonkamer verven. Het is een nieuwbouwwoning, dus er moet eerst geschuurd worden. Het gaat om ongeveer 53 m2. De ruimte heeft een rechthoekige vorm, op de 2 korte zijden zitten ramen, dus het gaat om de lange zijden. Plafond is al geschilderd. Graag zou ik 17 en 18 april willen beginnen.
maandag 30 maart 2020

Het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage

De boeidelen aan één kant van de woning. De garagedeuren, 2 ramen aan de zijkant van de woning van 70cm x 150cm. Een loopdeur met kozijn, en een raam 1.5 x 2 Deurkozijn en deur schilderen. 5 raamkozijnen en boeidelen voorzijde. De Nok van de woning, boeidelen. Daarnaast hebben wij twee grote multiplex deuren van een schuur, die ook geschilderd moeten worden. Deze deuren zijn 2.80 hoog x 3 meter breed plus een breed.
vrijdag 27 maart 2020

Kozijnen schilderen en deels herstellen/ vervangen

Schilderen van de kozijnen aan de achterzijde: De 1e en 2e verdieping. Daarnaast nodig: 1) Eén (klein) draairaam vervangen 2) dubbelglas van een klein raam vervangen (is namelijk lek).
dinsdag 17 maart 2020

Dichte trap zwart verven

De trap heeft een houtskleur en moet nu zwart geverfd worden. Er zitten zwarte antislipstrepen ingefreesd. Het is een dichte trap.
maandag 16 maart 2020

Betonvloer schuren en schilderen

In de woonkamer en keuken ligt nu een betonvloer met donkergrijze kleur. Deze heeft bepaalde slechte plekken waar de verf er helemaal vanaf is. De hele vloer zal dus geschuurd moeten worden en geverfd. Het gaat om ongeveer 100 m2.
maandag 16 maart 2020

Binnenwerk: 7 deuren en 8 kozijnen schilderen

Ik zoek een schilder die bij mij 7 binnendeuren en 8 kozijnen kan schilderen. Het is allemaal binnenwerk in een hal van een appartement. Inclusief voorwerk.
zondag 8 maart 2020

Woonkamer/keuken/hal schilderen

Woonkamer/keuken/hal schilderen (ca 58 m2), tevens de plafonds hiervan (ca 54 m2), Graag zelf nog alles even nameten. 3 radiatoren en 5 deuren schilderen. De schilder moet beoordelen of er aan de wanden direct gewerkt kan worden. Deze klus bij voorkeur vanaf 4 mei laten starten.
zaterdag 7 maart 2020

Latex spuitwerk wanden

Ik wil de begane grond van een rijtjeshuis opnieuw laten wit verven. Nu met spuitverf wit afgewerkt. Moet opnieuw gedaan worden na 6 jaar. 2 x boorgaten in de muur moeten onzichtbaar worden afgewerkt. Open keuze muur met tegels afgewerkt. ca 40 m2. Woonkamer + open keuken (tegels) + entree. reeds witte spuitverf aanwezig.
zondag 1 maart 2020

Trappen schilderen

Goedendag, Voor ons nieuwbouwhuis zoeken we een schilder die onze trappen inclusief randen en traphekje kan schilderen. Trap staat in de grondverf van de oplevering. Randen en hekje zijn al gespoten voor oplevering. 1 e trap is bekleed met pvc op randen en stootborden na. Trap naar zolder is ingefreesd met anti slip. Gezien de gemiddelde prijzen op de website hoop ik op een mooie offerte. Uitvoering van werkzaamheden in overleg maar zit geen haast bij dus kan tussendoor ingepland worden.
donderdag 27 februari 2020

Buiten schilderwerkzaamheden

Ik wil de buitenboel van mijn huis laten schilderen. Betreft een aantal boeidelen voor en achter, balkonhek, windveer, 2 deuren waar ook herstelwerkzaamheden aan zit (houtrot). Totaal 20 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 februari 2020

Woning en schuur keimen

Graag ontvangen wij offertes voor het keimen van onze woning en schuur. Het gaat om ongeveer. 300 m2.
maandag 24 februari 2020

Vliesbehang nieuwbouw (189m2)

Het behangen met vliesbehang in een nieuwbouw woning die eind oktober begin november word opgeleverd. Gaat om 189 m2
woensdag 19 februari 2020

Eensgezinswoning binnenkant schilderen

14 deuren en kozijnen. woonkamer 19 vierkante meter sauzen en plinten en verwarming. Kamer 8 vierkante meter idem trap opgang en trap hek. Drie slaapkamers van 6 vierkante meter idem badkamer 4 vierkante meter kelder.
woensdag 19 februari 2020

Woonkamer behangen en plafond sausen

Wij zoeken een vakman die onze woonkamer kan behangen en het plafond kan sausen. De muur is ongeveer 8 m2 lang breedte 3,20 m2 Plafond is ongeveer 8 m2 lang breedte weet ik niet precies.
zondag 16 februari 2020

13 raamkozijnen schilderen

Wij willen graag met de ramen van onze nieuwbouwwoning laten schilderen. Schuren, grondverf, aflakken. 6 benedenverdieping ramen. 7 kleinere ramen 1e etage.
zaterdag 8 februari 2020

Kozijnen, trappen en deuren van tussenwoning schilderen

Het gaat om 5 kozijnen 2 trappen de voordeur en openslaande tuindeur.
woensdag 5 februari 2020

Wanden en plafond behangen

Het gaat om een nieuwbouwwoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. Het betreft 311 m2 totaal (begane grond, eerste verdieping en zolder) voor de wanden. Het plafond is 80 m2. De woning wordt 1 april opgeleverd en we zouden graag rond half mei aan de slag gaan met de wanden.
dinsdag 4 februari 2020

Spackspuiten van wanden

Ik verhuis per mei naar een andere woning. De huidige wanden van de woon- en 2 slaapkamers bestaan uit spachtelputz. Ik wil dit laten spackspuiten. Totaal circa 100 m2.
zondag 26 januari 2020

Binnenkant appartement schilderen

Ik zoek een schilder die de binnenkant van mijn nieuwe appartement kan schilderen. De boel moet opnieuw een frisse kleur krijgen. Verder is er een bibliotheek kast, die we ook weer fris eruit willen laten zien. Er is dubbele beglazing geplaatst, en de kozijnen moeten deels opnieuw in de verf worden gezet. In de bijlage staat het aantal vierkante meter beschreven.
maandag 13 januari 2020

Muur en plafond overschilderen in verband met lekkage

Door een lekkage vanuit de zolder wil ik graag een muur en plafond laten overschilderen. De woonkamer is 8 x 4 meter. De lekkage is inmiddels verholpen.
dinsdag 7 januari 2020

Krakelee / stucwerk herstellen vervolgens behangen badkamer

het betreft een badkamer met schuine kanten en smal plafonnetje met 4 inbouwspots, en 2 draai/kiep ramen. Op dit moment wanden en plafond van gips en gesausd. Er zijn scheurtjes en krakelee ontstaan! totaal ongeveer 10 m². Het is de bedoeling dat de schade wordt hersteld en het opnieuw wordt behangt met renovlies.
vrijdag 3 januari 2020

Schilderwerk buiten

De 2 raamkozijnen aan de achterzijde van de woning moeten worden geschilderd. Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsofferte.
vrijdag 3 januari 2020

Plafond spuiten met latex

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. We hebben het plafond laten stucen en daarna 4 maal zelf overgeverfd, echter blijven strepen zichtbaar en willen we dus een laag latex laten spuiten. Het gaat om totaal 60 m2.
maandag 30 december 2019

Tafel overspuiten of verven

Tafel in een andere kleur lakken/spuiten/verven

Partners

Partners van Casius