Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woning buitenshuis schilderen:

Woning buitenshuis schilderen

Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor het impregneren en schilderen van de gevel. De woning is 11 meter lang en ongeveer 8 a 9 meter breed.
Onze klant uit Veenwouden (Friesland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning buitenshuis schilderen uit heel Nederland:

Rookkanaal aanleggen in een hoekwoning

Ik overweeg om de houtkachel Livin'flame Flora aan te schaffen. Ik wil die dan laten plaatsen aan de zijgevel in onze woning. Er moet een afvoerpijp worden geplaatst met een doorvoer door de zijgevel en buitenshuis een pijp recht omhoog tot aan het dak. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Riolering buitenshuis wijzigen

Wij zijn bezig met het renoveren van een jaren '20 hoekwoning. Een van de zaken daarbij is het vernieuwen van de aansluiting van de riolering. De huidige aansluiting loopt achter het huis maar moet vervallen omdat daar een aanbouw komt. De afvoer van het nieuwe toilet en de meeste vuilwater-afvoeren worden naar de voorkant van de woning verplaatst. Voor het huis ligt de gemeentelijke riolering (zo’n 2 meter van de gevel, KLIC-gegevens van het Kadaster zijn aanwezig). De hemelwaterafvoer is er al op aangesloten. We laten de riolering buiten de woning graag omleggen en aansluiten op de gemeentelijke riolering. We willen een afspraak maken en de klus dan laten beoordelen en bespreken. We horen graag of er een vergunning moet worden aangevraagd. Wij kunnen eventueel zelf het graafwerk verzorgen. Binnenshuis gaan we de afvoeren zelf aanleggen en aansluiten. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een prijsindicatie.

Aardpen slaan voor zonnepanelen

Slaan van een aardpen buitenshuis t.b.v. aparte aarding zonnepanelen. Aardpen t.b.v. de normale elektra van de woning is aanwezig.

Voegwerk buitenshuis

Graag maak ik een afspraak met een vakman die de gevel van mijn tussenwoning kan controleren. De voegen zijn op meerdere plekken slecht en dienen te worden vervangen. De woning is ongeveer 5 meter breed en heeft 2 woonlagen.

Schoorsteen in en buitenshuis verwijderen

Schoorsteen buiten en binnen op zolder verwijderen en dak weer dichten. Het is een pannendak. Er zijn pannen beschikbaar. Woning is van 1924. Er zijn foto's beschikbaar.

Diverse klussen binnen- en buitenshuis i.v.m. verkoop woning.

Diverse klussen binnen- en buitenshuis in verband met de verkoop van de woning. Onder andere: sierbestrating in de tuin aanleggen, problemen van de afzuiging keuken verhelpen, vocht / lekkage bij een muur, stucwerk op een muur aanbrengen.

Aardpen slaan jaren´30 woning

Onze waterleiding wordt vervangen, buitenshuis, en na een keuring van onze aarde blijkt dat deze nog op de waterleiding is aangesloten. Na het vervangen van de waterleiding met een kunststof leiding zal de aarde dus niet meer werken. Daarom is het vereist om een aardpen te laten slaan zodat de aarding middels deze kan plaatsvinden. Graag wil ik op korte termijn een afspraak maken om de aardpen te slaan en een kostenoverzicht hiervoor. Ter info er is een luik naar de kruipruimte onder de meterkast/ingang gang.

Gevelplaten vervangen

Ik wil mijn boeiboorden buitenshuis laten vervangen. Het liefst door een duurzaam materiaal, zoals Trespa. Het is een geschakelde patio-woning. De woning heeft een plat dak. Graag advies over de mogelijkheden en een afspraak om de maten op te komen meten.

Diverse verbouwingen

Aantal dingen in de woning moeten worden opgeknapt/verbouwd. Badkamer moet vervangen worden: nieuw sanitair, tegelwerk, leidingen etc. De nieuwe keuken moet afgewerkt worden (betegeld). De kozijnen moeten geschilderd worden (buitenshuis). WC beneden renoveren en wij zouden graag meer te weten willen komen over de mogelijkheden van de zolder. Het betreft een tussenwoning. Graag willen we een indicatie van de kosten.

Het schilderen van deuren en kozijnen ...

Het schilderen van deuren en kozijnen buitenshuis. Graag offerte voor alleen bovenverdieping en offerte voor complete woning inclusief garagedeur. Al het schilderwerk zou van wit naar donkergrijs geschilderd moeten worden. Het gaat om 6 kozijnen boven van ca. 1.00m x 1.50m (waarvan 5 uitzetramen) en beneden 1 groot voorraam + voordeur, achter 1 schuifpui, achterdeur en 3 ramen van ca. 1.00m x 1.20m (1 draaikiep) en 2 ramen van ca. 1.20m x 1.20m