Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Sneek of directe omgeving.

170 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenkant woning schilderen, woonkamer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Sneek:

4 Deuren en kozijnen verven

Ik wil graag 4 deuren en kozijnen laten schilderen, daar van is 1 deur van kunststof en 3 van hout. Er is 1 kozijn van hout en 3 van metaal. Het betreft een hal.

Appartement vloer schilderen

Nieuwbouw appartement 50 m2. Primer en/of schilderen cement dekvloer. Minimaal 2 lagen verf/coating. Voorkeur voor 2 componenten verf.

Woning behangen

Voor- en achterkamer behangen op muren met weinig hoeken. Ik verwijder zelf het oude behang, maar eventuele oneffenheden moet dan nog wel worden weggewerkt. Koop zelf het vliesbehang. Het betreft een flat. Totale oppervlakte van de woning is 74 m2. Gaat om ongeveer 35 m2. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Andere ondergrond

Stucwerk spuiten

Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Trappen renoveren

Ik zoek een partij die mijn twee open trappen kan renoveren. Ze moeten of opnieuw geschilderd, gelakt, of bekleed worden.

Boeidelen schilderen

Het gaat om de boeidelen schilderen aan de voorkant en achterkant van de woning. Gezien de hoogte (9 meter) zal een hoogwerker nodig zijn. Bij elkaar ongeveer 28 meter aan boeidelen. Er zijn ook nog 2 stukjes hout in de punt dat geschilderd mag worden (ongeveer 6 m2 totaal). Materialen voord de vakman.

Gladde muren wit spuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement, waarvan 105 m2 wanden wit gespoten moet worden, het liefste niet te duur. Wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Afspuiten met Latex

Woonkamer sauzen en ander schilder- en onderhoudswerk

Ik wil graag de woonkamer laten sausen (wanden en plafond - ongeveer 80 m2), wat schilderwerk (kozijnen binnen) en diverse klusjes in verband met verkoop. Graag wat kleine herstelwerkzaamheden aan de muren en de deur.

Behang verwijderen en schilderen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. We hebben 2 muren waar behang op zit. De behang moet van de muur afgehaald worden en wit geverfd.

Binnendeuren laten spuiten

Ik heb 5 deuren 4 slaapkamer en 1 badkamer die moeten bewerkt en gespoten worden, graag offerte per mail en niet telefonisch.

Muren en plafond sauzen

De muren en woonkamer van ons appartement moeten gewit worden. De muren zijn voorzien van structuurbehang (wit). Ik zorg zelf voor de muurverf. De wanden zijn ongeveer 30 vierkante meter. Daarnaast ook het plafond witten, dit is 46.5 m2 plafond.

Zolder latexen

Zolder compleet bekleed met gipsplaten, sluitwerk met latex. Startdatum vanaf 17 september 2014 wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Gedeeltelijk schilderen van de woning

De houten delen van 2 puntdaken schilderen, inclusief koof. Daar waar nodig ook renoveren. Op Google Maps is te zien hoeveel werk het is. In het verleden heb ik het laten doen en deden 3 schilders er 1 week over.

Slaapkamer behangen

Een slaapkamer behangen. Let op is wel veel vakwerk, geen grote banen.

Muren schilderen

De keukenmuur en de hal schilderen. Er zit muur papier op van de vorige bewoners en die wil ik graag verwijderen. Ik wil het graag in roomkleurige verf schilderen. Andere adviezen zijn ook welkom. Ik sta open voor nieuwe dingen om de hal en keuken meer warmte te geven.

Buitenschilderwerk woning

Het gaat om het buitenschilderwerk van een tussenwoning, 5 kozijnen, 3 deuren en wat houtwerk buiten, zowel boven als beneden.

Behangen slaapkamers

Het behangen van 3 slaapkamers. Behang kan eventueel geleverd worden. 1 kleine kamer en 2 normale kamers.

Wij hebben een hoekhuis, de punt ...

Wij hebben een hoekhuis, de punt (zijkant) is van hout, net als de kozijnen. alle oude verflagen moeten er af, en alles moet opnieuw in de verf. Het gaat alleen om het houtwerk buitenom.

Het betreft het schilderen van een 2.40 ...

Het betreft het schilderen van een 2.40 m breede en 1.60 m h0ge dakkapel op de eerste verdieping aan de zuidzijde van mijn grachtenwoning. De zijkanten van de dakkapel zijn met trespa bekleed en bestaat uit vier ramen met elk een bovenraampje.

Opnieuw schilderen van de binnenmuren in ...

Opnieuw schilderen van de binnenmuren in andere kleuren. Er zit glasvezelbehang op de muren. Het zijn rechte muren. In verband met de kleurstelling moeten de muren 2 x gesaust worden. Graag met muurverf met een "eierglans" ivm het makkelijker afnemen van vieze plekken.