Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor plafond en eventueel de muren witten:

Plafond en eventueel de muren witten

Ik krijg op 1 februari de sleutel van mijn nieuwe woonplek. Ik wil daar het plafond in de woonkamer van ongeveer 35 m² laten witten. Ik overweeg om ook de wanden te laten schilderen. De ruimte is ongeveer 8 x 5 meter groot en 2,4 meter hoog. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen.
Onze klant uit Rauwerd (Friesland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond en eventueel de muren witten uit heel Nederland:

Behang verwijderen en glad stucen inclusief plafond

Ik wil in een slaapkamer het behang eraf (er zit 1 geverfde laag op) en gladde witgestucte muren, zo ongeveer 40m2. De vloer plakken wij zelf af. Ook zit er een zachtboard plafond in, dat moeten gladgestucte gipsplaten worden, ongeveer 16m2.

Overspuiten plafond met latex

Ik heb spackspuitwerk op mijn plafond, dit is al een keer overgeschilderd. Nu heb ik recentelijk mijn muren geverfd en is mijn plafond niet meer wit genoeg. Dit valt nu op. Dus ik wil graag dat mijn plafond weer spierwit wordt. Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Houtkachel, schouw en rookkanaal verwijderen en muren afwerken

Verwijderen rookkanaal begane grond. Afdichten rookkanaal begane grond en dak tegen inregenen en ongedierte. Of met kap of volledig verwijderen. Verwijderen van "schouw" en muren en plafond afwerken. Verwijderen van balken, tegeltjes en opgeplakte "bakstenen'' plus vloertje (circa 1.20 meter) waar de kachel op staat graag specificeren. Afhankelijk van de prijs doen wij dit zelf. Ik ga graag in overleg. De hoek bovenin willen wij graag ook weg hebben en er een normale muur-plafond overgang van maken. Rookkanaal loopt door naar 1 ste verdieping, zolder en dak. Indien de prijs goed is en indien mogelijk willen de op de eerste verdieping het rookkanaal ook weg hebben. Deze valt nu in een kast en zo wordt er meer kast ruimte gecreëerd.

Twee slaapkamers na lekkage sausen

Ik wil een deel van de muren van 2 slaapkamers na lekkage gaan sausen. Het gaat om een stuk van ongeveer 2 wanden en een stuk plafond voor beide kamers dus ongeveer 25 m2. Die vochtplek moet ook een beetje behandeld worden.

Stucen van muren en plafond

Stucen muren en plafond: Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gang en trap schilderen

Ik wil de muren en plafond van mijn halletje met latex verven. Ik wil de trap wit geverfd hebben en de muren aan weerszijden van de trap latex en. Ik wil op de gang eerste verdieping de muren wit latex en. Ik stuur een mail met de vierkante meters.

Renovatie in het voorjaar

Ik ben een grondige renovatie van mijn woning in Voorschoten van plan. Ik zoek hiervoor een passend bedrijf. Ik wil graag een afspraak op vrijdag 8 december of zaterdag 9 december met jullie maken om de plannen te bespreken en de woning te bezoeken. Het gaat om een woning, twee-onder-een-kap met een tuin aan het water. Ik ben het volgende van plan: BEGANE GROND: Nieuwe voordeur. De tegelvloer eruit halen en vervangen door een houten vloer. De gehele entree vervangen, toegang tot de woonkamer verbreden (dragende muur). Toilet geheel vervangen. Houten vloer leggen. Tegelvloer in entree, toilet en keuken. Nieuwe keuken installeren (willen wij in Duitsland aankopen). Doorgang van woonkamer naar keuken aanzienlijke verbreden (dragende muur). Spoelkeuken in de garage installeren die naast de keuken ligt. Doorgang van keuken direct naar spoelkeuken (dragende muur) met schuifdeur. Een serre aan de woonkamer aanbouwen met dezelfde houten vloer. Konijnenhok in tuin en antieke lantaarnpaal in tuin verwijderen. ALLE VERDIEPINGEN: Versterkte geluidsisolatie naar de buren: het huis is oud, de Tussenmuur een enkele laag baksteen: wat zijn de mogelijkheden om dit te moderniseren? Alle muren glad trekken en met pastelkleuren verven. Plafonds witten en bijwerken waar nodig. Kozijnen mat wit lakken. Binnendeuren vervangen waar nodig. 1e VERDIEPING: Bodem vervangen: deels tegel, deels laminaat. Moet hout worden, afgezien van de badkamer. Inschatting van de draagkracht van de vloeren. We hebben een moderne en vrij zware boxspring. Die had je nog niet in 1935 en we willen niet op de begane grond eindigen. Een wasruimte, kleine kamer, wordt kleedkamer: inbouwkasten. Badkamer nieuw inrichten. Douche met glazen wand. Vloer vervangen. ZOLDER VERDIEPING: Vervangen gootsteenblok in iets wat in lijn is met de badkamer op de 1e verdieping. Verven plafond en balken.

Twee slaapkamers na lekkage sausen

Door een lekkage vanuit het dak zijn er vochtplekken op twee onderliggende slaapkamers. Ik wil de vochtplekken laten behandelen en de muren en het plafond laten sausen.

Latex spuiten op wanden en plafonds

Graag ontvang ik een offerte voor het spuiten van de plafonds en de muren. Wanden Vierkante meter: 450 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Muren verven

Het gaat om de muren en het plafond van de woonkamer en trap. Het gaat om circa 55 m2 muur en 30 m2 plafond. Kleur wit.

Partners

Partners van Casius