Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerk buitenom:

Schilderwerk buitenom

4 jaar geleden is het huis buitenom geheel en grondig geschilderd door een erkend schilderbedrijf. Het huis moet nu opnieuw geschilderd worden buitenom. Het betreft een hoekwoning met een berging en schuur. Het gaat om 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een erker, openslaande deuren, een voor- en schuurdeur en de boeidelen rondom het platte dak. Dit is ongeveer 24 strekkende meter.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerk buitenom uit heel Nederland:

Schilderwerk buitenom de woning

Schilderen van raam en deurkozijnen buitenom. Werkzaamheden: 3 deurkozijnen plus bovenraampje 5 kleine raamkozijntjes 9 middelgrote raamkozijnen Openslaande delen blauw, overig kozijnen wit Kunt u het voorwerk (schuren, schoonmaken) apart vermelden in de offerte?

Glas- en schilderwerk vervangen

Woning buitenom schilderen, het is een eengezinswoning en het gaat om de voor- en achterkant, zowel begane grond als de eerste verdieping. Eventueel willen we ook het glas laten vervangen van de bovenverdieping, indien het budget dit toelaat.

Schilderwerk buiten

Houtwerk buitenom schilderen en eventueel kleine reparaties. Betreft een tussenwoning. Achterzijde alleen de bovenverdieping met kozijnen en goot omlijsting. Voorzijde: begane grond en eerste verdieping. Voordeur en aantal kozijnen. 1 Dakkapel en omlijsting van goot.

Onderhoud schilderwerk

Repareren van blazen/scheuren in verfwerk van daklijsten en boorden. Vrijstaande woning 10 x 8 meter ongeveer. Met name op plaatsen waar de zon inwerkt. Woning is twee jaar geleden geheel buitenom geschilderd maar kennelijk niet goed in verband met de hierboven geschetste problemen. Waarschijnlijk een dag of twee werk. Zoeken iemand/bedrijf die vakwerk levert en die traceerbaar is (meer dan enkel 06 nummer).

Schilderwerk buitenom

We zouden graag ons huis buiten om geschilderd willen hebben. Het gaat dan aan de voorkant om de deur, het raam beneden en 3 ramen op de 1e etage. Aan de achterkant gaat het om het keukenraam en een stuk dakrand van de keuken. Op de eerste etage om 3 ramen. En op de zolderetage om een complete dakkapel..

Bovenverdieping schilderen buitenom

Bovenverdieping woning schilderen. 2 dakkappellen ( 1 VAN 3.5 M EN 1.5 M ), Boeidelen, 1 raam van ongeveer 2.5 m x 1.2 m en 1 raam van ongeveer 1.5 m x 1.2 m Ik zoek een goede vakman! Schilderwerk uitvoeren wanneer het weer het toelaat (optimaal).

schilderwerk buitenom

Op de bovenverdieping van mijn woning het houtwerk schilderen.

Wij wonen op de 1e en 2e etage. Graag ...

Wij wonen op de 1e en 2e etage. Graag zouden wij het schilderwerk buitenom door u laten verzorgen. De onderdorpels zijn hard toe aan aan verflaag, anders gaat het hout eraan. Daarom zoeken wij iemand die op de korte termijn ons huis wil schilderen (Vijf kozijnen, de bijbehorende onderdorpels en twee daklijsten)

Al het schilderwerk buitenom moet gedaan ...

Al het schilderwerk buitenom moet gedaan worden, het is 6 jaar geleden gebeurd. Waar nodig moeten de bestaande verflagen verwijderd worden, dit ter beoordeling van de vakschilder. Aan de achterzijde van het pand is sprake van houtrot, voorzijde niet bekend.