Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Leeuwarden of directe omgeving.

973 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, trappen schilderen, behangen 200 m2, muren en plafonds schilderen, schilderen van plafonds en trapgat, buitenschilderwerk, buitenschilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Leeuwarden:

Glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen

Wij ontvangen graag voor onze nieuwbouw woning een offerte aan voor glasvezelbehang incl. schilderwerk gaat om 3 etages met rechte kamers met op zolder een plat dak. De woning is nog in aanbouw, maar het gaat om ca. 450 m2.

Trappen schilderen

Schilderen en afwerken van twee open trappen. Per trap zo'n 15 treden. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Woning laten schilderen

Schilderen van de gehele woning (binnenkant). Muren ongeveer 212 m2, betonnen vloer 100 m2 (wil ik met Epoxy laten doen), plafond ook 100 m2, raamkozijn ongeveer 10 m2 en badkamer 6 m2. Kunt u apart in de offerte vermelden wat de meerprijs is voor het leveren van verf en dergelijke?

Schilderwerk aan een pand

Het betreft het schilderen van 13 raamkozijnen waarbij 6 kozijnen 2 luiken hebben. Het hoogte raam is op 11 meter en er kan aan de voor- en achterzijde van het pand een steiger geplaatst worden. De voordeur willen wij ook graag laten aanpakken.

Buitenschilderwerk

Wij willen graag dat onze betonnen dakgoot (voor en achter), 4 luiken, kozijnen het houtwerk aan de achter- en deels voorkant opnieuw worden geschilderd. De beneden verdieping schilder ik zelf. De woning is goed bereikbaar.

Buitenschilderwerk woning

Het schilderen van drie buitendeuren en 6 kozijnen. Inclusief 5 draairamen. Het bestaande schilderwerk is grotendeels slecht, dit met name van de kozijnen aan de bovenzijde. Het nieuwe schilderwerk hoeft geen hoogstandje te worden, maar enkel zodanig dat het op het zicht netjes is en acceptabel voor verkoop van de woning. In afwachting van reactie. Met vriendelijke groet,

Gehele woning schilderen van buiten

Schilderen van alle kozijnen, boeidelen, erker en deuren van een twee onder een kap woning met uitbouw.

Schilderwerk buitenom

4 jaar geleden is het huis buitenom geheel en grondig geschilderd door een erkend schilderbedrijf. Het huis moet nu opnieuw geschilderd worden buitenom. Het betreft een hoekwoning met een berging en schuur. Het gaat om 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een erker, openslaande deuren, een voor- en schuurdeur en de boeidelen rondom het platte dak. Dit is ongeveer 24 strekkende meter.

Alle muren van het appartement behangen

Alle muren van het appartement behangen, ik stuur als bijlage een plattegrond mee van de woning.

Deur en kozijnen schilderen

1 binnendeur en 3 kozijnen binnen ongeveer 130 bij 100 cm. Alles is nog niet lang geleden van kunststof voorzien. Alleen had ik het liever wit gehad in plaats creme

Behangen van patroonbehang

Ik zou graag de kosten willen weten van het laten behangen van een gladde witte muur van ongeveer 10 meter lang en 2.20 meter hoog, met licht dun behang met een reliëf van de Gamma.

Latex spuiten plafond

De vloer en wanden zijn reeds afgeplakt, alleen verfspuiten van een spack plafond in woonkamer op begane grond, oppervlakte is ongeveer 30 m2. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk op wanden en plafonds

We overwegen een huis te kopen en willen graag een idee van de prijs hebben als we er de wanden en plafonds laten opfrissen. Het gaat om 150 m² wamden en 150 m² plafonds waar spackspuitwerk op zit. We willen er latex spuitwerk op. De vloeren moeten afgeplakt worden. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Nieuwbouwwoning latexen

Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Behangen van een appartement

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het behangen van een appartement van ongeveer 40 m2.

Woonkamer en trapgat laten behangen

Ik wil graag mijn woonkamer en trapgat laten behangen. Dit betreft een oppervlakte van +/- 60 m2.

Woning behangen en sausen

De woning van ons moet behangen worden en gesaust.

Muren egaliseren en verven

Ik zou graag de muren in mijn slaapkamer glad laten maken met "alabastine muurglad". Daarna wil ik de muren en plafonds laten schilderen. Ik schat de oppervlakte op 30 m2. Op dit moment zijn het kale betonnen wanden en het plafond is in het verleden gesausd. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond schilderen en muren behangen

In een woning van in totaal 110 m2 wil ik graag de plafonds laten schilderen en de muren laten behangen. Eventueel wil ik ook haarscheurtjes in stuc wegwerken. Geen hoekjes en gaten. Vanaf 2e helft augustus. Behang- en verf keus in overleg.

Nieuwbouw woning behangen en sauzen

Voor onze nieuwbouwwoning in Leeuwarden zijn we op zoek naar een bedrijf dat het gehele huis kan behangen met glasvlies of renovlies. We willen graag dat jullie in elk geval - de wanden voorstrijken - het glasvlies aanbrengt - de wanden saust in de gewenste kleur - de naden afkit. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 330m2. Waarschijnlijk krijgen we de sleutel half juli en we willen het dan ook graag vlot behangen hebben. Is dit voor jullie mogelijk? Wat zou het kosten?

Renovliesbehang aanbrengen en verven

Het gaat om een nieuwbouwwoning in Leeuwarden. Datum oplevering 11 juli 2016. Het is de bedoeling dat e.e.a. z.s.m. na oplevering wordt gedaan. Het betreft, volgens mijn berekening, zo'n 166 m2 (begane grond en 1e verdieping).

Babykamer behangen

Ik wil graag een deel van mijn babykamer laten behangen met een patroontjesbehang. Het gaat om een muur van 360 bij 260 centimeter en het oude behang is al verwijderd. De materialen heb ik al dus ik zoek alleen nog een vakman. Het liefst iemand die binnen een week de klus kan klaren.

Behangen van de berging

Graag zou ik mijn berging in de hal willen laten behangen met geschilderd glasvezelbehang. Het gaat om 4 wandjes van ongeveer 2.50 meter hoog, ongeveer 2.50 meter breed en 1 wandje is ongeveer 1.30 meter breed in verband met de deur.

Slaapkamer behangen

Ik wil mijn slaapkamer behangen. De afmetingen zijn als volgt: Muur 1 : 3 meter bij 2.50 hoog; Muur 2 : 4 meter bij 2.50 hoog; Muur 3 : 5 meter bij 2.50 hoog; Muur 4 : 3 meter bij 0.66 hoog. Het behang dat ik wil aanschaffen is effen en heeft een patroon. Er zijn 2 muren met schuine stukken en tegen muur 4 is er een verwarming gemonteerd.

Badkamerplafond opfrissen

Het plafond in onze badkamer is ongeveer 2 bij 4 meter. Wij hebben een ventilatie-unit hangen en ventileren ook door een raampje open te zetten. Toch zijn er op het plafond in de hoeken lichte schimmelplekken te zien. Wij willen het plafond met een goede schimmelwerende verf laten schilderen. Langs het plafond zijn plinten gespijkerd, waar roestvorming van de spijkers te zien is. We willen de plinten laten verwijderen, opnieuw laten plaatsen met rvs nagels en dan ook laten schilderen. Verder willen we hier vragen om mee te denken over een betere ventilatie. Er moet misschien een rooster in de badkamerdeur worden geplaatst.