Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Leeuwarden of directe omgeving.

942 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Leeuwarden:

Appartement laten schilderen

Mijn appartement moet helemaal geschilderd worden, kamer met keuken, gang, badkamer en 2 slaapkamers. Plafonds en muren. Woonoppervlakte is ongeveer 100 m2. De verf koop ik zelf, maar de rest van het materiaal zal u mee moeten nemen.

Buitenschilderwerk

Ik heb 6 kozijnen die geschilderd moeten worden. Op de begane grond 2, op de 1e verdieping 3 en op de 2e verdieping 1. Aan de buitenkant.

Badkamertegels verven

De badkamer is van de grond tot aan het plafond betegeld. De lengte is 34.10 m2 en de breedte 23.00 m2 waar bij de breedte aan de ene kant een raam zit en aan de andere kant de deur. De bestaande tegels zijn pergamon glimmend. We willen ze graag grijs/antraciet.

Schilderwerk huiskamer

De wanden in de huiskamer sausen en vijf binnen deuren verven. De woonkamer is 25 m2 en in zal voor de verf zorgen. Graag een offerte.

Behang werkzaamheden

Oppervlakte ongeveer 40 m2. Er zit momenteel glasvezel behang op de muur. Hiervoor in de plaats moet voor een deel verf en stenen/hout behang komen. Graag een offerte hiervoor

Glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen

Wij ontvangen graag voor onze nieuwbouw woning een offerte aan voor glasvezelbehang incl. schilderwerk gaat om 3 etages met rechte kamers met op zolder een plat dak. De woning is nog in aanbouw, maar het gaat om ca. 450 m2.

Trappen schilderen

Schilderen en afwerken van twee open trappen. Per trap zo'n 15 treden. Graag een complete offerte inclusief materialen.

Woning laten schilderen

Schilderen van de gehele woning (binnenkant). Muren ongeveer 212 m2, betonnen vloer 100 m2 (wil ik met Epoxy laten doen), plafond ook 100 m2, raamkozijn ongeveer 10 m2 en badkamer 6 m2. Kunt u apart in de offerte vermelden wat de meerprijs is voor het leveren van verf en dergelijke?

Schilderwerk aan een pand

Het betreft het schilderen van 13 raamkozijnen waarbij 6 kozijnen 2 luiken hebben. Het hoogte raam is op 11 meter en er kan aan de voor- en achterzijde van het pand een steiger geplaatst worden. De voordeur willen wij ook graag laten aanpakken.

Buitenschilderwerk

Wij willen graag dat onze betonnen dakgoot (voor en achter), 4 luiken, kozijnen het houtwerk aan de achter- en deels voorkant opnieuw worden geschilderd. De beneden verdieping schilder ik zelf. De woning is goed bereikbaar.

Buitenschilderwerk woning

Het schilderen van drie buitendeuren en 6 kozijnen. Inclusief 5 draairamen. Het bestaande schilderwerk is grotendeels slecht, dit met name van de kozijnen aan de bovenzijde. Het nieuwe schilderwerk hoeft geen hoogstandje te worden, maar enkel zodanig dat het op het zicht netjes is en acceptabel voor verkoop van de woning. In afwachting van reactie. Met vriendelijke groet,

Gehele woning schilderen van buiten

Schilderen van alle kozijnen, boeidelen, erker en deuren van een twee onder een kap woning met uitbouw.

Schilderwerk buitenom

4 jaar geleden is het huis buitenom geheel en grondig geschilderd door een erkend schilderbedrijf. Het huis moet nu opnieuw geschilderd worden buitenom. Het betreft een hoekwoning met een berging en schuur. Het gaat om 6 raamkozijnen met diverse afmetingen, een erker, openslaande deuren, een voor- en schuurdeur en de boeidelen rondom het platte dak. Dit is ongeveer 24 strekkende meter.

Alle muren van het appartement behangen

Alle muren van het appartement behangen, ik stuur als bijlage een plattegrond mee van de woning.

Deur en kozijnen schilderen

1 binnendeur en 3 kozijnen binnen ongeveer 130 bij 100 cm. Alles is nog niet lang geleden van kunststof voorzien. Alleen had ik het liever wit gehad in plaats creme

Behangen van patroonbehang

Ik zou graag de kosten willen weten van het laten behangen van een gladde witte muur van ongeveer 10 meter lang en 2.20 meter hoog, met licht dun behang met een reliëf van de Gamma.

Latex spuiten plafond

De vloer en wanden zijn reeds afgeplakt, alleen verfspuiten van een spack plafond in woonkamer op begane grond, oppervlakte is ongeveer 30 m2. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk op wanden en plafonds

We overwegen een huis te kopen en willen graag een idee van de prijs hebben als we er de wanden en plafonds laten opfrissen. Het gaat om 150 m² wamden en 150 m² plafonds waar spackspuitwerk op zit. We willen er latex spuitwerk op. De vloeren moeten afgeplakt worden. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Nieuwbouwwoning latexen

Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Behangen van een appartement

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het behangen van een appartement van ongeveer 40 m2.

Woonkamer en trapgat laten behangen

Ik wil graag mijn woonkamer en trapgat laten behangen. Dit betreft een oppervlakte van +/- 60 m2.

Woning behangen en sausen

De woning van ons moet behangen worden en gesaust.

Muren egaliseren en verven

Ik zou graag de muren in mijn slaapkamer glad laten maken met "alabastine muurglad". Daarna wil ik de muren en plafonds laten schilderen. Ik schat de oppervlakte op 30 m2. Op dit moment zijn het kale betonnen wanden en het plafond is in het verleden gesausd. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond schilderen en muren behangen

In een woning van in totaal 110 m2 wil ik graag de plafonds laten schilderen en de muren laten behangen. Eventueel wil ik ook haarscheurtjes in stuc wegwerken. Geen hoekjes en gaten. Vanaf 2e helft augustus. Behang- en verf keus in overleg.

Nieuwbouw woning behangen en sauzen

Voor onze nieuwbouwwoning in Leeuwarden zijn we op zoek naar een bedrijf dat het gehele huis kan behangen met glasvlies of renovlies. We willen graag dat jullie in elk geval - de wanden voorstrijken - het glasvlies aanbrengt - de wanden saust in de gewenste kleur - de naden afkit. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 330m2. Waarschijnlijk krijgen we de sleutel half juli en we willen het dan ook graag vlot behangen hebben. Is dit voor jullie mogelijk? Wat zou het kosten?