Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Drachten of directe omgeving.

487 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appelscha, Bolsward, Dokkum, Drachten, Franeker, Gorredijk, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien, gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Drachten:

Glad stucen en opleveren met latex in kleur hal en kamer

Wil graag de woonkamerwand en hal (30 m2) glad hebben en indien mogelijk in kleur opgeleverd. Momenteel zit er oud stucwerk op de muren. Als afwerking graag stuc en afwerken met latex (spuiten).

Wanden in de woning latexspuiten

Wanden woning laten spuiten. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Glasvezel aanbrengen in het trappenhuis en gang sauzen

Het trappenhuis en de gang moeten beplakt worden met glasvezel, het glasvezel hebben wij zelf al. Daarnaast zou het ook top zijn als het nog gesaust kon worden. Wij hebben zelf geen trapsteiger. Het oppervlak is ongeveer 18 m2.

Kantoormuren sauzen

Ik wil graag een kantoor ruimte laten sauzen. Oude muren opnieuw sauzen, niet ernstig bevuild: 110 m2, 270 hoog. Nieuwe gipsplaatwanden: 110m2 . Zie ook fotos op funda business: Hier zijn de wanden nog niet geplaatst.

Buitenschilderwerk

Vier jaar geleden is het houtwerk van de tussenwoning voor het laatst geschilderd. Graag zou ik of alleen boven, 4 kozijnen met diverse afmetingen, of de gehele woning, 8 kozijnen met diverse afmetingen en een voor- en achterdeur laat schilderen.

Schilder- en behangwerk wanden en plafond

De vraag is of je plafondplaten van beton met richels erin, die gespoten zijn, kunt behangen met vliesbehang en kunt stucen en/of er fijn schuurwerk op aanbrengen. Op de wanden zit al vliesbehang. Delen zijn beschadigd dus die banen moeten hersteld of vervangen worden. Ik weet niet om hoeveel m2 het gaat. Op afspraak kunt u de woning bezichtigen en offerte maken.

Wanden in de nieuwbouwwoning latexspuiten

Wanden: 200 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangklare prefab woning schilderen

Schilderen of spuiten van de wanden van een nieuwbouwwoning. Het gaat om 1 woonkamer, de hal/trapgat en 3 slaapkamers. (Afmeting niet precies bekend). Woning wordt behangklaar opgeleverd. Graag advies en totaalprijs.

Watervlek behandelen en plafond sauzen

Bij werkzaamheden aan de cv op de zolderverdieping is er lekkage ontstaan. Hierdoor is een watervlek in het eronder gelegen spackplafond gekomen van ongeveer 2 m². Ik wil die vlek laten voorbehandelen (isoleren) en daarna het plafond van 4,5 x 2,25 meter laten witten. Ik ontvang graag een aanbieding per email.

Plafond sauzen en muur met glasvezel behangen

Sauzen van een plafond van ongeveer 45 m2. Muur met glasvezel behangen van ongeveer 8 meter.

Schilderen van dakkapellen

Opnieuw in de verf zetten van 2 dakkapellen. Verf is aanwezig. Moet alleen even gebeuren. Makkelijk bereikbaar van de kappellen betreft een tussenwoning.

Behangen en sauzen in huis

Ik wil de woonkamer, slaapkamer op de begane grond, keuken, hal, de trapopgang tot in de nok en de overloop laten behangen met vliesbehang. In totaal gaat het om 50 m2. De wanden zijn niet behangklaar. Het oude behang, bouwbehang, moet eerst afgestoomd worden. Dit wil ik ook graag in de offerte meegenomen zien. Verder zijn er nog twee slaapkamers waarvan de wanden gesausd moeten worden, dit kan over het oude behang heen worden aan gebracht.

Sauswerk aanbrengen op binnenmuren

In een net opgeleverd appartement van 2 etages en een woonoppervlak van 175 m2 dienen de wanden gesaust te worden. Voor zover wij weten zijn de plafonds al gedaan.

Spuiten van wanden en plafonds met latex

De woning is leeg we moeten wel eerst het behang afstomen dan willen wij graag dat alles met latex wordt gespoten. Als het goed is krijg ik 12 mei de sleutel van de woning. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 90m2

Plafond herstellen na lekkage

Wij hebben lekkagekringen in ons plafond van de badkamer. Mijn vraag is wat de kosten zijn om dit weer te herstellen. Het is een stenen plafond met structuur. De afmeting van het totale plafond is zes vierkante meter, de schade zit in 1 hoek.

Schroten verven of spuiten

Plafond bestaat uit bruine schroten. We willen ze wit maken, graag advies en offerte. Ik schat ongeveer 40 m2 plafond.

Kozijnen en boeidelen huis schilderen

Buitenwerk schilderen. Kozijnen eerste en tweede verdieping, dakkapellen en boeidelen schilderen. De planken op de gevel zijn voorzien van een kunststof laag dus die hoeven niet geschilderd te worden. Foto's zijn bijgevoegd.

Binnen schilderwerk

Betreft prepareren met glasvezel en schilderen nwe slaapkamer 2x6x2,4m en plafond wit. En een wand oude slaapkamer voorzien van glasvezel en sauzen 3x2,40m blauw. Afhankelijk van prijs ook sauzen wanden trapsgat, trap schilderen en gehele benedenverdieping (sauswerk wit).

Behangen van twee appartementen

We hebben twee appartementen gehuurd en deze moeten helemaal opnieuw worden behangen (2 of 3 kamers per appartement).

Huis verven buiten

Twee onder een kap woning buitenom schilderen. Het gaat om kozijnen, deuren en goten. Verder geen houtwerk aan de woning.

Verven dakpunten + goten + rand rond garage

Onze twee dakpunten, inclusief balkon, en de goten dienen geverfd te worden. Vooral de achterkant moet goed nagekeken worden, dit is de zuidkant van het huis. Goten zijn met trap te bereiken. Dakpunten zullen met steiger benaderd moeten worden. Het betreft alleen de bovenkant van het huis. Kleurstelling kan gelijk blijven (RAL 9001). Eventueel kunnen er foto's worden opgevraagd. Rand rond garage met dubbele planken, 3 x 6 meter.

Huis buiten verven

Graag zou ik mijn huis geverfd willen hebben. Het gaat om 7 kozijnen, 2 buitendeuren en 1 garagedeur en 4 dakgoten verven. Er zit geen rothout tussen. Huidige verflaag zit goed vast, dus licht schuren is genoeg.

Schilderklus woonkamer en keuken

De klus bestaat alleen uit het schilderen van de woonkamer en keuken. Betreft de wanden en het plafond. Aantal m2 weet ik niet precies. 21 mei krijgen we de sleutel.

Behangen

Nieuwbouw in Drachten. Betreft het behangen van woonkamer, hal en 2 slaapkamers. Het is in feite een heel appartement. Woonkamer is al 50 m2. Graag vrijblijvend een offerte en totaal prijs. Behang kopen we waarschijnlijk zelf.

Glasvezelbehang plakken in 3 kamers

Glasvezelbehang plakken in 3 slaapkamers. Van ongeveer 3.20 x 3.65, 3.70 x 3.05 en 4.2 x 2.50 meter. De kamers zijn 2.63 meter hoog.