Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Friesland.

153 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, wit latex spuiten binnenmuren van herenhuis uit 1903 (4 verdiepingen), buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Friesland:

zaterdag 13 juni 2020

Behang plakken

Ik wil 3 muren laten behangen. 2 kleine in de huiskamer en de lange in de gang. 1 met een motief en 2 zonder motief.
maandag 18 mei 2020

4 Deuren en kozijnen verven

Ik wil graag 4 deuren en kozijnen laten schilderen, daar van is 1 deur van kunststof en 3 van hout. Er is 1 kozijn van hout en 3 van metaal. Het betreft een hal.
maandag 11 mei 2020

Appartement laten schilderen

Mijn appartement moet helemaal geschilderd worden, kamer met keuken, gang, badkamer en 2 slaapkamers. Plafonds en muren. Woonoppervlakte is ongeveer 100 m2. De verf koop ik zelf, maar de rest van het materiaal zal u mee moeten nemen.
woensdag 6 mei 2020

In leeg huis houten delen en deuren schilderen

Wij willen graag de volgende dingen laten schilderen: het balkenplafond van ongeveer 10 bij 10 meter in de woonkamer (alles is van hout, ook de delen tussen de balken van hout. Dit moet allemaal geschilderd worden), een antieke trap met 13 treden en een kwart draai, en een houten wand met oude 3 oude deuren erin. De wand is ongeveer 2,5 meter hoog en 4 meter lang (met deuren mee berekend). Ik woon er nog niet.
vrijdag 24 april 2020

Barkast schilderen

schilderen van bar kast in zwart ( alleen hout - frame blijven goud ) maat 110*40*140 cm
woensdag 22 april 2020

Een muur schilderen

Het gaat om 1 muur op een slaapkamer, ongeveer 13 m2. Er zit niks op, het is een gewitte muur. Verf laat ik graag regelen.
dinsdag 31 maart 2020

Buitenschilderwerk

Ik heb 6 kozijnen die geschilderd moeten worden. Op de begane grond 2, op de 1e verdieping 3 en op de 2e verdieping 1. Aan de buitenkant.
dinsdag 31 maart 2020

Appartement vloer schilderen

Nieuwbouw appartement 50 m2. Primer en/of schilderen cement dekvloer. Minimaal 2 lagen verf/coating. Voorkeur voor 2 componenten verf.
dinsdag 17 maart 2020

Glad stucen en opleveren met latex in kleur hal en kamer

Wil graag de woonkamerwand en hal (30 m2) glad hebben en indien mogelijk in kleur opgeleverd. Momenteel zit er oud stucwerk op de muren. Als afwerking graag stuc en afwerken met latex (spuiten).
donderdag 27 februari 2020

behangen sausen aflakken nieuwbouw woning

Voor onze nieuw op te leveren woning zoek ik nog een schilder /behanger. Woning bevindt zich in Wordt laatste week mei of 1e week juni op geleverd. Werkzaamheden die we willen laten uitvoeren zijn: 1e verdieping vanaf hal (trapopgang) t/m vloer zolder laten behangen en sausen met renovlies . (badkamer hoeft niet) witte kleur. wanden gips behangklaar opgeleverd aflakken van 9 deuren en bijbehorende kozijnen, stomp 231.5 x 93. 8 deuren in ral 9010 en 1 deur in ral 7016. zijn fabrieks gegrond aflakken trappen, trap begane grond naar 1e verdieping heeft eikenhouten treden en leuningen die dus hoeven niet de rest wel. trap 1e vrdieping t/m zolder compleet aflakken. Trappen zijn fabriek af gegrond graag zou ik (indien belang heeft en agenda vrij in die periode) offertes ontvangen voor bovenstaande werkzaamheden. Verder zou ik globaal horen wat de te verwachten arbeidstijd is, zodat we dit kunnen plannen.
dinsdag 18 februari 2020

Woning behangen

Voor- en achterkamer behangen op muren met weinig hoeken. Ik verwijder zelf het oude behang, maar eventuele oneffenheden moet dan nog wel worden weggewerkt. Koop zelf het vliesbehang. Het betreft een flat. Totale oppervlakte van de woning is 74 m2. Gaat om ongeveer 35 m2. Welk type behang wil je laten plaatsen? Vliesbehang / renovlies Op welke ondergrond moet het behang geplaatst worden? Andere ondergrond
maandag 17 februari 2020

Badkamertegels verven

De badkamer is van de grond tot aan het plafond betegeld. De lengte is 34.10 m2 en de breedte 23.00 m2 waar bij de breedte aan de ene kant een raam zit en aan de andere kant de deur. De bestaande tegels zijn pergamon glimmend. We willen ze graag grijs/antraciet.
maandag 27 januari 2020

Vervangen boeideel 6,5 meter aan achterkant huis

Wij willen dit jaar de buitenkant van ons huis laten schilderen, waaronder de boeidelen. Het blauwe boeideel (zie foto) zal vervangen moeten worden voordat deze geschilderd kan worden. De breedte is ongeveer 6,50 meter. Het materiaal van het nieuwe boeideel weet ik nog niet, maar onderhoudsvrij zou mooi zijn. Werkzaamheden zouden we graag uiterlijk medio april gedaan willen hebben.
zondag 19 januari 2020

Plafond en muren spuiten/schilderen van 72 m2

Het betreft een woonkamer van 3.60 m x 8 m x 2.5 meter. Ik wil daarvan het plafond en de muren laten spuiten/schilderen. Het plafond mag met latex in wit. Muren in 2 lichte tinten goed schoon te maken latex. In de kamer zitten op de lange wanden 2 deuren. Graag prijsopgave incl. voorbereiding (uitnemen plafond etc) In het huis is nooit gerookt en netjes onderhouden. In zijn totaal gaat het om ongeveer 72 m2.
zondag 1 december 2019

Houten wanden spuiten van recreatiewoning

Graag laat ik mijn recreatie woning van hout binnen spuiten met verf op waterbasis op blank hout. Het gaat om een kleine slaapkamer van ongeveer 3 m bij 2 m bij 2 m hoog en een kamer van 10 m (1 kant 3,5 m en de andere kant is 2 m). De ene wand is hoger dan de andere. Ik kan foto’s laten zien. Op 13 januari krijg ik de sleutel, als het kan 14 januari starten want dan is de woning nog leeg. Ik hoor graag wat het gaat kosten. Het gaat om de wanden, maar plafond mag ook meegerekend worden als meerprijs.
zaterdag 21 september 2019

Betonvloer schilderen

Graag laat ik mijn betonvloer in de verf zetten en eventuele putjes opvullen en randen langs de plinten kitten. Het is 46 m2. De vloer is nieuw en schoon en gedroogd. De benodigde materialen heb ik zelf.
zondag 15 september 2019

Schilderen van twee trappen

Schilderen twee trappen, nieuwbouwwoning staan in de grondverf graag ook afkorten randen met de muur.
dinsdag 27 augustus 2019

Schilderen van witte regenpijpen naar zwart/grijs

Gaat om kunststof regenpijpen, nu wit, moeten naar zwart/grijs. Twee van zes meter lengte, vijf van drie meter.
woensdag 21 augustus 2019

Trap verven

Graag zou ik mijn trap van 12 traptreden wit laten schilderen. Er moet eerst geschuurd worden. De verf laat ik graag door de vakman regelen.
maandag 29 juli 2019

Schilderwerk huiskamer

De wanden in de huiskamer sausen en vijf binnen deuren verven. De woonkamer is 25 m2 en in zal voor de verf zorgen. Graag een offerte.
donderdag 25 juli 2019

Trap renoveren

Kale oude trap, met nu nog lijmresten wil ik zo snel mogelijk wit geschilderd hebben of eventueel witte overzet treden laten plaatsen. Simpel en strak. Het liefst zo snel mogelijk. 5 augustus moet ik over in mijn nieuwe woning.
donderdag 11 juli 2019

Steenstrips plaatsen woonkamer muur

Wij willen een 1,5wand (totaal +/- 15m2) met steenstrips (rocks flagstones) laten bekleden. Graag prijsopgave : compleet leveren en aanbrengen, inclusief voorbehandeling ondergrond (verwijderen vliesbehang, voor behandelen, etc,)
zaterdag 22 juni 2019

Behang werkzaamheden

Oppervlakte ongeveer 40 m2. Er zit momenteel glasvezel behang op de muur. Hiervoor in de plaats moet voor een deel verf en stenen/hout behang komen. Graag een offerte hiervoor
dinsdag 28 mei 2019

Buiten schilderwerk

Gisteren hebben wij een offerte geaccepteerd voor het plaatsen voor nieuw glas en zijn daarom opzoek naar een schilder. Het glas wordt in de eerste week van juli geplaatst. Aan de kleurstelling voor veranderd niks. Achter willen wij wit/grijs de huidige achterdeur wordt vervangen door een nieuwe deur die grotendeels uit glas bestaat. Verder bevind zich aan de achterkant nog een raam Graag zou ik een offerte willen voor alleen boven aan de voorkant en een aparte offerte voor alles.
maandag 18 maart 2019

Glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen

Wij ontvangen graag voor onze nieuwbouw woning een offerte aan voor glasvezelbehang incl. schilderwerk gaat om 3 etages met rechte kamers met op zolder een plat dak. De woning is nog in aanbouw, maar het gaat om ca. 450 m2.

Partners

Partners van Casius