Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Friesland.

156 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen, woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten, gevel schoonmaken en bekleden, plafond van bedrijfspand schilderen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Friesland:

zaterdag 21 september 2019

Betonvloer schilderen

Graag laat ik mijn betonvloer in de verf zetten en eventuele putjes opvullen en randen langs de plinten kitten. Het is 46 m2. De vloer is nieuw en schoon en gedroogd. De benodigde materialen heb ik zelf.
zondag 15 september 2019

Schilderen van twee trappen

Schilderen twee trappen, nieuwbouwwoning staan in de grondverf graag ook afkorten randen met de muur.
dinsdag 27 augustus 2019

Schilderen van witte regenpijpen naar zwart/grijs

Gaat om kunststof regenpijpen, nu wit, moeten naar zwart/grijs. Twee van zes meter lengte, vijf van drie meter.
woensdag 21 augustus 2019

Trap verven

Graag zou ik mijn trap van 12 traptreden wit laten schilderen. Er moet eerst geschuurd worden. De verf laat ik graag door de vakman regelen.
maandag 29 juli 2019

Schilderwerk huiskamer

De wanden in de huiskamer sausen en vijf binnen deuren verven. De woonkamer is 25 m2 en in zal voor de verf zorgen. Graag een offerte.
donderdag 25 juli 2019

Trap renoveren

Kale oude trap, met nu nog lijmresten wil ik zo snel mogelijk wit geschilderd hebben of eventueel witte overzet treden laten plaatsen. Simpel en strak. Het liefst zo snel mogelijk. 5 augustus moet ik over in mijn nieuwe woning.
donderdag 11 juli 2019

Steenstrips plaatsen woonkamer muur

Wij willen een 1,5wand (totaal +/- 15m2) met steenstrips (rocks flagstones) laten bekleden. Graag prijsopgave : compleet leveren en aanbrengen, inclusief voorbehandeling ondergrond (verwijderen vliesbehang, voor behandelen, etc,)
zaterdag 22 juni 2019

Behang werkzaamheden

Oppervlakte ongeveer 40 m2. Er zit momenteel glasvezel behang op de muur. Hiervoor in de plaats moet voor een deel verf en stenen/hout behang komen. Graag een offerte hiervoor
dinsdag 28 mei 2019

Buiten schilderwerk

Gisteren hebben wij een offerte geaccepteerd voor het plaatsen voor nieuw glas en zijn daarom opzoek naar een schilder. Het glas wordt in de eerste week van juli geplaatst. Aan de kleurstelling voor veranderd niks. Achter willen wij wit/grijs de huidige achterdeur wordt vervangen door een nieuwe deur die grotendeels uit glas bestaat. Verder bevind zich aan de achterkant nog een raam Graag zou ik een offerte willen voor alleen boven aan de voorkant en een aparte offerte voor alles.
maandag 18 maart 2019

Glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen

Wij ontvangen graag voor onze nieuwbouw woning een offerte aan voor glasvezelbehang incl. schilderwerk gaat om 3 etages met rechte kamers met op zolder een plat dak. De woning is nog in aanbouw, maar het gaat om ca. 450 m2.
maandag 4 maart 2019

Schilderklus buitenwerk

Ik wil graag dit jaar 2 deuren, aantal kozijnen, boeiboorden en overig houtwerk laten schilderen. Betreft volledig buitenwerk van een 2 onder één kap woning.
maandag 4 maart 2019

Renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning.

Ik wil renovliesbehang laten aanbrengen en vervolgens laten sauzen in mijn nieuwbouwwoning. In de bijlage staan de afmetingen erbij. Ondergrond is gipsblokken.
dinsdag 26 februari 2019

Schilder huis en garage buitenom

Het complete schilderwerk buitenom, in een andere kleur dan de huidige. Het houtwerk zal kaal gemaakt moeten worden en op een paar plekjes gerepareerd. De voorkant en achterkant van de woning zijn identiek, achter 1 keukenraamkozijn en de achterdeur, aan de zijkant zit een voordeur en 1 raamkozijn. Ook graag een offerte voor alleen kaal maken van bovenverdieping van het huis . Graag een offerte voor dubbele beglazing afm: 105*85 1 stuk*73 3 stuks*62 1 stuk
zaterdag 16 februari 2019

Schutting laten beitsen

Graag zouden wij ons schutting willen laten beitsen... Zijn 25 delen waarvan 6 aan 1 kant de rest beide kanten beitsen.
zondag 30 december 2018

Woning buitenshuis schilderen

Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor het impregneren en schilderen van de gevel. De woning is 11 meter lang en ongeveer 8 a 9 meter breed.
donderdag 6 december 2018

Badkamer sauzen

Scheve wanden in verband met piramidevorm en knieschtot ongeveer 18 m2. Met vochtbestendige saus. Graag prijsopgave via mail.
zaterdag 17 november 2018

Buiten schilderen gevelbekleding en kozijnen

Het gaat om het schilderwerk van de gevel en de kozijnen. Het gaat om het driehoekige deel van ongeveer 20 m2. Ook wil ik 7 kozijnen schilderen.
dinsdag 23 oktober 2018

Wanden en plafond spuiten

Het gaat om het spuiten van de gestucte wanden en plafonds in onze nieuwbouwwoning. Het gaat om de begane grond en de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer 400 m2 verspreid over 2 verdiepingen.
zaterdag 18 augustus 2018

Binnen schilderen van houtwerk

Het gaat om het schilderen van 3 keukenkastjes, 1 deur en kozijn, en plafond van ongeveer 15 m2.
zaterdag 11 augustus 2018

Stucwerk spuiten

Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
zaterdag 4 augustus 2018

Radiatoren verven

Het schilderen van 7 radiatoren. Zijn al 30 jaar oud. Hoop dat het lukt.
dinsdag 24 juli 2018

Wanden nieuwbouwwoning afwerken

Wij hebben een optie op een nieuwbouwwoning en zouden graag een prijsopgaaf ontvangen voor het afwerken van de muren behangen + kleur. Wanden Vierkante meter: 375 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 13 juli 2018

Trappen schilderen

Schilderen en afwerken van twee open trappen. Per trap zo'n 15 treden. Graag een complete offerte inclusief materialen.
dinsdag 3 juli 2018

Plafonds en wanden alleen overspuiten

Allemaal 1 kleur, kleur ligt dicht bij elkaar. Wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
zaterdag 30 juni 2018

Trappen renoveren

Ik zoek een partij die mijn twee open trappen kan renoveren. Ze moeten of opnieuw geschilderd, gelakt, of bekleed worden.

Partners

Partners van Casius