Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Lelystad of directe omgeving.

1462 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Lelystad:

Schilderen van de woning

Muren en plafonds van onze woning van 80 vierkante meter moeten geschilderd worden.

Alle muren woonkamer schilderen

Alle muren van de woonkamer en het onderste deel van de trap. Het gaat om totaal 50 m2. Exclusief de verf, deze heb ik zelf al gekocht.

Nieuwbouw woning spuiten met latex

Wij hebben een nieuwbouw woning waar alle muren met latex gespoten moet worden, alleen de kinderkamers hoeven niet. Er moet ongeveer 160 m2 latex spuitwerk worden gedaan. De woning is goed bereikbaar, maar moet nog opgeleverd worden.

Binnen alles wit schilderen

Graag willen wij alle binnenmuren en plafonds wit laten sauzen. Het plafond in de woonkamer is van hout en hoeft niet gedaan te worden. De woning heeft een woonoppervlakte van 675 m2. Daarnaast moeten alle 11 binnendeuren en omlijsting van de deuren ook wit geschilderd worden. Het werk dient de eerste helft juni 2018 uitgevoerd te worden.

Plafond en wanden sauzen

Wij ontvangen graag een offerte voor het laten sauzen van het plafond en de wanden. De oppervlakte van beide is ongeveer 60 m2. Het werk dient op maandag 27 augustus uitgevoerd te worden.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 13 raamkozijnen van diverse afmetingen, de voordeur, een schuifpui met een groot raam er naast en de boeidelen van het dak rondom. Kunt u een offerte maken voor 1 woning en wanneer er 2 gelijke woningen worden gedaan?

Plafond met waterschade herstellen

Graag ontvang ik een offerte om mijn plafon te laten beschilderen. Ik heb lekkage gehad hierdoor heeft mijn plafon waterschade (gele vlekken). Graag offerte om dit te herstellen het gaat om een oppervlakte van 29 m3.

Behangen van een wand

Betreft 8 rollen behang plakken. Het is een rechte muur van 8 meter breed en een klein muurtje tussen en boven 2 grote ramen (5 meter breed). Huidige behang zit er nog goed strak op dus het kan hier overheen. Graag ontvang ik een offerte.

Reinigbare structuurverf aanbrengen

Ik wil fijne structuurverf op de slaapkamermuren laten aanbrengen. Het liefst laat ik verf aanbrengen die goed te reinigen is. De afmetingen van de muren zijn: 4 x 3 meter, 2 x 3 meter en 5 x 3 meter. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren schilderen

Schilderen 3 binnendeuren.

Open trap schuren en schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en schilderen van een open trap. Ook de zijkanten en de leuningen dienen te worden gedaan. Op de 12 treden dienen er anti slip strips geplaatst te worden.

Trappenhal boven en gang beneden behangen met glasvezel

Ik wil in mijn hal beneden, in de trapopgang en in de gang boven graag glasvezelbehang laten aanbrengen. Het gaat om grof geschat 30 m². De trapopgang is vrij hoog. Ik ontvang graag uw offerte voor het behang en het plaatsen daarvan.

Buitenkant woning schilderen

Het gaat om het schilderen van 15 kozijnen en een deur van een 3-laags woning. Grove afmeting van de kozijnen 2 m x 2 m. Het lijkt mij beter dat de vakman zelf komt bekijken en daarna een offerte maken.

Houtwerk buiten schilderen

Het gaat om het schilderwerk van de kozijnen van ramen en voordeur van een hoekwoning van 3 laag. De woning is 5,5 meter breed. Ik wil graag dat de klusser komt kijken en daarna een offerte maken. Het gaat in principe om de totale buitenkant van de woning. Ik heb geen afmetingen van de kozijnen en de deur maar het is een wat grotere woning.

Plafond witten

Plafond witten 42m2

Plafond spuiten in wit

Het witten/overspuiten van ons bestaande plafond met een oppervlakte van 50 m2.

Winkelruimte met patroon behangen

Voor mijn winkel in Lelystad zoek ik een behanger. De muur die gedaan moet worden is 11.4 meter lang. Aan de onderzijde bevindt zich een lambrisering. De hoogte van de te behangen muur, boven de lambrisering, is ruim genomen 2 meter. Van die 11.4 meter is er ook een stuk (3 meter) zonder lambrisering wat 3.20 meter hoog is en 2 stukjes boven de deuren van 1.25 x 1 meter en een paar strookjes boven het raam. De muur is behangklaar. Het behang wat we willen is (lei) steen look antraciet grijs/zwart, van een goede kwaliteit. Eventueel lijm kunnen we verzorgen, echter gereedschappen en ladders dienen meegenomen te worden. De muur is erg hoog (3.20 meter). Kunt u mij vertellen wat de kosten gaan worden om dit te leveren en lukt het eventueel om dit uit te voeren tussen 23 en 26 augustus. Vanaf 14 augustus zou u de situatie kunnen komen bekijken.

Slaapkamers laten behangen

Ik wil 2 slaapkamers laten behangen. De eerste is 4.2 x 3.3 meter en de andere 7.5 x 2.7 meter. De tweede slaapkamer heeft een schuin dak en alleen de lange zijdes hoeven, de korte zijdes zijn geverfd. Het oude behang gaan wij zelf verwijderen. Graag kies ik behang uit in overleg met de vakman. De sleutel ontvang ik 1 oktober.

Open trappen schilderen

2 x schilderen van een open trap van elk 12 treden, inclusief zijkanten en hekwerk voorzien van houten spijlen. Op beide trappen heeft tapijt gezeten wat wij zelf verwijderd zullen hebben. Ook hebben we zo veel mogelijk het lijm proberen te verwijderen.

Structuurverf spuiten op plafond

Ik wil graag het plafond en zijwanden van de woonkamer met structuurverf laten spuiten. Het betreft een voormalige garage die we bij de woning hebben getrokken. Er is wand van 4,5 meter breed en 3,2 meter hoog en twee zijwanden van 3 meter lang bij 3,2 meter hoog. In één zijwand zit een deur met een glasraam erboven. Het plafond is 4,5 meter breed en 3 meter lang. Op dit moment zitten er gipsplaten op de muren en het plafond. Kunt u a.u.b. eerst op afspraak langskomen?

Onderhoudsbeurt aan buitenkozijnen

Wij willen onze buitenkozijnen een onderhoudsbeurt geven en ontvangen daarvoor graag een offerte na een onderzoek. Het gaat om een groot huis met veel kozijnen. Zowel voor als achter.

Aanbouw plus oude woonruimte spuiten

Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Herstel van muren en plafond na vochtproblemen

Door lekkage in onze kruipruimte is er vocht opgetrokken op diverse plaatsen in onze muren en plafonds. Nu de lekkage verholpen is, willen wij de muren en plafonds weer netjes laten schilderen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte voor de verzekering. Zodra die akkoord gaat, laten wij de klus graag zo snel mogelijk verzorgen.

Muur in de woonkamer schilderen

Ik wil een lange muur in onze woonkamer laten schilderen. Ik wil de ondergrond even laten beoordelen, want er zit mogelijk een laag behang op die al eens geschilderd is. Ik weet de oppervlakte van de muur niet te noemen. Ik ontvang graag uw offerte.

Buiten- en binnenzijde van de woning schilderen

Alle buitenkozijnen, deuren en boeidelen dienen te worden geschilderd, op alle verdiepingen. Het zijn behoorlijk veel kozijnen vooral ook op bovenste verdieping en het is op sommige plekken echt slecht onderhouden. Binnen is alles gespachtelputzt en ook dit zouden we opnieuw willen laten sausen of spuiten. Ik weet niet wat het mooiste resultaat geeft. Er zitten op verschillende plekken wat scheurtjes, die we ook willen laten wegwerken. Verder ook alle binnenkozijnen laten schilderen. Mocht u meer informatie nodig hebben hoor ik het graag. De vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van 195 m2. Voor sommige delen van de woning dient de vakman een steiger te gebruiken, verder zijn de meeste kozijnen goed bereikbaar.