Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: gevels vrijstaande woning kaleien, 380 m2 tegelvloer schilderen, keimen van gehele huis totaal ongeveer 120 m2, het behangen van wanden in een woning, keimen van gevel 144m2, 120 m2 betonvloer schilderen, kozijnen en deuren schilderen, vrijstaande woning van binnen- en buiten schilderen, buitenkant woning schilderen, muren schilderen en plafond stucen, woning voorzien van binnen schilderwerk, muren (vliesbehang) schilderen, betonvloer schilderen, nieuwbouw woning latex spuiten, woning behangen en sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Lelystad:

Vescom behang

Ik wil graag een muur behangen met Vescom bolter behang. De afmeting is 440 bij 265 cm en het betreft een nieuwbouw woning.

Kamer laten behangen

Wij hebben behang en willen graag onze kamer laten behangen. Volgens onze meetgegevens gaat het om 32m2. Moeten wij zelf het oude behang er af halen of kan dat ook gedaan worden? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Alex en Teunie van der Spa

Betonvloer schuren en schilderen

Het betreft betonvloer van een overkapping van 3 x 4 meter. De vloer is eerder geschilderd, maar kennelijk niet goed voorbewerkt dan wel geen goede verf gebruikt. Moet dus eerst geschuurd worden.

Twee kasten laten schilderen/spuiten

Ik zoek een schilder die een tweetal kasten kan voorzien van nieuw schilderwerk. De kasten zijn elk 130 cm breed en 140 cm hoog. Ik wil deze laten spuiten indien mogelijk en indien het opweegt tegen de prijs van nieuwe kasten. optie 1) Ik zou de bruine kleur van de kasten wit willen hebben , en wat nu wit is de kleur oranje zoals in foto 2 van het schaaltje. optie 2 ) hele kast wit optie 3) de deurtjes wit ( zijn nu geschilderd maar is niet mooi geworden ) Dit werk mag bij mij gebeuren, maar eventueel ook op een andere locatie. De kasten zijn wel erg zwaar.

Binnenmuren schilderen

Op 16 april krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij zijn op zoek naar iemand die op die middag onze woonkamer muren kan schilderen. Het gaat om twee lengte muren. Een muur van ongeveer 11,5 meter. Deze is nu half zwart en half wit en moet naar een licht groene kleur worden geverfd. En een muur van 7,4 meter (met twee ramen) die nu wit is die naar een terra roze kleur moet worden geverfd. Evt in overleg ook het plafond meeschilderen.

Eco vlies behang laten aanbrengen en overschilderen

Wij willen geen glasvezel glasvlies alleen behang zonder glas ivm met allergie bv erfurt eco vlies. Daarna overschilderen. Het gaat om ongeveer 240 m2 fotobehang in een slaapkamer. Het is een nieuwbouw huis in Lelystad dat behangklaar wordt opgeleverd. Ongeveer klaar in februari 2021. Is dit mogelijk? Wat kunt u voor ons doen?

Muren schilderen 150m2

Alle muren in hele huis. Huiskamer, keuken, gang, 3 slaapkamers, langs de trappen. Het zijn nieuwbouw muren behangklaar. Nauwelijks gaatjes. 150m2

Muren schilderen woning

Het gaat om het schilderen of spuiten van woonkamer 28 m2, gang en slaapkamer met structuurverf. Vloeroppervlak is 45 m2. De hoogte is 2.45 m. Het zijn nu kale betonmuren, waar het behang eraf is gehaald.

Herstelwerk muren en plafond op zolder

Er is schade aan mijn plafond en muur ontstaan na lekkage aan mijn dak, deze is verholpen maar nu wil ik graag een offerte voor de kosten die aan mijn plafond en muur zijn ontstaan.

Spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement

Het latex spuiten van plafonds en binnenmuren van nieuwbouw appartement dat eind 2de kwartaal 2020 wordt opgeleverd. Postcode nog niet bekend.

Het keimen van meerdere buitengevels

Ik zoek een schilder die alle buitengevels van mijn woning/boerderij kan voorzien van keim-werk (silicaatverf). Het gaat om meer dan 100 m2 met een maximale werkhoogte van 300 cm. De buitengevels zijn van keramisch geglazuurde witte bakstenen gemaakt.

Binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning

Wij zijn op zoek naar een schilderbedrijf voor ons nog te bouwen woning in Lelystad, die het binnenwerk kan verzorgen. Bijgaand de plattegrond van de woning, graag zouden we een offerte ontvangen voor het volgende, Binnen schilderwerk van: - Kozijnen - Ramen - Deuren (alle stompe boarddeuren, op 2 na wat weekamp glazen wk6306 zijn en 1 binnenzijde buitendeur.) - trapwang en leuning (trap zelf wordt voorzien van pvc) - Vensterbanken - Gespoten latex voor de BG en 1e etage op sausklaar gestucd plafond. - Gespoten latex voor de wanden op de BG en 1e etage op sausklaar gestucte wanden (op 1 slaapkamer na) Voor de hoeveelheden qua ramen kozijnen deuren en vensterbanken, afmetingen verwijs ik naar de bijlage.

Plafond laten schilderen van woonkamer, keuken en gang

Mijn plafond ziet er niet uit wil het graag door een professionele bedrijf laten doen. Wil jullie vragen om het voor mij te doen. Maar mijn plafond verf laat los. 35-40 m2 woonkamer + keuken + gang.

Slaapkamers schilderen

Gaat om in ieder geval 3 slaapkamers. - 1x slaapkamer is geheel soort zalm roze (ook het plafond). Het plafond willen we wit, de muren grijs (kleur uitgekozen). Lengte kamer 4,55 m breedte is 3,19 m. Plafond is 2,54 m2. De kamer bevat 2 openslaande deuren (hoeven niet geverfd te worden en de normale slaapkamerdeur). De kamer is ongeveer 55 m2 totaal. 1 muur bevat behang dit dient verwijderd te worden. - 1x slaapkamer is nu licht geel mag geheel wit. Ongeveer 41 m2 (inclusief plafond). - 1 x zolderkamer, hier zijn wat panelen behangen dit dient verwijdert te worden. Daarnaast wat kleine scheuren deze dienen weggewerkt te worden. De kamer is voor het grootste deel lichtgroen geschilderd en 1 muur zal een kleur krijgen de rest mag wit. Rond de 55 m2 totaal. Gaatjes dichtsmeren en op de zolderkamer wat kleine scheuren dichtsmeren. Graag eerste even komen kijken natuurlijk mogelijk.

Openhaard in betonlook stuken

Goede dag, Het betreft een betonlook in kleur voor onze nieuw te plaatsen openhaard. 7 november wordt de haard geplaatst. Wij zijn op zoek naar een stukadoor die enige ervaring heeft in het aanbrengen van betonlook. Indien mogelijk zouden wij wat foto’s zien van betonlook werk dat u reeds bij klanten heeft aangebracht. Het gaat om een plaat van 120 cm breed en 2 meter hoog. Daarnaast komt nog een bankje van 1 meter, deze moet in dezelfde kleur gestukt worden. Graag wensen wij geïnformeerd te worden over de juiste kleur bij ons interieur. Misschien kunt u een vrijblijvende offerte maken. In afwachting van uw reactie.

Keukenkastjes schilderen

Graag zou ik mijn keukenkastjes laten schilderen. Het gaat om 11 deuren en 6 laden. Eerst moet er geschuurd worden, daarna graag wit geschilderd.

Houtwerk schilderen nieuw huis

In ons nieuwe huis moet het houtwerk geschilderd worden. Dat wil zeggen, een aantal deuren en alle plinten en wat koven. Het liefst zo snel mogelijk.

Twee trappen schilderen

Ik heb 2 open trappen met 13 treden en deze wil ik graag laten schilderen. De trap naar zolder hoeft alleen geschuurd en gelakt te worden. Er zit nu zalmroze lak op en dit wil ik geel laten schilderen in de kleur 1130. Op de beneden trap zitten halve maantjes (op 10 treden), dit zit vastgeplakt en moet verwijderd worden, daarna geschuurd, gelakt en geschilderd. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Huis schilderen en sauzen

Ik zoek een schilder die ons nieuwe huis wil schilderen. Het gaat om het witten van alle plafonds en muren van de drie verdiepingen en het schilderen van drie radiatoren op de tweede verdieping en de louvre deuren van de inloopkast op de tweede verdieping. Zou geen schatting durven maken van de oppervlakte.

Dakkapel schilderen

Ik wil graag een offerte voor het schilderen van een dakkapel. Inclusief al het materiaal en voorwerk.

Herstelwerkzaamheden muren en plafonds na daklekkage

Na lekkage van het dak (plat dak ongeveer 10 meter) in 2 slaapkamers is er waterschade ontstaan. Ik heb een hoekhuis en de schade zit aan de kant van de buitenmuur, bij een steeg. Opnieuw schilderen denk ik, maar ik weet niet hoeveel schade de muren precies hebben.

Buitengevels schilderen

Ik wil graag de gehele buitengevel laten verven/schilderen. De kozijnen en deuren zijn al geschilderd. Het gaat alleen om alle gevels en muren. Ik weet niet hoeveel m2 het is maar het gaat om een vrijstaand huis. De woning heeft 3 verdiepingen met een schuin dak.

Buiten schilderwerk van de woning

Het betreft eengezinswoning, deze moet eerst gegrond worden en daarna wil ik laten verven (kozijnen, deuren). Bij de voordeur is houtrot bij de drempel. Dit wil ik repareren of indien nodig vervangen. Tevens bij de schuur aan de voorkant een aantal houten latten die geschilderd moeten worden.

Hal en trapgat behangen

Ik wil mijn hal en trapgat behangen. Wij hebben al 7 rollen behang gekocht. Het gaat om een gang van 2 bij 2 meter en een trapgat waarvan ik niet weet hoeveel m2 het is. Het behang ligt er al af dus het is klaar om te behangen.

Binnenmuren schilderen in de nieuwbouwwoning

Wanden Vierkante meter: 335 Huidige ondergrond: behangklaar/beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)