Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Lelystad of directe omgeving.

1467 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: stralen en keimen van een gevel, onderhoud aan VvE pand Amsterdam, behangen van de wanden op twee verdiepingen, gevel voorzien van keimstenen, renovlies behang plaatsen, renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden, renovlies behang in meerdere slaapkamers en trappenhuis, beton cire verfraaien, hal, trap, trapleuning, muren en plafonds opknappen, buitenkant woning schilderen, binnenschilderwerk deuren, kozijnen en trappen, plafond en muren witten, buitenmuur bungalow schilderen, deuren kozijnen wanden en plafonds schilderen, binnenschilderwerk uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Lelystad:

Hal en trapgat behangen

Ik wil mijn hal en trapgat behangen. Wij hebben al 7 rollen behang gekocht. Het gaat om een gang van 2 bij 2 meter en een trapgat waarvan ik niet weet hoeveel m2 het is. Het behang ligt er al af dus het is klaar om te behangen.

Binnenmuren schilderen in de nieuwbouwwoning

Wanden Vierkante meter: 335 Huidige ondergrond: behangklaar/beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond spuiten met latex

Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond witten

We willen graag het plafond in onze woonkamer laten witten. Deze is 13 meter lang en 6 meter breed.

Buitenschilderwerk vrijstaand huis

Het huis is vrijstand. Het schilderwerk buiten was nog nooit gedaan buiten. Het huis werd 8 jaar geleden als nieuw gekocht (nieuw bouw). Ik heb in m2 hout berekend (B x L), zie hieronder op basis van type hout in m2: • Raam Kozijnen: 64 m2 (18 ramen verschillende maten) • Deuren en deurposten (11m2, 3 stuks, verschillende maten) • Houthek (15 m2) • Andere houtwerk bouten 84 m2 • Dakapel (2 x), total 8m2 • Veranda (plafond) 33 m2

Woonkamerplafond spuiten

Spuiten van het plafond in de woonkamer op de begane grond. Huidige kleur is wit. Oppervlakte is 42 m2. Zie bijgevoegde afbeelding. Specificeer het afplakken, inclusief materiaal apart in de offerte.

Plafond en muren sauzen of spuiten

Graag ontvang ik een offerte voor het sauzen of spuiten van het plafond en de gespoten muren, in dezelfde kleur wit. De oppervlakte is ongeveer 70 a 80 m2.

Schilderen van de woning

Muren en plafonds van onze woning van 80 vierkante meter moeten geschilderd worden.

Alle muren woonkamer schilderen

Alle muren van de woonkamer en het onderste deel van de trap. Het gaat om totaal 50 m2. Exclusief de verf, deze heb ik zelf al gekocht.

Nieuwbouw woning spuiten met latex

Wij hebben een nieuwbouw woning waar alle muren met latex gespoten moet worden, alleen de kinderkamers hoeven niet. Er moet ongeveer 160 m2 latex spuitwerk worden gedaan. De woning is goed bereikbaar, maar moet nog opgeleverd worden.

Binnen alles wit schilderen

Graag willen wij alle binnenmuren en plafonds wit laten sauzen. Het plafond in de woonkamer is van hout en hoeft niet gedaan te worden. De woning heeft een woonoppervlakte van 675 m2. Daarnaast moeten alle 11 binnendeuren en omlijsting van de deuren ook wit geschilderd worden. Het werk dient de eerste helft juni 2018 uitgevoerd te worden.

Plafond en wanden sauzen

Wij ontvangen graag een offerte voor het laten sauzen van het plafond en de wanden. De oppervlakte van beide is ongeveer 60 m2. Het werk dient op maandag 27 augustus uitgevoerd te worden.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 13 raamkozijnen van diverse afmetingen, de voordeur, een schuifpui met een groot raam er naast en de boeidelen van het dak rondom. Kunt u een offerte maken voor 1 woning en wanneer er 2 gelijke woningen worden gedaan?

Plafond met waterschade herstellen

Graag ontvang ik een offerte om mijn plafon te laten beschilderen. Ik heb lekkage gehad hierdoor heeft mijn plafon waterschade (gele vlekken). Graag offerte om dit te herstellen het gaat om een oppervlakte van 29 m3.

Behangen van een wand

Betreft 8 rollen behang plakken. Het is een rechte muur van 8 meter breed en een klein muurtje tussen en boven 2 grote ramen (5 meter breed). Huidige behang zit er nog goed strak op dus het kan hier overheen. Graag ontvang ik een offerte.

Reinigbare structuurverf aanbrengen

Ik wil fijne structuurverf op de slaapkamermuren laten aanbrengen. Het liefst laat ik verf aanbrengen die goed te reinigen is. De afmetingen van de muren zijn: 4 x 3 meter, 2 x 3 meter en 5 x 3 meter. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren schilderen

Schilderen 3 binnendeuren.

Open trap schuren en schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schuren en schilderen van een open trap. Ook de zijkanten en de leuningen dienen te worden gedaan. Op de 12 treden dienen er anti slip strips geplaatst te worden.

Trappenhal boven en gang beneden behangen met glasvezel

Ik wil in mijn hal beneden, in de trapopgang en in de gang boven graag glasvezelbehang laten aanbrengen. Het gaat om grof geschat 30 m². De trapopgang is vrij hoog. Ik ontvang graag uw offerte voor het behang en het plaatsen daarvan.

Buitenkant woning schilderen

Het gaat om het schilderen van 15 kozijnen en een deur van een 3-laags woning. Grove afmeting van de kozijnen 2 m x 2 m. Het lijkt mij beter dat de vakman zelf komt bekijken en daarna een offerte maken.

Houtwerk buiten schilderen

Het gaat om het schilderwerk van de kozijnen van ramen en voordeur van een hoekwoning van 3 laag. De woning is 5,5 meter breed. Ik wil graag dat de klusser komt kijken en daarna een offerte maken. Het gaat in principe om de totale buitenkant van de woning. Ik heb geen afmetingen van de kozijnen en de deur maar het is een wat grotere woning.

Plafond witten

Plafond witten 42m2

Plafond spuiten in wit

Het witten/overspuiten van ons bestaande plafond met een oppervlakte van 50 m2.

Winkelruimte met patroon behangen

Voor mijn winkel in Lelystad zoek ik een behanger. De muur die gedaan moet worden is 11.4 meter lang. Aan de onderzijde bevindt zich een lambrisering. De hoogte van de te behangen muur, boven de lambrisering, is ruim genomen 2 meter. Van die 11.4 meter is er ook een stuk (3 meter) zonder lambrisering wat 3.20 meter hoog is en 2 stukjes boven de deuren van 1.25 x 1 meter en een paar strookjes boven het raam. De muur is behangklaar. Het behang wat we willen is (lei) steen look antraciet grijs/zwart, van een goede kwaliteit. Eventueel lijm kunnen we verzorgen, echter gereedschappen en ladders dienen meegenomen te worden. De muur is erg hoog (3.20 meter). Kunt u mij vertellen wat de kosten gaan worden om dit te leveren en lukt het eventueel om dit uit te voeren tussen 23 en 26 augustus. Vanaf 14 augustus zou u de situatie kunnen komen bekijken.

Slaapkamers laten behangen

Ik wil 2 slaapkamers laten behangen. De eerste is 4.2 x 3.3 meter en de andere 7.5 x 2.7 meter. De tweede slaapkamer heeft een schuin dak en alleen de lange zijdes hoeven, de korte zijdes zijn geverfd. Het oude behang gaan wij zelf verwijderen. Graag kies ik behang uit in overleg met de vakman. De sleutel ontvang ik 1 oktober.