Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor vochtplekken op plafonds en muur herstellen:

Vochtplekken op plafonds en muur herstellen

Vochtplek op twee plafonds en een vochtplek op de muur herstellen
Onze klant uit Emmeloord (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtplekken op plafonds en muur herstellen uit heel Nederland:

Plafond met latex spuiten

Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht, maar door wateroverlast zijn er vochtplekken ontstaan op de plafonds. Deze merken dus met latex overgespoten worden

Muren en plafonds wit schilderen

Schilderen van 2 plafonds en 4 muren (allemaal wit). Gaat om vochtplekken die hersteld moeten worden.

Plafonds herstellen na lekkage

Door een lekkage bij de bovenburen zitten er vochtplekken in het plafond van 2 kamers in mijn woning. De kamers zijn 10 en 15 m². De plafonds zijn voorzien van Spackspuitwerk met witte latex. Het plafond is bij de vochtplekken gaan bladderen en heeft 4 plekken met bruine verkleuringen. Ik wil graag uw offerte ontvangen voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Plafond glad pleisteren na lekkage

Onze woonkamer heeft een verlaagd plafond van vermoedelijk gipsplaten van 60 cm breed met daarop latex. Het zouden ook stucplaten kunnen zijn, maar dat kan ik niet goed zien. We hebben lekkage gehad in de uitbouw en daardoor zijn er vochtplekken in het plafond zichtbaar, die weggewerkt moeten worden. Daar we niet tevreden zijn met de huidige afwerking en de overgangen duidelijk zichtbaar zijn, willen we dit graag strak en glad maken. Verder willen wij ons badkamerplafond laten beoordelen. Daar zit ook een verlaagd plafond in met gipsplaten, afgewerkt met schuurwerk waar scheurtjes in komen. We maken graag een afspraak om de beide plafonds te laten beoordelen en ons te laten adviseren over de beste aanpak. We ontvangen graag een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, willen wij het werk graag zo snel mogelijk laten verzorgen. Het gaat om het opknappen van in totaal ongeveer 50 m² plafonds.

Lekkage opsporen en verhelpen

Ik heb ergens een lekkage, maar het is niet duidelijk waar die vandaan komt. Het openbaart zich in vochtplekken in het plafond in de woonkamer. Het water loopt tussen de naden van de betonplaten door. Hier direct boven ligt de badkamer, maar we hebben daar de oorzaak nog niet kunnen vinden. In de plafonds lopen ook verwarmingsleidingen. We moeten regelmatig de verwarming bijvullen, dus misschien is er een lekkende leiding. Graag laten wij dit onderzoeken en de lekkage verhelpen.

Plafond met vochtplekken repareren

Ik wil graag wat vochtvlekken laten repareren in mijn huis. Op het plafond in de woonkamer en in het toilet. In het plafond van het toilet zit er ook een barst in. Beide plafonds zijn gestuct. Het betreft een bovenwoning en tijdens de stortbuien van afgelopen maandag zijn deze lekkages geweest.

Schilderen van plafonds in badkamer en keuken

Waterschade aan plafond badkamer (totale plafond ongeveer 6m2) en plafond keuken (totale plafond ongeveer 16m2). Gele vochtplekken op plafond.

Witten van kamer en keuken plafond

Plafond van kamer en keuken moet gewit worden. Er is sprake van grote vochtplekken in het plafond. Afmeting beide plafonds is 30 m2.

Opknappen na lekkage

Wij zouden graag een gratis en vrijblijvende offerte willen laten maken i.v.m. een schademelding bij onze verzekeringsmaatschappij. Enige tijd geleden hebben wij door een lekkage, water en schimmelschade gekregen in 3 kamers. Het gaat om vochtplekken op 3 plafonds (welke behandelt moeten worden tegen het doorslaan van vochtplekken en daarna van latex moeten worden voorzien). En in 3 kamers vocht c.q. schimmelplekken ook behandelen tegen doorslaan (wellicht ook de onderlaag (stuc/ gipsplaat) vervangen, behangen met glasvezelbehang en daarna met muurverf behandelen. Eerst offerte verzekering en daarna uitvoering.

Schilderwerk na vochtplekken

Plafonds met vochtplekken Door hevige regenval is er regen door een afvoerkanaal gelekt waardoor er grote vochtplekken op het plafond van de woonkamer en de keuken zit. Beide plafonds en een tussenmuur moeten behandeld worden en vervolgens geschilderd of getext. Het plafond in de woonkamer is ca. 25 m2, in de keuken ca 10 m2 en de tussenmuur ca 10 m2. Ik moet aan de verzekering een prijsopgave doen. Vervolgens kan de rekening rechtstreeks met de verzekering worden afgehandeld.