Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Emmeloord te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Emmeloord heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Emmeloord u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Emmeloord of directe omgeving.

200 klanten uit Emmeloord bevelen een bij Casius in Emmeloord aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Emmeloord bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnenschilderwerk zorgcomplex, gevel renoveren, goede behanger / schilder gezocht voor nieuwbouwwoning begin april, woonkamer/deel trapgat schilderen, glasvezelbehang en schilderwerk aanbrengen, schilderen binnenshuis, hotelkamers behangen, glasweefselbehang leveren en plakken, schilder huis en garage buitenom, buitengevel kaleien, plafond witten of spuiten, spuiten wanden nieuwbouw, glasvezelbehang plaatsen en naschilderen, buitenschilderwerk, schilderen van plafonds en trapgat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Emmeloord staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Emmeloord:

Vochtplekken op plafonds en muur herstellen

Vochtplek op twee plafonds en een vochtplek op de muur herstellen

Houten trap schilderen

Ik heb een nieuwbouwwoning met een open houten trap, deze moet geschilderd worden. De trap met balustrade zit momenteel in de grondverf en telt 15 treden.

Keukenfrontjes en keukenkastjes spuiten

De kastjes en frontjes in mijn keuken zijn nu donkergrijs en ik wil ze graag in een lichtere kleur laten spuiten. Ik denk aan gebroken wit, zijdeglans of mat. We hebben geen bovenkastjes. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Kozijnen en ramen van bovenverdieping schilderen

Ik wil dat er drie kozijnen en drie ramen worden geschilderd van de bovenverdieping.

Zolderverdieping spuiten

Nieuwbouwwoning met donkergroene platen op het plafond wit spuiten. m2 lastig te zeggen, allemaal schuine wanden. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen van slaapkamers

Bij Gamma hebben we glasvliesS 25M VG (GV055-25) behang gezien, wat we graag willen laten behangen. Het gaat om 1 slaapkamer en 2 losse muren. Slaapkamer nummer 3 is 2x 4.10 B X 2.50 Hx 217 B X 2.50 meter ( - op 1 muur een raam en op 1 muur en - op 1 muur zit een deur). Muur 1: 5.10 B X 2.50 meter. Muur 2 is 3.42 X 2.50 meter met schuine afloop (zolder). Mocht het mogelijk zijn, zou de klus graag plaats vinden 6 juli. Oude behang verwijderen we zelf.

Kunststof deuren schilderen

Ik zou graag willen weten wat het schilderen van kunststof binnendeuren kost. Wij hebben er 6. De deuren moeten aan beide kanten geschilderd worden. De deurposten niet. De verf is in huis.

Muur met latexspuitwerk afwerken

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kantoor opknappen

Onze entree en kantoorruimte kunnen een opknapbeurt gebruiken. De hal van 25 m² is 5 meter hoog. De wanden moeten geschilderd worden. Het kantoor is 55 m² groot en 2,5 meter hoog. Ook daar moeten de wanden geschilderd worden. De wanden zijn nu gestuukt met een grove korrel. Het is stucwerk met een structuur erin. Verder moet er een beeldscherm worden opgehangen en moeten er stopcontacten waar de afdekplaatjes vanaf zijn, worden afgewerkt. Wij ontvangen graag een offerte.

Wandtegels schilderen

Schilderen van wandtegels kleine badkamer, eventueel toilet en kleine keuken

Renovlies behang op wanden plakken

Graag ontvang ik een offerte om 200 m2 renovlies behang te laten aanbrengen. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovlies behang aanbrengen

Plafond wit spuiten

Ik woon in een woning van 8 jaar oud. Ik wil mijn plafond van ongeveer 37 m² opnieuw wit laten spuiten.Er staan meubels in de ruimte. Een deel van het plafond grenst aan een muur met behang en een ander deel aan de keuken. Er moet dus het nodige worden afgeplakt. Ik wil het werk graag op heel korte termijn laten uitvoeren. Mijn voorkeur gaat uit naar zaterdag 23 januari.

Compleet verven binnenkant van het huis

Het betreft het compleet schilderen van de binnenkant van een woning. Alle wanden, aantal m2 wanden nog niet bekend. Het vloeroppervlak is 82 m2 per verdieping. Er zijn drie kamers en een zolder. Kunt u een prijs per uur of per m2 geven? Anders geef ik op een ander moment het aantal te schilderen m2 aan wanden aan u door.

Spuiten van latex in een nieuwbouwwoning

Het gaat om het spuiten van latex in een nieuwbouwwoning. De totale omvang bedraagt ongeveer 210m2. De wanden zijn behangklaar. Van belang is wel dat de latex afneembaar is. Wanden Vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafond witten of latexspuiten

90 m2 Plafond witten of spuiten de woning staat niet leeg door lekkage schade aan plafond

Plafond witten

Het betreft het witten van het plafond van de slaapkamer. Deze is ongeveer 3,5 bij 4 meter.

Glasvezelbehang laten aanbrengen

hal beneden en trappenhuis

Woonkamer sauzen met latex

In de huiskamer moeten de muren en het plafond met witte latex gesaust worden. De oppervlakte durf ik niet te zeggen Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor deze werkzaamheden. De latex, Gamma-1x dekkend hebben wij al in huis.

Schilderen buitenzijde

Wij zoeken een schilder die ons rijtjes-huis aan de achterzijde en misschien aan de voorzijde wil verven. Aan de achterzijde hebben we ook nog een dakkapel, die in ieder geval toe is aan nieuwe verf. Daarnaast hebben de kozijnen achter op de eerste etage prioriteit. Gaat dus eerst om kozijnen en een dakkapel.

Klus

Het schilderen van de trap en raamkozijnen en het sauzen van de muren en plafonds.

Buiten kozijnen en dakplinten schilderen

Van de bovenverdieping buiten de kozijnen en dakplinten schilderen.

Behang- en schilderwerk

Het behangen van een slaapkamer waarbij 6 rollen gebruikt worden, ongeveer 30 m2. 50 m2 muur verven, geen structuur. Offerte met matariaal en offerte zonder materiaal want ik heb een offerte voor materiaal aangevraagd bij Praxis. Eerste offerte voor verzekering.

Schilderen huis

Ons huis is een rijtjeshuis. Het heeft houten kozijnen met een laklaag. Deze laklaag moet eraf en dan moet het geschilderd worden. Wie heeft er nog ruimte om dit voor half juli af te kunnen hebben en wat gaat dit ons kosten? Betreft buitenschilderwerk. Het gaat alleen om kozijnen en deuren.

Kamer behangen

Door waterschade is het behang van de kamer van mijn dochter beschadigd en als de woningbouw plafond en muren behandeld heeft met vochtwerende verf moet er opnieuw behangen worden. Het gaat om een kamer van 4.5 meter lang en 2.5 meter breed met een plafondhoogte van 2.30 meter. Graag hiervoor een offerte die ik dan aan de verzekering kan overhandigen, daarna zo mogelijk uitvoering. Behang zullen we zelf kopen, met patroon.

Behangen 16 m2

Muren van de hal met trap naar boven en hal boven behangen. Ongeveer 16 vierkante meter.