Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Dronten of directe omgeving.

266 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: complete woning schilderen, muren kaleien, buitenwerk schilderen, buitengevels keimen, renovlies behangen en sauzen, behangen + sauzen, behangen van de nieuwbouwwoning, muren en plafond schilderen, trappenhuis schilderen over twee verdiepingen, sauzen muren en plafond en trap schilderen, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, kozijnen en trapleuningen, deuren, kozijnen, muren, plafonds, renovlies behang aanbrengen, wanden, plafond, trap en deuren schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Dronten:

Trap schilderen

Ik heb een eiken trap en zou daar de 16 treden in donkerbruin willen hebben. Het liefst zie ik de structuur van het hout er nog in. Graag zou ik hiervan de prijs willen weten.

Kozijnen en deuren schilderen

Vlizotrapdeur, 2 deuren en kozijnen (een kant maar, is CV en electrakast), 2 vitrinedeuren en kozijnen, 9 deuren en kozijnen. Wit schilderen. Ergens tijdens de winter. RAL 90/16

Nieuwbouw schilderen

Ik wil in oktober de gangen, slaapkamers en zolder van mijn nieuwbouw woning laten verven.

Schilderwerk binnen uit laten voeren

Plafond woning 25 m2, plafond gang 15 m2 en plafond wijnkelder 4 m2 mogen voorzien worden van een nieuwe laag verf. Daarnaast 2 muurtjes voorzien van nieuw stucwerk na schade, circa 2 m2.

Plafond en muren witten

Ik wil het plafond en de muren spuiten of sauzen. De kamer zelf is 68 m2.

Deuren en kozijnen laten schilderen

Wij willen alle houten deuren en aluminium kozijnen in RAL 9010 zijdeglans laten schilderen. Het zijn in totaal 10 deuren. Er zijn 7 bruine deuren en 3 witte deuren. Tevens moet het huis aan de buitenzijde geschilderd worden. Graag zou ik hier over wat advies ontvangen van de vakman.

Buitenschilderwerk woning

Het gaat om het schilderwerk van de buitenzijde van de woning. De bovenverdieping heeft 15 kozijnen en beneden 5. Deze hebben alle een andere afmeting. Daarnaast zijn er beneden nog 2 deuren die gedaan moeten worden.

Opdekdeuren spuiten

Het betreft het spuiten van 5 opdek deuren.

Trappen schuren en (af)lakken

Wij hebben een blik verf op de traptredes van onze hardhoutentrap laten vallen. Een aantal tredes zitten onder de verfplekken. Gaat om ongeveer 8 traptreden (verdeeld over 2 trappen). Wij hebben dit schoongemaakt maar de verfresten zijn nog wel duidelijk te zien. Willen graag dit opnieuw geschuurd en gelakt hebben.

Renovliesbehang plakken en sauzen

Ik heb een nieuwbouwwoning. Ik wil graag op de begane grond, de hal en eerste verdieping renovliesbehangen en sausen. Totale oppervlakte ongeveer 200 m2.

Buitenschilderwerk aan de woning

Ik wil graag een schilder-offerte ontvangen voor de hele buitenkant van onze woning: beschadigingen bijwerken en een nieuwe deklaag aanbrengen op al het houtwerk. Ramen, deuren, kozijnen, dakranden en dakkapel. Het huis is opgeleverd in oktober 2008 en nog niet eerder opnieuw geschilderd.

Keuken opnieuw spuiten in kleur 9010

Als onze oude keuken verwijderd is, de ruimte graag opnieuw spuiten. Het gaat om 2 ramen en 2 deuren die moeten afgeplakt worden. Gaarne m2 prijs Een klein stukje in de keuken heeft een gladde ondergrond en moet waarschijnlijk 2 keer behandeld worden. Graag spuiten in kleur 9010. Het gaat om 20-30 m2 totaal.

Buiten- en binnenschilderwerk van kozijnen

Nieuwbouw woning

Sauzen of latexspuiten van wanden en plafonds

IK wil in een split-level-woning graag wanden en plafonds met latex laten afspuiten of laten sausen. Ik wil graag uw prijsopgave voor de goedkoopste optie. Het gaat om ongeveer 65 m² wanden en 55 m² plafonds. Er hoeven geen vloeren afgeplakt te worden. Op de wanden zit glasvezelbehang met schilderwerk. Op de plafonds zit nu spackspuitwerk. Er moet ook een grote scheur worden gedicht. We willen de woning graag voor 20 maart gereed hebben. Ik ben telefonische slecht bereikbaar maar antwoord altijd op uw vragen per mail of sms.

Grindvloer verven

Wij willen graag onze grindvloer op de overloop en een kleine kamer van kleur laten veranderen. Graag een offerte. Totaal ongeveer 30 m2.

Spuiten van hal en trapgat

Hal onder en boven plus trapgat Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woonkamer, keuken en hal in kleur laten spuiten

Wij willen ons plafond van de woonkamer, de keuken en de hal, alsook de wanden laten spuiten. Wanden 60 m2 en plafond 50 m2. De wanden zijn nu behandeld met spachtelputz.

Spuiten van wanden met latex

Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden in de woonkamer texen

De woonkamer moet opnieuw worden voorzien van een frisse laag latex in RAL 9016. Twee wanden in RAL 3031. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Teakhouten vitrinekast spuiten of schilderen

Ik wil graag mijn teakhouten vitrinekast wit laten spuiten/verven. De kast is 186 bij 47 bij 225 (h).De onderkast bestaat uit 2 schuifdeuren, daarboven 3 lades en de bovenkast heeft schuifdeuren met glas.

Behang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Rond de bouwvak wordt onze nieuwbouw woning opgeleverd. Wij willen de wanden laten behangen met renovliesbehang. Tevens willen we dit laten spuiten in de door ons gewenste kleur. Ik ben benieuwd wat u voor deze werkzaamheden rekent. Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Binnendeuren laten verven

4 x binnendeuren zonder glas laten verven.

Behang- en schilderwerk in huis

In diverse kleine ruimten kieren dichten, behang aanbrengen en schilderen.

Wanden behangen en sauzen

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Renovlies inclusief latex spuitwerk

Schilderwerk binnenshuis

Schilderen binnenkant deur, openslaand raam en kozijn achterkant kamer