Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor complete benedenverdieping schilderen:

Complete benedenverdieping schilderen

Dit jaar willen we een aanbouw laten plaatsen en daarna alles meteen opnieuw laten schilderen. Het gaat dan om +/- 30m2 muur opnieuw schilderen (spacwerk opnieuw sausen), +/- 30 a 40m2 plafond, 3 opdekdeuren met deurstijlen. Wat zou een richtprijs hiervoor zijn ?
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor complete benedenverdieping schilderen uit heel Nederland:

Stenen aanbouw realiseren

We gaan verhuizen naar een nieuwe woning en willen daar graag de benedenverdieping uitbouwen. Het huis is 4,78 meter breed en we willen graag 2,00 of 3,00 meter uitbouwen. Graag met complete afwerking aan de binnenkant. Dus elektra, stucwerk, en een fundering. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan.

Aangepaste aanbouw- opbouw en aanpassingen woning ivm invalide

Ik wil graag meerdere offertes hebben voor een aangepaste uitbouw- opbouw en bepaalde aanpassingen in huis in verband met rolstoelkamer en badkamer voor mijn invalide zoon. Waar het om gaat: Aanbouw boven de aanbouw op benedenverdieping: Op begane grond zit een aanbouw, hierboven zou een aanbouw moeten komen van ongeveer 4.5/5 m bij 5 m worden. Vergunning is nodig, maar een buur van mij heeft ook een aanbouw en wat ik heb begrepen is dat ik kan bouwen op zijn vergunning. Wat er gemaakt moet worden is een badkamer met slaapkamer erin, ertussen een schuifdeur voor mijn zoon in een rolstoel. Ik heb van vorige bewoners begrepen dat het dak geen zwaar gewicht kan dragen, dus de opbouw moet van lichtgewicht materiaal gemaakt worden. De opbouw komt tegen mijn huidige slaapkamer waarin een groot, maar ouder kozijn zit, als dit mogelijk is wil ik deze gebruiken in de aanbouw. Graag een complete oplevering, inclusief leidingwerk, exclusief stucwerk en elektra. Aanbouw benedenverdieping en aanpassingen binnenshuis: De ruimte waarin aanpassingen moet worden aangebracht voor mijn zoon is de keuken van ongeveer 6 m bij 4,5/5 m. De keuken moet weg, leidingen en afvoer moeten worden doorgetrokken en hier moet een slaapkamer worden gecreëerd met een schuifdeur tussen badkamer en dan de slaapkamer. De aanbouw moet 3 bij 3 m worden, van een materiaal dat 15 tot 20 jaar goed blijft. Er is geen vergunning nodig. Doel is hiervan een badkamer te maken. Er moet in de badkamer een kleiner raam komen. Graag een complete oplevering, inclusief leidingwerk, exclusief stucwerk en elektra. Ik heb een offerte aangevraagd elders, de gemeente ging niet akkoord met dit bedrag voor de subsidie, zij vonden dit te hoog. De afspraak met de gemeente is dat ik meerdere offertes nodig heb alvorens zij akkoord gaan.

Uitbouw voorzijde en achterzijde met vloerverwarming en plavuizen

Wij willen een uitbouw voor en achter met kunststof kozijnen realiseren inclusief vloerverwarming en plavuizen leggen complete benedenverdieping. De maat aanbouw voor word 3,90m x 1,5m. De aanbouw achter word 6,40m x 2,5m. Complete afwerking. Het zou een prefab optie moeten worden. Er is ook nog geen fundering aanwezig.

Verbouwing van de woning en een uitbouw realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een woning. Daar zouden we het volgende willen laten uitvoeren: #Uitbouw achter 6m breed/2,5 m diep. We willen het liefst een complete oplevering, een prefab constructie en ik denk dat een vergunning niet nodig is. #Keuken met eiland #hele huis aanpakken #Isoleren garagevloer en 1 muur #Splitsen slaapkamer in 2 kamers #Splitsen zolder in 2 kamers #Overtegelen benedenverdieping (nu tegelvloer met daaronder vloerverwarming / 66 m2) #badkamer (2 x 2 m) toilet erin en inloopdouche maken #Dakraam vervangen door een soort met een ‘uitstaande knik’. Mei/juni zouden we het liefste starten. Over wie materiaal aanschaft, zoals tegels enzovoort, willen we graag overleggen.

Volledige verbouwingen uitbouw benedenverdieping

Ik wil een complete verbouwing en uitbouw uit handen geven. Keuken verplaatsen, uitbouw 2,5 bij 6, nieuwe vloeren + infrezen van vloerverwarming, stucen, toilet, muur eruit breken, nieuwe open haard, keuken plaatsen. Zoek graag contact met een aannemer die langskomt om de gehele situatie te bespreken en hiervoor een prijsopgave kan maken.

Kelder onder huis bouwen

Kelder onder het huis als extra slaap/verblijf ruimte. De oppervlakte van de benedenverdieping + uitbouw is ongeveer 5. 10 bij 11 meter. Complete oplevering

Complete CV installatie aanleggen

Ik wil een complete cv installatie laten plaatsen waaronder vloerverwarming op de gehele benedenverdieping, in totaal zo'n 44 m2. Infrezen in betonnen/cement vloer.

Binnenschilderwerk in een tussenwoning

Het gaat om het binnenschilderwerk van een tussenwoning. Bij elkaar gaat het om 2 grote kozijnen en 2 deuren op de benedenverdieping. Boven 4 slaapkamers x 6 kleine kozijnen. De zolder met in totaal 6 dakramen en nog 2 trappen die deels bekleed zijn met tapijt. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Complete CV installatie

De benedenverdieping moet worden aangepast en er moet vloerverwarming worden aangelegd. Het betreft 40 m2 (woonkamer, gang en keuken). De huidige vloer is een cement dekvloer, waar dan in gefreesd zou moeten worden.

Complete CV installatie met vloerverwarming

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen de 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een eensgezinswoning daarbij gaat het om de benedenverdieping, betreft een betonnen vloer. Graag vloerverwarming infrezen, aanleggen en egaliseren.