Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gedeeltelijke trap schilderen en afwerken + trappenhuis schilderen:

Gedeeltelijke trap schilderen en afwerken + trappenhuis schilderen

Hallo, Graag wil ik mijn trap laten schilderen, betreft een nieuwe trap die voorzien is van gebroken witte lak. Ik wil graag alles wit hebben. De treden (15) en stootborden hoeven niet gedaan te worden. Maar de onderkant, zijkanten en de spijlen moeten geschilderd worden. Moet eerst geschuurd worden. De naden van de trap die zichtbaar zijn, wil ik dicht laten maken, zodat het mooi strak is. De muren van het trappenhuis wil ik ook graag geschilderd hebben (tussen 20-30 m2). Het is een paar maanden geleden met spackwerk bespoten. Er hoeft alleen maar een laagje verf overheen, of gespoten worden dat het mooi strak is.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedeeltelijke trap schilderen en afwerken + trappenhuis schilderen uit heel Nederland:

Zolder ombouwen tot slaapkamer

Wij hebben een zolderkamer met een vaste trap en schuine wanden met Velux ramen. Wij willen de cv ketel ruimte scheiden middels een wand, een gedeeltelijke wand staat er nog. Ook willen we een vliering bouwen voor extra opbergruimte. Eventueel overwegen wij ook het leggen van laminaat uit te besteden.

Gedeeltelijke verwijdering van steunmuur ...

Gedeeltelijke verwijdering van steunmuur ter uitbreiding woonkamer; Plaatsing dakkapel over 6.5 a 7 meter; Evt. plaatsen van trap naar zolder; Keuring van elektra en verplaatsen en uitbreiden van stoppenkast.

Verbouwing zolder. Vliering maken met ...

Verbouwing zolder. Vliering maken met vaste trap. Scheidingswand neerzetten. Twee deurkozijnen plaatsen. Pafondplaten aanbrengen aan onderzijde vliering. Schuifkastenwand maken. Twee of drie dakvensters plaatsen. Gedeeltelijke afwerking.

Ik heb een huis van 6 jaar oud waar ik ...

Ik heb een huis van 6 jaar oud waar ik op het plat dak een verdieping wil laten zetten. Bij soortgelijke huizen in de buurt is dit reeds gedaan. De werkzaamheden zullen bestaan uit het maken van een bouwtekening, het bouwen van de verdieping en de gedeeltelijke afwerking hiervan, het plaatsen van een trap naar de verdieping en het realiseren van opbergruimte hieronder. Ook is er in het huidige dak een lichtkoepel geplaatst welke verwijderd zal moeten worden.

Kelder: dichten lekkage en reparatie ...

Kelder: dichten lekkage en reparatie steunbalk Sloop: aantal dragende tussenwanden en aanbouw (gedeeltelijk) Goten: nieuwe dakgoot door sloop aanbouw Vloeren: aanleggen dragende vloer bij kelde (2 m2) Beglazing: aanbrengen dubbelglas in een aantal kozijnen Gevel: herstel geven i.v.m. vochtbruggen (een paar), plaatsen nieuwe gevel na sloop gedeeltelijke aanbouw Dakbedekking/loodgieter: vervanging platdak door puntdak op resterende aanbouw ramen/deuren: verplaatsen voordeur, maken van meerdere nieuwe ramen en één deur in gevel trappen: plaatsing nieuwe trap Verder uitvoeren werkzaamheden i.v.m. bouwkundig rapport