Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen woning van 313m2:

Schilderen woning van 313m2

9 dec krijg ik de sleutel van dit appartement. Zou graag een offerte willen ontvangen voor het schilderen van alle muren. Wc en badkamer en berging is niet nodig. Het totale oppervlakte van de woning is 313m2 waarvan het woonoppervlakte 65m2 is. Zou graag een offerte ontvangen en willen weten of u 9 dec al beschikbaar bent.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen woning van 313m2 uit heel Nederland:

Buitengevels schilderen

4 gestucte buitengevels opnieuw schilderen inclusief alle noodzakelijk overige werkzaamheden (reinigen, beschadigingen repareren, impregneren etc.) Grootste deel in de huidige kleur Ral 9010. Kleine rand aan onderzijde rondom de woning in zwarte/antraciet kleur.

Schilderen houtwerk buitenkant huis

Ik wil graag al het houtwerk van de woning schilderen, zie foto´s van het huis.

Buiten schilderen van ong 60 m2

Ik wil mijn vrijstaande woning laten verven, het gaat om een aantal buiten deuren en buiten kozijnen, de totale oppervlakte bedraagt ongeveer 60 m2.

Trap tapijtvrij maken en schilderen

In mijn huurhuis zitten twee trappen welke bekleed zijn met tapijt. Doordat ik ga verhuizen zal ik waarschijnlijk deze trappen kaal en wit geschilderd moeten opleveren. De ene trap is dicht en de andere trap is open en beide hebben 13 treden. Beide trappen hebben een kwart draai. Ik zou graag beginnen in de week na 9 februari. Voor de woning staat een container waar het tapijt in kan.

Behang of schilderen van 180 m2

Ik ben opzoek naar een vakman voor het behangen van de gehele woning of de gehele woning schilderen. Ik wil het liefst de goedkoopste mogelijkheid. Het gaat om ongeveer 180 m2. Ik heb het behang al van de wanden afgehaald, er zou dus direct begonnen kunnen worden.

Divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen

Ik zoek een vakman voor de volgende klus: Licht schuren en voorzien van laatste toplaag van alle kozijnen, trapleuningen (3x) en trappen (3x) van 4 verdiepingen. Start opdracht 3 maart in leeg huis (door omstandigheden verfwerk niet af laten maken) Graag ook aparte offerte voor schilderen/spuiten keukenkastjes, en aparte offerte voor het buitenschilderwerk van 2 huizen naast elkaar (allebei 4 verdiepingen) De oppervlakte van een woning bedraagt al gauw 160 m2.

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik wil graag op de eerste en tweede verdieping buiten het stucwerk laten verwijderen en de bakstenen blootleggen. Later zullen er schilders komen om de bakstenen te schilderen in de kleur van de rest van de woning. Het zal denk ik ongeveer 10 m2 zijn. Voorgevel zichtbaar op google maps.

Kozijnen en dakrand schilderen gehele pand

Schilderen van kozijnen voor- en achter van een woning van 3 verdiepingen hoog. Op elke verdieping zowel aan voor en achterkant twee ramen. Begane vloer heeft een uitbouw, waardoor kozijnen hier groter zijn.

Gevel isoleren

Betreft vrijstaande woning van 1955. Spouwisolatie is niet mogelijk ivm Belgisch kalkzandsteen en voeg (zou bij vorst kunnen klappen) daarom andere oplossing nodig. Gevelisolatie mogelijk? We wilden de gevel toch al schilderen dus vandaar deze optie. (Is nu nog nooit geschilderd) daarnaast vragen wij ons af hoe het over gaat naar zadeldak en de nieuwbouw (achterhuis).

Drie behangklare betonmuren stuccen en schilderen

Ik wil graag de muren in mijn woning schilderen en stucen. Muur woning: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 1: ca 4 meter breed, 2,60 hoog. Muur slaapkamer 2: ca 1,5 meter breed: 2,60 hoog. Muren zijn van beton en behangklaar maar wil geen behang maar geschilderd (gebroken wit) vanwege alle pitjes in de muur lijkt me stuccen nodig.

Partners

Partners van Casius